Zdrawc Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Po uspešno opravljeni preizkušnji Long way round in nato še ne tako uspelem podvigu na Race to Dakar se Ewan McGregor in Charley Boorman ponovno odpravljata na skupno pot. Tokrat nameravata v pustolovščini imenovani LONG WAY DOWN prevoziti pot med John O*Groats (Škotska) do Capetowna (Južnoafriška republika) [attachmentid=96486] utrinek iz poti Long way round
SiR Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Srečno pot, Ewan - pa ob povratku se oglasi kaj v Ljubljani, pr men te še čaka mal šnopca pa kos odojčeta :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 tokrat na pot z BMW R 1200 GS Adventure.......in kolikor je videti še dodatno opremljena od Touratecha [attachmentid=96889]
moto rider Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) Aja, še tole... Od "Long way down-arjew" sem danes, po treh mesecih in pol šele dobil svoj motor!!! :o :o :o :? Zdej pa razmislite, če se splača tja dol? Je pa res, da je ("Long way down" lahko še kje drugje). :hmm: :? Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil moto rider
Ozzie Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Zna bit zanimivo... Je pa vse skupaj mal preveč "filmsko". Poleg njiju gre še cela ekipa, pa o ekipi in o tistem švicarju zraven skoraj nikoli nič...
Temty Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Zna bit zanimivo... Je pa vse skupaj mal preveč "filmsko". Poleg njiju gre še cela ekipa, pa o ekipi in o tistem švicarju zraven skoraj nikoli nič... Oni so pač ekipa :D , je pa dejstvo, da brez ekipe pa kamijonov nebi prečkala rek tak ko sta jih z kamijoni. LP
Rocky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Aja, še tole... Od "Long way down-arjew" sem danes, po treh mesecih in pol šele dobil svoj motor!!! :o :o :o :? Zdej pa razmislite, če se splača tja dol? Je pa res, da je ("Long way down" lahko še kje drugje). :hmm: :? Sem vesel, da imaš ljubico končno doma. Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky! B)
Motorist_ Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Oni so pač ekipa :D , je pa dejstvo, da brez ekipe pa kamijonov nebi prečkala rek tak ko sta jih z kamijoni. LP Kako se da "Road of Bones" prevozit brez spremljevalno-tovornjaške ekipe se lahko vidi tukaj (poglavje '05 ROUND THE WORLD / Part 2: Siberia: Greg & Natasha, Jacek). Temu se reče Avantura (vsaj v mojih očeh) ! lp
IBA Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ja res je, da jima je lažje, kot marsikomu drugemu "nizko proračunskemu" popotniku.... zato pa lahko mi doma na kavču bolj doživljamo potovanje :OK: ...Ker je vse posneto s kvalitetnimi kadri in opremo... Pa še Ewan in Charley sta face...
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Long Way Down Charity Biker Party and Auction 2007! In 2004 after Long Way Round Ewan and Charley hosted a Charity Biker Party and Auction and raised over £200 000 for their chosen charities. Now after their new adventure Long Way Down, the boys are hosting another Charity Party and Auction and want to raise even more money with all proceeds going to Unicef, Chas and Riders for health. The event supported by Nokia, Nissan and Total Excellium will feature top entertainment and an auction filled with some amazing prizes. Come down to meet Ewan and Charley and the rest of the Long Way Down team! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zunaj je od 8.10. tudi že knjiga Long Way Down ----> njihov shop več pa na longwaydown.com
simonsi Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Ravno včeraj sem do konca pogledal Race to Dakar. Zakon! :worship: A kdo ve za kakšen dober torrent za Long way round, sem že imel na disku, pa sem zbrisal. :headbang: A je/bo Long way round tudi v obliki gibljivih slik? :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) A je/bo Long way down tudi v obliki gibljivih slik? :whistle: najbrž misliš to Bo, še pripravljajo na njihovi strani v prednaročilu za 17,99 funtičev Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Jaz bi imel brez funtičev :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 bo pa treba še malo počakat :whistle:
Ni3ous Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ko bo to možno dol potegnt, kr glasno sporočte tu, prosim! :rolleyes:
HHV Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 A spet kolona tistih "bi da se jebe, a ne da mu uđe"?
GULI Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 A spet kolona tistih "bi da se jebe, a ne da mu uđe"? Ne to je ''bi da jebe, a da ne plati'' :naughty:
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 iz njihovih novic Hi everyone, The wait is almost over! Long Way Down hits our screens this Sunday at 9PM on BBC2. If you can't wait till then click on the Members Video section on our website to check out a new exciting promo of the 6 part series. This is just a sneak preview of Ewan and Charley's new adventure so make sure you tune in on Sunday night. As soon as we receive times and dates for other countries we will post them on the website. We promise to let you know as soon as we do! The Long Way Down Team
obad Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Če malo pobrskate :krneki: tukaj :krneki: že lahko najdedte 1. del :whistle:
Motorist_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Zelo "gledljivo". Glede na priprave videne v 1. delu bo verjetno bolj malo "prave avanture". Za to bo poskrbela ekipa (kot že dosedaj), da bo "avantura" videti dobra za oko. Kljub vsemu bom vse dele TLWD pogledal z zanimanjem, ko jih "dobim". lp
Motorist_ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 "Dobil" in pogledal 2. del "avanture", ki se konča z nočnim "neurjem" v Libiji. lp
Motorist_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 "Avantura" v 3. delu se nadaljuje med Egiptom in Etiopijo. Vmes prvič težave z GS-om. Vendar stvar uredijo in nadaljujejo. . . . Težave s terenom pridejo v naslednjem delu ! lp
motoristek Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Kaj pa DVD avantura se že dobi? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se