Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

zgleda hudo :D,sam a ti mislis loksirat? in ti mislis to sam nardit al...?

ne jest mislm to barvat... in ja mislm to sam nrdit... tko kot vse ostalo... sej bojo ze tatretje feltne k se bojo delale na isti nacin samo da bojo barve drugac...

post-1586-126081480762_thumb.jpg

Objavljeno

ne jest mislm to barvat... in ja mislm to sam nrdit... tko kot vse ostalo... sej bojo ze tatretje feltne k se bojo delale na isti nacin samo da bojo barve drugac...

Barva lahko spoka zaradi pregibanja feltne. Svetujem eloksiranje :D Sicer pa ... s čim sploh barvaš? ?( če ni skrivnost )

Objavljeno

Barva lahko spoka zaradi pregibanja feltne. Svetujem eloksiranje :D Sicer pa ... s čim sploh barvaš? ?( če ni skrivnost )

feltna se ne bo tok zvila da bi barva pocla... barvam pa... ja z barvo... kompresor pistola barva redcilo trdilec lak ? s flomastri jih lih nism no :)

Objavljeno

glede loksiranja,js sm cajt nazaj vedu za enga k je loksiru feltne in je naredu za 2 feltne (ni vazno kaka barva,razen neke krom al neke ki se spreminja na soncu) 80€ bil pa je iz okolice Maribora, mogoce nek kraj na R.:D.Problem pa je da ce slucajno ve kdo zanj pa mi da cifro ;)

Objavljeno

Đeri, a za auspuhe mas homologacijo, pa kk je kaj s policaji?

Objavljeno

Đeri, a za auspuhe mas homologacijo, pa kk je kaj s policaji?

kaj je to homologacija? ksn stokoven izraz za pedra k se uci logistiko? :D

haha... ne nimam nc... se nikol nism nc mel... policaji pa... kakor je... vcasih tezijo vcasih ne, naceloma se da vedno vse zment.

Objavljeno

kaj je to homologacija? ksn stokoven izraz za pedra k se uci logistiko? :D

haha... ne nimam nc... se nikol nism nc mel... policaji pa... kakor je... vcasih tezijo vcasih ne, naceloma se da vedno vse zment.

v avstriji je najvecja kriza ... ce se vlk tam vozis zna bit problem ... drgac bo pa z ;)

Objavljeno

v avstriji je najvecja kriza ... ce se vlk tam vozis zna bit problem ... drgac bo pa z ;)

mit dem Östereichern verstehe ich mich sehr gut ;)

Objavljeno (popravljeno)

verstehe ich mich auch, jedoch war für mich Verhandeln mit der Polizei eher unvorteilhaft und äußerst unlukrativ als gewinnbringend. Österreicher zeigen keinerlei Gnade :fredy:

in to 50m od (bivše) slovenske kontrolne točke.

z avstrijci se ne zajebavajte, jerry pa ma tud al srečo alpa poznanstva .) ne računajte preveč na to hehe ;)

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

verstehe ich mich auch, jedoch war für mich Verhandeln mit der Polizei eher unvorteilhaft und äußerst unlukrativ als gewinnbringend. Österreicher zeigen keinerlei Gnade :fredy:

in to 50m od (bivše) slovenske kontrolne točke.

z avstrijci se ne zajebavajte, jerry pa ma tud al srečo alpa poznanstva .) ne računajte preveč na to hehe ;)

še kr so eni zajebani ja, celo z db metri merijo glasnost auspuha, pa vse pregledajo :krneki:

Objavljeno

še kr so eni zajebani ja, celo z db metri merijo glasnost auspuha, pa vse pregledajo :krneki:

kok je sploh dovoljena glasnost v dB? da si zmerm da vidm za kok presegam ;)

Objavljeno

hm lihkar gledam to k me firbec mantra...

če ima motor zvok serijsko naprimer 90db lahko ob meritvi na prostem z db-metrom namerijo maximalno 3db več kot je serijsko (3db tolerance).

največ ima serijsko kawasaki krneki z 102db serijsko

nebom pa dal roke v ogenj za to kr nikjer ne piše točno do kere meje to štima...

Objavljeno

Sej to ni slabo!Vsaj ni važno kaj imaš gor sam,da ni preglasen.Drugače pa ti ponavadi na ploščici na motorju piše kolk db je lahko.Meri pa se na mestu(aprilija to lepo izkorišča) in na polovici obratov od največje moči!

Kolk je pa lahko v Avstriji maksimalno pa je enkrat eden napisal,ko je vprašal policista,ko mu je meril.Mislim 95db

Objavljeno (popravljeno)

mislim da ti v homologacijo pogleda najvecjo dovoljeno glasnost TVOJEGA auspuha. Mislim da lahko presega najvec 5 db, nism zihr!!

Vem pa da smo pr neko projekto v šoli merili glasnost mojega auspuha na bivsem tomoso (akprapovic), pa smo prblizno na 4000 obratih zmerili cez 100 db(z elektronskim db metrom)!

Kolk majo taj šele večje mašine?!

Popravljeno . Popravil Hozi
Objavljeno

ja za moje avspuhe piše da nej bi mel 94dB na hondi crf 250... zdej glede nato da mam 2,5x tok prostornine bi znal to kej vplivat na zvok :)

morm peov napravo dobit k zdej me pa zanima :)

Objavljeno

hondi crf 250...

Za ta motor imam še en nov akrapo z krivino

Objavljeno

Za ta motor imam še en nov akrapo z krivino

men je tudkrivina se ostala, ker sm sam lonce montirov...

Objavljeno

mislim da ti v homologacijo pogleda najvecjo dovoljeno glasnost TVOJEGA auspuha. Mislim da lahko presega najvec 5 db, nism zihr!!

Vem pa da smo pr neko projekto v šoli merili glasnost mojega auspuha na bivsem tomoso (akprapovic), pa smo prblizno na 4000 obratih zmerili cez 100 db(z elektronskim db metrom)!

Kolk majo taj šele večje mašine?!

A ne kao pri 120db oglušiš? 105 decibelov je reaktivno letalo ;) ( delovanje mašine na reaktivcu )

Objavljeno

men je tudkrivina se ostala, ker sm sam lonce montirov...

Kolk je pa bilo razlike v premeru cevi?Si se prej in zdaj peljal tolk z motorjem,da si opazil razliko?Predvsem mislim tle,če gre manj,ker je izpuh za 250ccm

Objavljeno

A ne kao pri 120db oglušiš? 105 decibelov je reaktivno letalo ;) ( delovanje mašine na reaktivcu )

s tem da je to eksponentna skala in je vsak decibel več očitna razlika...

Kolk je pa bilo razlike v premeru cevi?Si se prej in zdaj peljal tolk z motorjem,da si opazil razliko?Predvsem mislim tle,če gre manj,ker je izpuh za 250ccm

ni opazne razlike. fi se je povečal za 5mm. original lonca mata 40 zdej mam pa 45. s tem da je izhodna lukna na originalu bistveno manjša kot je zdej...

Objavljeno

ni opazne razlike. fi se je povečal za 5mm. original lonca mata 40 zdej mam pa 45. s tem da je izhodna lukna na originalu bistveno manjša kot je zdej...

Dobro to!Kako pa to,da si dal od crf izpuh?Jz ga prodajam že leto dni pa ni interesa...Kolk si dal,če ni skrivnost

Objavljeno

Dobro to!Kako pa to,da si dal od crf izpuh?Jz ga prodajam že leto dni pa ni interesa...Kolk si dal,če ni skrivnost

300 za komplet evolution. brez udrtin in večjih prask. se je vse dal spolirat... dal sm pa predvsem zarad izgleda. ker ne maram tistih velikih rorov in sem hotel nekej manjsega... ce je se akrapovic pa se tok leps :)

mislm dal sem predvsem zarad zvoka druge izpuhe... samo od crf sem jih zbral zarad optike...

Objavljeno

300 za komplet evolution.

Jz bi ti dal zapakiranega za tak denar...No zdaj ga bo pa res treba odpakirat in pogledat-mogoče ga bom še pa jz na koncu uporabil :D

Objavljeno

nič ne oglušiš, oz. je odvisno od frekvence zvoka in časovna izpostavljenost, jaz sem recimo v avtu mel woofer pa ojačevalec, in smo enkrat merili glasnost pa je pokazalo en mičkeno čez 140dB (merjeno z avtoakustičarskim merilcem termlab), samo tle se govori o frekvencah pod 100Hz, če bi pa recimo na kake 3kHz mel tak zvočni tlak, je pa res že vprašljivo če si ne bi sluha poškodoval

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!