Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

to ti je rska250 od let. 99-05 sodeč po feltnah..tanku, zadnem in sprednem disku, zadnji nihajki,. :OK: to so sm plastike od rske 125 06+,,se sedez ni na svojm mestu :D ta motor je biu zihr narjen oz. predelan za pisto..glede da mu je dv Športno elektroniko, ÖHLINS vzmetenje, masina predelana, drug auspuh ... :) ni kej model se je potrudu :D:OK: zdj vemo da plastike od rske 06+ paše tud na starejse letnike :naughty: :P

eo še primerjava. rs250 a.net rs 125 spain in org. rs 250 :worship::OK:

hd-1-530.jpgrgc-RS-125.jpgmw9-rs250-.jpg

Objavljeno

to ti je rska250 od let. 99-05 sodeč po feltnah..tanku, zadnem in sprednem disku, zadnji nihajki,. :OK: to so sm plastike od rske 125 06+,,se sedez ni na svojm mestu :D ta motor je biu zihr narjen oz. predelan za pisto..glede da mu je dv Športno elektroniko, ÖHLINS vzmetenje, masina predelana, drug auspuh ... :) ni kej model se je potrudu :D:OK: zdj vemo da plastike od rske 06+ paše tud na starejse letnike :naughty: :P

Aha, samo mi pa nekako čudno deluje kurbl, sedež je pa res nekako čuden, kot da ni pritrej :?

Ja zelo se je potrudu, samo 270 km/h sej tok ne grejo v moto gp-ju (popravte me če se motim). Pa še cena je ulala, raje kupim suzukija k6 mogoče celo k7 ne pa to O:-)

Objavljeno

ma ne gre to 270-280... tolko dosežejo motorji ki imajo 140konjev + da bi bila tale rska tooooolko lažja pa tud ne. Spet en zanimiv nateg tako kot uni da je nekdo šel 320km/h z R1ko... (števci kažejo samo do 299)

Objavljeno

Ja zelo se je potrudu, samo 270 km/h sej tok ne grejo v moto gp-ju (popravte me če se motim). Pa še cena je ulala, raje kupim suzukija k6 mogoče celo k7 ne pa to O:-)

Najboljše 250ccm so zdaj na prvenstvu Irske letele 160milj(155=250)po ravnini.1000ccm pa so šle tam do 180milj :naughty:

To je verjetno bolj odvisno od prenosov :hmm: V zakup pa moramo vzeti,da se 250ccm slabo,če sploh razvija zadnja leta...Kaj pa vem-mal je že pretirano...Mogoče po klancu navzdol in z primernimi prenosi :hmm:

Po navigaciji noben 600ccm mopi ne gre tolk-vsaj,da bi jz vedel ne!

Objavljeno

Najboljše 250ccm so zdaj na prvenstvu Irske letele 160milj(155=250)po ravnini.1000ccm pa so šle tam do 180milj :naughty:

To je verjetno bolj odvisno od prenosov :hmm: V zakup pa moramo vzeti,da se 250ccm slabo,če sploh razvija zadnja leta...Kaj pa vem-mal je že pretirano...Mogoče po klancu navzdol in z primernimi prenosi :hmm:

Se čisto strinjam, ampak če gledamo realno, kaj če ti na motorju, končna 250km/h razen če misliš iti z njim po pistah (Grobnik, za Marof pa sem prebral, da se ne da take hitrosti razviti). Za moje pojme bolje, da ma dobre pospeške, da ga iz ovinka mal podriftaš, pa v prvo grmovje-ograjo :lol1:

Objavljeno

Ja samo to je 300tka in ne 250cc. Teh 50 kubov se bi znalo kar precej poznat ( razlika recimo med EXC 300 in EXC 250 )

Objavljeno (popravljeno)

Se čisto strinjam, ampak če gledamo realno, kaj če ti na motorju, končna 250km/h razen če misliš iti z njim po pistah (Grobnik, za Marof pa sem prebral, da se ne da take hitrosti razviti). Za moje pojme bolje, da ma dobre pospeške, da ga iz ovinka mal podriftaš, pa v prvo grmovje-ograjo :lol1:

Na Grobniku gre...

Kar se pa pospeškov oz. hitrosti tiče....

Recimo damo skupi dva identična 600ccm mopija.In na enem menjama zobnike -1 plus2 na drugem pa nič. In boš z menjanimi zobniki po cesti velik hitrejši pa čeprav ima motor potem končno hitrost dost manjšo

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Na Grobniku gre...

Kar se pa pospeškov oz. hitrosti tiče....

Recimo damo skupi dva identična 600ccm mopija.In na enem menjama zobnike -1 plus2 na drugem pa nič. In boš z menjanimi zobniki po cesti velik hitrejši pa čeprav ima motor potem končno hitrost dost manjšo

Ampak, ne glede na menjavo zobnikov ti števec kaže isto kajne? Mogoče lahko tudi pokaže več, ker se lažje zavrti, ali pa to ne igra nobene vloge-blokada?

Objavljeno

števec ti preveč kaže, pelješ pa se počasneje, recimo da si se prej peljal realnih 200km/h (realno, prav toliko je kazal števec), če pa zobnike menjaš pa ti števec kaže recimo 210km/h pri istih obratih v isti prestavi, pelješ se pa realnih 190km/h

Objavljeno (popravljeno)

Ampak, ne glede na menjavo zobnikov ti števec kaže isto kajne? Mogoče lahko tudi pokaže več, ker se lažje zavrti, ali pa to ne igra nobene vloge-blokada?

Ne govorim o števcu.Ta sploh ni važen!

Jz sem hotu povedat,da,če se z "kolegom" vozita boš ti z menjanimi zobniki po cesti dost hitrejši!Če nisi pač tolk slabši voznik ali seveda razumnejši :whistle: !Pa čeprav se bo on lahko vmes peljal 260 ti pa "le" 230

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

števec ti preveč kaže, pelješ pa se počasneje, recimo da si se prej peljal realnih 200km/h (realno, prav toliko je kazal števec), če pa zobnike menjaš pa ti števec kaže recimo 210km/h pri istih obratih v isti prestavi, pelješ se pa realnih 190km/h

No, pol sem pa rav ciljal :)

Ne govorim o števcu.Ta sploh ni važen!

Jz sem hotu povedat,da,če se z "kolegom" vozita boš ti z menjanimi zobniki po cesti dost hitrejši!Če nisi pač tolk slabši voznik li seveda razumnejši :whistle: !Pa čeprav se bo on lahko vmes peljal 260 ti pa "le" 230

Ja ja, sej sem te razumel, samo me je zanimalo če sem prav prebral, za števec, čist tak mimogrede.

Aja, sam sem med počasnejšimi, tko da ne glede na to kašen je motor, bom zmeri zadi :cry:

Objavljeno

ta bo moj :D samo če sm ga prav razumel je reko, da je že 3× bil bat menjan, kar je praktično neverjetno ( glede na to, da ima sodeč po kilometrih kakšnih 70-80 ur ). Pa tip tudi pravi, da je nevem kaj vse iz karbona, pa so večinoma samo nalepke. Aja ... pa neko Shell olje toči in pravi, da je boljše od TTSa. PA GUME SO PIRELLI SUPERCORSA DRAGON EVO! !! ! !! :worship: :naughty: ( pa samo še 30% profila majo :S ).

Skratka ... zanimiv ... bi bil vreden tega denarja, samo pod pogojem, da bi bile zraven original feltne, ki pa jih ni. Rajši dam 3500€ za 06 letnik, model 07 pa še povrhu vsega Six days ( ko je že nov skor 1000€ dražji ) in ima manj km kot tale pa dam še na njega 1000€ pa imam za 4500€ 2×bolš motor ;)

samo moje skromno mnenje, ki bi se lahko komu zdelo neprijazno :glare:

Objavljeno

kolko morem nastaviti razmik elektrod svečke pri WRE 125?

lp.dejan

Objavljeno

če bi na to kištu dau gor kakšn pladn... pa eno kolo stran vzeu... bi ble to samohodne oz. samovozne talige za transport gnoja iz štale

Objavljeno

kolko morem nastaviti razmik elektrod svečke pri WRE 125?

lp.dejan

ja tok da bo motor delov ane :rolleyes:

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

ja tok da bo motor delov ane :rolleyes:

hja sej zdej dela,samo je pa priporočen nek razmak an in bi rad nastavu tok k je treba.trenutno je 0.6.

Objavljeno

sj bi ga tud jst rajs meu :D sm đabe k ni hondic 250rr v slo. .) .)

Ma zapoje a? :wub::wub::OK:

Check this out:

arab.jpg

:lol1:

Objavljeno

Ma zapoje a? :wub::wub::OK:

Check this out:

arab.jpg

:lol1:

hehe..ker zvok na 18k obratov :D:wub: cist ubijalski...edin zamenju bi ji mogoce plastike..ce bi ga meu :D:P

Objavljeno

Misli,kdo kaj kupit v KMC?Imajo akcijo 3 za 2.Jz pa bi imel to yamahino jopo.KLIK če jih kupimo trije je ena zastonj.Tk,da je pol cena pod 50eu.No saj lahko si kdo kaj dražjega vzame.Jz dam za jopo v glavnem 50eu!

Objavljeno

Tud ta flis ni slab.Pa bi bil 40eu :naughty: KLIK

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!