Irencko Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Hja me pa prou firbec muči, kako to da te ni zeblo.... :P hm... ja no ku de neveš.... sm se mrde zagledala tja kukr ti :P
jupiter Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 pridem dons na kkšno koka kolo :OK: :OK: :whistle: :whistle: Pussy... :grim Smo vidl tvojo kokakolo, ja. :devil:
P_E_T_R_A_ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Bila gor, je blo full fajn... :OK: za vse k sem jih vidla po dolgem času pa :004 :004 :004
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Nažalost se mi je mudilo in sem prletu na en pir pa borovničke, pa dost hitr šel domov zarad šihta naslednji dan. Morm priznat, da AC/DC cover band dobr žgejo in so sceno kr dobr segrel.Veselilo me je da sem na srečanju spoznal Metal4ever, pa naše punce iz road shadows. Uživajte še naprej. :OK:
_Fingi_ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 :kva2: :kva2: hudo je blo, naslednič obvezno šotor, pa da se prespi gor :OK: :OK: :yea1:
Roky Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Evo pa smo doma :OK: Res je blo kul,sploh striptizeta je bla luštna :D
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Nažalost se mi je mudilo in sem prletu na en pir pa borovničke, pa dost hitr šel domov zarad šihta naslednji dan. Morm priznat, da AC/DC cover band dobr žgejo in so sceno kr dobr segrel.Veselilo me je da sem na srečanju spoznal Metal4ever, pa naše punce iz road shadows. Uživajte še naprej. :OK: a mene tud :hmm:
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Ja seveda, tudi Sando 7 sem spoznal. Upam, da se kdaj kam zapeljemo skupi. :)
peter1 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 :OK: bilo je super vsega je bilo dovolj, razočaral me je edino TDM ker ni pokal kolikor sem pricakoval hahahaah :headbang: čestitke organizatorjem . Na spodnjem naslovu si pa lahko ogledate nekaj fotk iz zbora http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=369
Vanga Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Prišli malo pogledat,super prostor, organizacija, vse.Nekaj smo pojedli,spili, mali posedeli in se odpravili proti domu. :OK: :OK: :OK: Vmes je nekaj fotk z zbora:TUKAJ :kva2: Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Vanga
minca Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Tudi mi smo prišli mal pogledat učeri in je blo res zakon :OK: super muzika :OK: :yea1: ,lokacija :OK: samo mrzlo je blo preveč,pa me noben ni hotu pogret :whistle: :D spoznala pa sm tut še kar neki novih obrazov :OK: :OK: vidla pa tut kar neki padcev z motorjem :( ....upam da je gospod z rdečo-belo hondo starejšega letnika ok :OK: Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil minca
bajo7 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Glih domov smo prišli. Zajterk je bil zelo vredu, jajčka, slanina, pa še planinski čaj. Hvala lepa. :OK: :worship: Se vidmo nekje.!
andi1 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Prima je bilo, Robi & Co. so se spet izkazali. :worship: :worship: :worship:
_ales_ Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) vsaka čast organizatorjem!!! res so speljali tole odlično, lady's first so zažigal ko k zmeri... mičkno pripombo mam na ceno pijač ki je bila "malo" višja kot pa drugih zborih in stiptizeta bi lahko ostala kakšno minuto več, pa lahko bi bila malo bolj živa. drugač pa carsko! Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil PESHY BOY
Petzl Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 bil ucerej in je blo 1A, po mojem mnenju eden boljsih, ce ne celo najboljsi zbor v sloveniji, tko da pohvale vsem organizatorjem pa se tako naprej :OK: , drugo leto pridem 100% :yea1:
ghibli Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 :OK: bilo je super vsega je bilo dovolj, razočaral me je edino TDM ker ni pokal kolikor sem pricakoval hahahaah :headbang: čestitke organizatorjem . Na spodnjem naslovu si pa lahko ogledate nekaj fotk iz zbora http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=369 Kje pa zanič je pokal. Po dveh zaporednih serijah pokanja si ratal gluh pa nisi slišal 3,4,5 serije. Čestitke organizatorjem, ki bi lahko za naslednje leto priskrbeli talno gretje za po noči brrrrrrrr. :naughty:
GrCaR Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 :OK: bilo je super vsega je bilo dovolj, razočaral me je edino TDM ker ni pokal kolikor sem pricakoval hahahaah :headbang: čestitke organizatorjem . Na spodnjem naslovu si pa lahko ogledate nekaj fotk iz zbora http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=369 Kje pa zanič je pokal. Po dveh zaporednih serijah pokanja si ratal gluh pa nisi slišal 3,4,5 serije. Čestitke organizatorjem, ki bi lahko za naslednje leto priskrbeli talno gretje za po noči brrrrrrrr. :naughty: a sta vajina motorja preživela :D Drugač pa blo je dobr, sam sm mogu pol nekam it... drugič pa šotor sabo :grim
kađiva Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 bil ucerej in je blo 1A, po mojem mnenju eden boljsih, ce ne celo najboljsi zbor v sloveniji, tko da pohvale vsem organizatorjem pa se tako naprej :OK: , drugo leto pridem 100% :yea1: se vid da še nis bil na enmu orenk zboru, da ti je to najboljši zbor :D :P pa da ne bo pomote,...Raubritterji majo zmer dobre žurke in organizacijo :OK:
sršenar Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Za začetek letošnje sezone motozborov je blo tole odlično :OK: :OK: !!! Raubritter zmagate! :D P.S. Jajčka so bla pa odlična zutri!!! lp miha
Petzl Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 se vid da še nis bil na enmu orenk zboru, da ti je to najboljši zbor :D :P pa da ne bo pomote,...Raubritterji majo zmer dobre žurke in organizacijo :OK: pac mi niso usec taki "ornk" zbori kot teb ;)
travac Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 vsaka čast organizatorjem!!! res so speljali tole odlično, lady's first so zažigal ko k zmeri... mičkno pripombo mam na ceno pijač ki je bila "malo" višja kot pa drugih zborih in stiptizeta bi lahko ostala kakšno minuto več, pa lahko bi bila malo bolj živa. drugač pa carsko! A tud striptizeta je bla????
gerholdd Objavljeno Maj 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Raubritterji se zahvaljujemo vsem za udelezbo na nasem srecanju. Mi smo se imeli fajn, upamo, da tudi vi. Sicer smo pridno hodili k maši in prosili za vreme ... na pol se nas je tist zgori usmilu in nam dal soncka za cez dan, drugo leto pa bomo se za kako mašo vec dali, da bo še ponoci toplo :lol1: Slikce bodo v kratkem. Danes smo imeli polne roke dela, da smo vse pospravili.
raubritter Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Glih domov smo prišli. Zajterk je bil zelo vredu, jajčka, slanina, pa še planinski čaj. Hvala lepa. :OK: :worship: Se vidmo nekje.! ja če nekaj obljubim ,obljubo tut držim :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se