GorazdH Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ajde motogirl, jutre u ljutomeru gremo na pivo. :whistle: če me ne bo pejd pa z MihaZ-jem.... :lol1:
raubritter Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ajde motogirl, jutre u ljutomeru gremo na pivo. :whistle: če me ne bo pejd pa z MihaZ-jem.... :lol1: jest bom pa za pir dau :beer2: :yea1: :yea1: :yea1:
motogirl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 jest bom pa za pir dau :beer2: :yea1: :yea1: :yea1: ej fantje... tole vidim, da bo še zabavno :kva2: samo ta vikend ni nič od mene... bolniška skrb za malčico... next weekend :slap:
Miha Z. Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 joj fanta... saj mi je všeč vajina korajža :winkiss: ... sam da vaju v živo vidim, pa da vidmo kdo bo potem še kaj korajžen :naughty: ehhh... jest sam lajam...kot zmeraj...sem najbl pridna,nedolžna duša tuki na motosvetu..skratka ta pravi mami sinček :blush: O:-)
Miha Z. Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ej fantje... tole vidim, da bo še zabavno :kva2: samo ta vikend ni nič od mene... bolniška skrb za malčico... next weekend :slap: na zdej.... :cry: po drugi strani pa....ga bo za nas več ostal..... :naughty: :devil:
motogirl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ehhh... jest sam lajam...kot zmeraj...sem najbl pridna,nedolžna duša tuki na motosvetu..skratka ta pravi mami sinček :blush: O:-) hm... kdo ma že rad mamine sinčke :unsure:
GorazdH Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :nono: mihc pa ne ti meni se neki nedolžnega delat :nono: čem rečt...ne si noge odstrelit :lol1:
Lejci Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ehhh... jest sam lajam...kot zmeraj...sem najbl pridna,nedolžna duša tuki na motosvetu..skratka ta pravi mami sinček :blush: O:-) Jaja to pa res....ti pa mamin sinček :lol1: sej si ne znam predstavlat :hmm:
motogirl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Jaja to pa res....ti pa mamin sinček :lol1: sej si ne znam predstavlat :hmm: to je po moje sam fora, da naj bi kao palil... sam ti pravim, da sem mami, pa vem, da če bi imela še sinčka, ne bi bil nikol "mamin sine" :headbang:
Lejci Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 to je po moje sam fora, da naj bi kao palil... sam ti pravim, da sem mami, pa vem, da če bi imela še sinčka, ne bi bil nikol "mamin sine" :headbang: seveda da ne, nben moški ne zna tok pridn bit da bi bil pa kr "mamin sine" ^_^ ma ne, sej miha z je čist fajn dečko :D
motogirl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 seveda da ne, nben moški ne zna tok pridn bit da bi bil pa kr "mamin sine" ^_^ ma ne, sej miha z je čist fajn dečko :D v to ne dvomim... tud ne verjamem, da je kateri koli od fantov tu gor mamin sinko... saj bi bil drgač prešvoh za motor vozt :lol1:
Lejci Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 v to ne dvomim... tud ne verjamem, da je kateri koli od fantov tu gor mamin sinko... saj bi bil drgač prešvoh za motor vozt :lol1: eh sej mami zadi naloži pa je akcija :lol: hehe sej bi prou fest zgledal .... :P
motogirl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 eh sej mami zadi naloži pa je akcija :lol: hehe sej bi prou fest zgledal .... :P hihi... to pa res... sem na Novi Štifti motor zalaufala in je en kolega se delal, da gre k men zadi sedet... nouš verjela kolkim tipom se je kr svet ustavil... so pobulil "kaj zdaj to, a bo deklca kr enga deca vozila" :kva2: :lol1: eden je celo vprašal, če resno mislim enga tipa vozit... pa je bla sam fora..
Lejci Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 hihi... to pa res... sem na Novi Štifti motor zalaufala in je en kolega se delal, da gre k men zadi sedet... nouš verjela kolkim tipom se je kr svet ustavil... so pobulil "kaj zdaj to, a bo deklca kr enga deca vozila" :kva2: :lol1: eden je celo vprašal, če resno mislim enga tipa vozit... pa je bla sam fora.. eh zakaj pa ne :lol: nima kej narobe bit drugač, sej se kdaj lahko tud vloge zamenjajo ane? :hmm: drugač pa ja, gutov so zavidal tvojmu kolegu, ker niso oni na njegovem mestu mogli bit :naughty:
raubritter Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 u jej,jej punce čist ste temo zgrešile :hmm:
Lejci Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 u jej,jej punce čist ste temo zgrešile :hmm: Jah res je ja, k nben dečko ne nadzoruje, potem pa zaidemo u druge vode :lol1:
motogirl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Jah res je ja, k nben dečko ne nadzoruje, potem pa zaidemo u druge vode :lol1: no vidte, fantje, da nas morte mal pod kontrolo met... ampak mal, ne preveč :winkiss:
andi1 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 u jej,jej punce čist ste temo zgrešile :hmm: Vzemi kot kompliment, da to počnejo na temo Raubritterji - več ljudi bere!
Lejci Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 noro..... B) Miha, kaj pa je tako noro :naughty:
borut Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 blo je fertik!!! :worship: :yea2: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se