Ćardak Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Pridemo, ti sam pičke pa pijačo porihtaj..... use je zrihtan..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 use je zrihtan..... :evilgrin: Saj bomo potem spucali za sabo (če bo cajt, kar močno dvomim). :grim Aja, kje boš pa ti medtem počakal? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2007 prespal bo!hha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 prespal bo!hha blš ko ti k te nebo :grrr Saj bomo potem spucali za sabo (če bo cajt, kar močno dvomim). :grim Aja, kje boš pa ti medtem počakal? :P uzel bom mojo in pustil moj prostor vam :evilgrin: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2007 blš ko ti k te nebo :grrr bolše za tebe,da me nebo,kr potem bi meli 2dni kaj pucat! kr urno cote v roke :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 optimist :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2007 optimist :P bi rad popucal svinjarijo za mano?? poserjem se na omaro,pa gor neoš mogo!!! :lol1: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 sam to vem, da sem mogla pol še dariu za poroko nabavt :wacko: tko da nbenih več žurov pr men ni blo pol k že to preveč stroškov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se