Zdrawc Objavljeno November 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2007 Kaj pa DVD avantura se že dobi? :naughty: ja tule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Ta link je za HHVja.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Imam že Long Way Round (original, da ne bo pomote) in sem tudi naročil Long Way Down (original)!! Imam "pre order", kar pomeni, da ga dobim tik preden bo prišel v trgovine!! Komaj čakam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Imam že Long Way Round (original, da ne bo pomote) in sem tudi naročil Long Way Down (original)!!Imam "pre order", kar pomeni, da ga dobim tik preden bo prišel v trgovine!! Komaj čakam... Mi tudi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2007 Mi tudi :whistle: od kdaj se pa ti vikaš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 od kdaj se pa ti vikaš :whistle: Mi je spodletelo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist_ Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Dokler bom lahko "dobil" bom pač "Balkanc" in ne bom kupoval ! (oprostite mi; Ewan, Charley, David, Russ, Jimmy, Claudio, Dai, Jim, Eve) Hvala internetu ! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Dokler bom lahko "dobil" bom pač "Balkanc" in ne bom kupoval ! (oprostite mi; Ewan, Charley, David, Russ, Jimmy, Claudio, Dai, Jim, Eve) Hvala internetu ! lp Razmišljam podobno. Dokler je "stvar" (v tem primeru LWD) možno dobiti na WWW bom "kupoval" na tak način. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 A si je kdo ze skinil podnapise (v ANG) za Long Way Down. Mi je lepse gledat ce mam se podnapise. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Pogledal še 6. (zadnji) del Long Way Down-a. Zanimivo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 v ponedeljek dobil ORIGINAL in sem včeraj pogledal 3 epizode!! :naughty: super in še enkrat super... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hirdan Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Slišal sem, da sta poleg dveh avtov imela še spremenjevalno tovorno vozilo z vso možno opremo! Tako, da ni vse tako kar prikazuje kamera! Ampak vseeno sem vesel, da se posname tudi kakšen zanimiva odaja, film, dokumentarc na to temo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 Če koga zanima oddaja; tisti ki si je še ni pogledal, so jo začeli predvajati ta vikend na National Geographic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 V GB so se lotili predelave seriskega GS-a 1200 po vzoru na motorja McGregorja in Boormana . Navali narode :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2009 kaj podatkov kolk cekinow... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Nič ne piše :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Velikoooo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Ko boste pregledali LWD vam priporočam še tole če še niste. Hteo bih da izreklamiram dva prijatelja koji za nekih mesec dana krecu ka Japanu na jednoj Africi i jednom DL1000...bez ikakve podrske, bez dzipova, bez Claudia, bez nadrkanih GS-ova, samo sa svojim poremecim mozgovima, velikim mudima i sa lovom da im taman potraje do Rumunije . http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,58683.475.html Potegnete dol tule in uživate zanimivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Ko boste pregledali LWD vam priporočam še tole če še niste. Hteo bih da izreklamiram dva prijatelja koji za nekih mesec dana krecu ka Japanu na jednoj Africi i jednom DL1000...bez ikakve podrske, bez dzipova, bez Claudia, bez nadrkanih GS-ova, samo sa svojim poremecim mozgovima, velikim mudima i sa lovom da im taman potraje do Rumunije . http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,58683.475.html Potegnete dol tule in uživate zanimivo. Sliši se dobro, samo: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. Škoda :huh: rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 poizkusi copy/paste link v novem oknu/zavihku... Lp, Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Popravljeno: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,58683.475.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 tak vam bo še lažje prva epizoda prvi del drugi del tretji druga episoda prvi drugi tritji tretja prvi drugi tritji četrta 1 2 3 peta 1 2 3 šesta 1 2 3 to bo pa to :) vi pa sam klikajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) tak vam bo še lažje prva epizoda prvi del ... ... ... 3 to bo pa to :) vi pa sam klikajte. Uf to! Dobra zadeva tole. Tx rrrr Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 tak vam bo še lažje to bo pa to :) vi pa sam klikajte. Pa suhi ti si car :worship: :beer2: Že loudamo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 deset čevapa i dve hladne pive...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se