Skoči na vsebino

4. srečanje MK Raubritter

Priporočene objave

Objavljeno

ajde motogirl, jutre u ljutomeru gremo na pivo. :whistle: če me ne bo pejd pa z MihaZ-jem.... :lol1:

Objavljeno
ajde motogirl, jutre u ljutomeru gremo na pivo. :whistle: če me ne bo pejd pa z MihaZ-jem.... :lol1:

jest bom pa za pir dau :beer2: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno
jest bom pa za pir dau :beer2: :yea1: :yea1: :yea1:

ej fantje... tole vidim, da bo še zabavno :kva2: samo ta vikend ni nič od mene... bolniška skrb za malčico... next weekend :slap:

Objavljeno
joj fanta... saj mi je všeč vajina korajža :winkiss: ... sam da vaju v živo vidim, pa da vidmo kdo bo potem še kaj korajžen :naughty:

ehhh... jest sam lajam...kot zmeraj...sem najbl pridna,nedolžna duša tuki na motosvetu..skratka ta pravi mami sinček :blush: O:-)

Objavljeno
ej fantje... tole vidim, da bo še zabavno :kva2: samo ta vikend ni nič od mene... bolniška skrb za malčico... next weekend :slap:

na zdej.... :cry:

po drugi strani pa....ga bo za nas več ostal..... :naughty: :devil:

Objavljeno
ehhh... jest sam lajam...kot zmeraj...sem najbl pridna,nedolžna duša tuki na motosvetu..skratka ta pravi mami sinček :blush: O:-)

hm... kdo ma že rad mamine sinčke :unsure:

Objavljeno

...ja mame, ne. :trance_33_sleep:

Objavljeno

:nono: mihc pa ne ti meni se neki nedolžnega delat :nono:

čem rečt...ne si noge odstrelit :lol1:

Objavljeno

Jaja to pa res....ti pa mamin sinček :lol1: sej si ne znam predstavlat :hmm:

Objavljeno
Jaja to pa res....ti pa mamin sinček :lol1: sej si ne znam predstavlat :hmm:

to je po moje sam fora, da naj bi kao palil... sam ti pravim, da sem mami, pa vem, da če bi imela še sinčka, ne bi bil nikol "mamin sine" :headbang:

Objavljeno
to je po moje sam fora, da naj bi kao palil... sam ti pravim, da sem mami, pa vem, da če bi imela še sinčka, ne bi bil nikol "mamin sine" :headbang:

seveda da ne, nben moški ne zna tok pridn bit da bi bil pa kr "mamin sine" ^_^ ma ne, sej miha z je čist fajn dečko :D

Objavljeno
seveda da ne, nben moški ne zna tok pridn bit da bi bil pa kr "mamin sine" ^_^ ma ne, sej miha z je čist fajn dečko :D

v to ne dvomim... tud ne verjamem, da je kateri koli od fantov tu gor mamin sinko... saj bi bil drgač prešvoh za motor vozt :lol1:

Objavljeno
v to ne dvomim... tud ne verjamem, da je kateri koli od fantov tu gor mamin sinko... saj bi bil drgač prešvoh za motor vozt :lol1:

eh sej mami zadi naloži pa je akcija :lol: hehe sej bi prou fest zgledal .... :P

Objavljeno
eh sej mami zadi naloži pa je akcija :lol: hehe sej bi prou fest zgledal .... :P

hihi... to pa res... sem na Novi Štifti motor zalaufala in je en kolega se delal, da gre k men zadi sedet... nouš verjela kolkim tipom se je kr svet ustavil... so pobulil "kaj zdaj to, a bo deklca kr enga deca vozila" :kva2: :lol1: eden je celo vprašal, če resno mislim enga tipa vozit... pa je bla sam fora..

Objavljeno
hihi... to pa res... sem na Novi Štifti motor zalaufala in je en kolega se delal, da gre k men zadi sedet... nouš verjela kolkim tipom se je kr svet ustavil... so pobulil "kaj zdaj to, a bo deklca kr enga deca vozila" :kva2: :lol1: eden je celo vprašal, če resno mislim enga tipa vozit... pa je bla sam fora..

eh zakaj pa ne :lol: nima kej narobe bit drugač, sej se kdaj lahko tud vloge zamenjajo ane? :hmm: drugač pa ja, gutov so zavidal tvojmu kolegu, ker niso oni na njegovem mestu mogli bit :naughty:

Objavljeno

u jej,jej punce čist ste temo zgrešile :hmm:

Objavljeno

Jah res je ja, k nben dečko ne nadzoruje, potem pa zaidemo u druge vode :lol1:

Objavljeno
Jah res je ja, k nben dečko ne nadzoruje, potem pa zaidemo u druge vode :lol1:

no vidte, fantje, da nas morte mal pod kontrolo met... ampak mal, ne preveč :winkiss:

Objavljeno

Vzemi kot kompliment, da to počnejo na temo Raubritterji - več ljudi bere!

Objavljeno

noro..... B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!