enough98 Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Pozdravljeni, ze nekaj casa mi v garazi stoji Piaggio Vespa 150. Enkrat sem ga opral in od takrat naprej ne vzge. Zanima me, kje na gorenjskem koncu je kaksen serviser, po moznosti tudi ljubitelj, ki bi mi za nek normalen denar zadevo pogledal in popravil? Najbolje bi bilo nekje na Jesenicah ali okolici, ni pa pogoj. Hvala za predloge in lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bjese Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 [zdravo! serviserja mas v Mostah pr Žirovnici. serviser je pa lipnik sej si vrjetn že slišov zanj, maš ga tudi v tržiču rozman servis. Sam ti morm povedat da, da k sm sam k njemu pelov mi ni naredu nič, tud pogledov ga ni v 2 mesecih to govorim za lipnika. enako je bilo v tržiču. najbolš je ča ga popravš sam. al pa povej kaj je pa ti mogoče lahko jest pomagam. Blaž-vespa je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) maš pa tud nahtigala u kranju, sam on je bl za tomose pa tud drago ma Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil mad driver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bjese Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 ja nahtigal ma bl tomose, mas pa tud v ljubnem langus servis, sam merkej da te ne nategne! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se