jakov Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 mam eno vprašanje mam speedfighta pa mam not 70ccm pa tehnicgas avspuh za 70ko pa ne pihnem tzr-ke 50 pa ma na tzr-ki sam blokade ven zaj me pa zanima ka bi menjo da bi ga nategno, prenose al frgazer ka se mi bol splača,ker za oboje nimam dnara:)???? pa v skuterju mam 6g valčke če so mogoč pretežki ker končna je nekje 100km/h pod breg še pa mal več svetujte prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 ti napis use kaj mas not Kok frgazat ..u glavnm use... :) (zgleda mas res za en K.... nastiman da ne prehitis TZR 50 :BUA: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 ... nekje 100km/h pod breg še pa mal več svetujte prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 am to je use po stevcu...realni Kilometri fantje nikol nebi slo vec k 100 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 am to je use po stevcu...realni Kilometri fantje nikol nebi slo vec k 100 ni to fora, reku je da mu gre 100 km/h, pa ne pihne TZR-ke ki je samo brez blokad. po tej logiki gre TZR brez blokad vec ko 100 kph. waw, si takoj kupm eno :D @jakov, 6g je prevec, dej si 3 alpa 4g Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakov Objavljeno April 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2007 nevem js no valčke bom dau lažje, on je reko da ma sam blokade ven zanima me pa ka naj prej menjam frgazer večji ker zaj mam original al prenose druge svetujte prosim?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) nevem js no valčke bom dau lažje, on je reko da ma sam blokade ven zanima me pa ka naj prej menjam frgazer večji ker zaj mam original al prenose druge svetujte prosim?? kasn fergazr pa mas ? 17,5mm ? js bi rajs fergazr menju, sam spet odvisno kasnega mas .. Popravljeno April 30, 2007. Popravil replica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakov Objavljeno April 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2007 se pravim frgazer mam original Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 se pravim frgazer mam original novejsi skuterji majo original 17,5mm, stari pa 14mm .. kter letnik pa maS ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakov Objavljeno April 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2007 mam letnki 2000 speedfight 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 mam letnki 2000 speedfight 2 torej bi js na tvojmu mestu menju fergazer iz 14mm na 19mm alpa se bolse 21mm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 Prenose bi menu pa frgazr pol bi pa naštimu mašino da bi delal kukr se spodob Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist14 Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 kok gre če daš kit70, ma valčke, blokade vnh a bi šlo okoli 100km/h zsi zračno hlajenje. a če daš veči špruc ti kj pomaga????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndyG Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 mene tud neki zanima... ...namrec mam motor speedfight 2 pa me zanima ce bi sou loh iz sport predelavo 100km/h? ..svetujte mi kaj bi mogu use menat, ubistvu kr kaj nej menam, ker kit, izpuh, sklopko, variomat itd. aja pa še to, je pa vodno hlajen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se