Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

men je pa zdej malo žal da nism kupu dvodelca. čeprav sm super zadovoljen z enodelcem (kljub temu da sm ga oblekel hm... 2x?), ker se mi ga neda nonstop oblačit za vsakšno furo...

se je zakompliciralo glede odprtja motorja pa mi zdj počiva 800€ vredn kombinezon v omari... bed (:

Objavljeno

men je pa zdej malo žal da nism kupu dvodelca. čeprav sm super zadovoljen z enodelcem (kljub temu da sm ga oblekel hm... 2x?), ker se mi ga neda nonstop oblačit za vsakšno furo...

se je zakompliciralo glede odprtja motorja pa mi zdj počiva 800€ vredn kombinezon v omari... bed (:

Lahko tut pri meni "počiva" :D

Objavljeno

Lahko tut pri meni "počiva" :D

Dokler ne najdeš kupca :naughty:

Objavljeno

jest mam pa 2 delca pa sm mel hlače lih 5x gor :) ker se mi ga ne da za vsako krajso furo sestavlat... pa se casa ni blo kej dost odkr ga mam tko da se itak nism velik vozu... :)

Objavljeno

Itak post-13985-126458769865_thumb.jpg :eek:

hm... gorenjov televizor... jajca :) preklapla kanale 2min :)

Objavljeno

Ima pa vsaj PIP in-ali PAP dvokanalni in ne eno kot ostala navlaka :naughty:

Objavljeno

Jaz imam eno prošnjo. Prosil bi, če mi lahko sporočite povezave do tujih prodajalcev rabljenih vozil oz traktorjev če sem čisto natančen. Iščem strani podobne našemu avtonetu. Kakršen koli link bo dobrodošel:)

Objavljeno

Jaz imam eno prošnjo. Prosil bi, če mi lahko sporočite povezave do tujih prodajalcev rabljenih vozil oz traktorjev če sem čisto natančen. Iščem strani podobne našemu avtonetu. Kakršen koli link bo dobrodošel:)

Traktorjev ali avtov?Če za gradbene stroje,tovornjake,traktorje vem za oglasnik,ki pokriva celo EU-sam tam ni avtov!Če te to zanima napiši in dobiš po P.M

Objavljeno

Traktorjev ali avtov?Če za gradbene stroje,tovornjake,traktorje vem za oglasnik,ki pokriva celo EU-sam tam ni avtov!Če te to zanima napiši in dobiš po P.M

Za traktorje me zanima. Sej imajo tutdi na avtonetu sekcijo za traktorje, čeprav je bolj slabo "založena".

Objavljeno

Smo jih imeli veliko in nobeden ni nikoli preklapljal... :hmm: Drgač pa itak, ima PIP za razliko od drugih :whistle:

aRRRRRsK :D Hudo :D

:grupni:

Objavljeno

Zanima me kaj je najbolš za barvat vijake, kako se to kej obnese pa s čim je najbolš to prebarvat jih?

Objavljeno

V enm kosu!trance_43_wavetowel2.gif

avtomobilsko je tezi dol dobit... ampak se tud da :)

Objavljeno

avtomobilsko je tezi dol dobit... ampak se tud da :)

Jst sm jo dal pod šipco na platiko :D :D na prejšnji mopedu sm meu pa na sprednji desni vilici :D

Objavljeno

Jst sm jo dal pod šipco na platiko biggrin.gifbiggrin.gif na prejšnji mopedu sm meu pa na sprednji desni vilici biggrin.gif

jst sm jo mel kr na sprednjem blatniku

Objavljeno

ker mislm da bom tuki dubu najhitrej odogovor bi prosu da mi da kdo naslou od kšnga k TISKA nalepke..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!