Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 (popravljeno) Kok časa nej bi filu akumulator? Kam lahko pogledam da vidm kok Ah ma akumulator? Popravljeno Februar 1, 2010. Popravil yourfriend11 DIINGGO 1
impulz Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Daš polnit, odklopiš pol pa še enkrat daš polnit. Preberi si temo "akumulatorji" ce bi rad tko podrobno to vedu.
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Daš polnit, odklopiš pol pa še enkrat daš polnit. Preberi si temo "akumulatorji" ce bi rad tko podrobno to vedu. sm že polnu okol 24ur pa mi tist polnilc nč ne sporoč če se je nafilu si bom prebral DIINGGO 1
666 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 sm že polnu okol 24ur pa mi tist polnilc nč ne sporoč če se je nafilu si bom prebral akomulator daj v motor pa če ne vžge na električni vžig porini pa se akomulator napolni v 10min. če se motim me popravte
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 akomulator daj v motor pa če ne vžge na električni vžig porini pa se akomulator napolni v 10min. če se motim me popravte sm ga dl v motor že včeraj pa ni vžgal. Vn ga pa nam rinu. To sem ga mislil v kleti prižgati za sekundo samo da vidim če vžge. Ampak sej že kontakta ni bilo. Povnil sem ga pa z zašravfanimi šravfki in nato ugotovil da jih je treba sneti in se mi sedaj polne pa bom vidu kva bo iz tega. Drgač se mi pa zard alarma hitr prazne DIINGGO 1
impulz Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Akuji za nase motorcke niso dragi, tk da ti priporocam da prodas tega za 10€ pa kups novga za 20-30 al kolk pac stanejo. Jaz bom narejo tak ^^
Racemaniak Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Akuji za nase motorcke niso dragi, tk da ti priporocam da prodas tega za 10€ pa kups novga za 20-30 al kolk pac stanejo. Jaz bom narejo tak ^^ komu ga boš pa prodal? oz kdo bo kupu rablen akumolator medtem ko je nov 20€? Miha27, ubij in Ervin93 2 1
LooLekSLO Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Kok časa nej bi filu akumulator? Kam lahko pogledam da vidm kok Ah ma akumulator? Odvisno s kakšno amperažo polniš. Če polniš npr. aku z 50Ah in polniš z 5A polniš približno 10-14 ur. Moto polnilec polni z max 1A!
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Odvisno s kakšno amperažo polniš. Če polniš npr. aku z 50Ah in polniš z 5A polniš približno 10-14 ur. Moto polnilec polni z max 1A! mam tale polnilc http://yamaha-kmc.si/si/yamaha-polnilec-vzdrzevalec-akumulatorjev-yec-8-i10301.shtml zdej pa nevem s kakšno močjo polne jst sm sam prkluču in to je to. Mi pa v navodilih piše da se 2Ah polne 2uri, 4Ah 4ure, 6Ah 6ur,.......100Ah 100ur
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 mam tale polnilc http://yamaha-kmc.si...-8-i10301.shtml zdej pa nevem s kakšno močjo polne jst sm sam prkluču in to je to. Mi pa v navodilih piše da se 2Ah polne 2uri, 4Ah 4ure, 6Ah 6ur,.......100Ah 100ur ah nč zgleda da bo treba zamenat ker bi se mogu že zdavni nafilat. DIINGGO 1
LooLekSLO Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 (popravljeno) mam tale polnilc http://yamaha-kmc.si...-8-i10301.shtml zdej pa nevem s kakšno močjo polne jst sm sam prkluču in to je to. Mi pa v navodilih piše da se 2Ah polne 2uri, 4Ah 4ure, 6Ah 6ur,.......100Ah 100ur Skoraj ziher polni 7 1A, mogoče tudi z 0,8A (tako polni moj). Zdaj pa zračunaj glede na to koliko amperski imaš aku. Ubistvu če daš zvečer pa pustiš do zjutraj bo že poln Sedaj sem videl, da imaš tudi indikator, ki pokaže, da je aku napolnjen (zadnja lučka)! Popravljeno Februar 1, 2010. Popravil LooLekSLO
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Skoraj ziher polni 7 1A, mogoče tudi z 0,8A (tako polni moj). Zdaj pa zračunaj glede na to koliko amperski imaš aku. Ubistvu če daš zvečer pa pustiš do zjutraj bo že poln Sedaj sem videl, da imaš tudi indikator, ki pokaže, da je aku napolnjen (zadnja lučka)! Ja sam kaj ko se nikoli ne prižge čeprav je bil vključen 24ur. A je mogoče garancija kr motor mam ene 6mescov. Zdej pa nevem če spada zraven
macak333 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3473214
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 http://www.avto.net/....asp?ID=3473214 zanimivo. Ne morem se več vozit, ker imam poškodovano koleno, poškodoval sem si jo pri igranju nogometa. ubij, budacki in DIINGGO 2 1
Miha27 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 http://www.avto.net/....asp?ID=3473214 Dec saj "po pravic" napiše če že ne druzga... zziga, impulz in janstyle 3
budacki Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 zanimivo. Ne morem se več vozit, ker imam poškodovano koleno, poškodoval sem si jo pri igranju nogometa. verjetno je mislil nogo. Brezveze se norca delat. impulz in zziga 2
LooLekSLO Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Ja sam kaj ko se nikoli ne prižge čeprav je bil vključen 24ur. A je mogoče garancija kr motor mam ene 6mescov. Zdej pa nevem če spada zraven Garancija je 1 leto ja. sesir 1
lulik Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 zanimivo. Ne morem se več vozit, ker imam poškodovano koleno, poškodoval sem si jo pri igranju nogometa. Mogoče pa je bil na Apriliji, ko jo je oče s traktorjem povozu. Nogomet je samo izgovor. Ervin93, impulz, 666 in 3 others 1 5
Jernej125ccm Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 boli me srce, ker moram zdaj prodat motor. UMRL HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA JOČEM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA janstyle, Ervin93, Jerry_exc in 5 others 2 6
janstyle Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Mogoče pa je bil na Apriliji, ko jo je oče s traktorjem povozu. Nogomet je samo izgovor. Mah pomojem tip govori resnico,mislim če jo ne mi pa res ni jasno kako je lahko prletu da je sprednjo masko postrani popraskal...,pa blatnik je ceu. impulz, Jernej125ccm, 666 in 1 other 2 2
666 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Mogoče pa je bil na Apriliji, ko jo je oče s traktorjem povozu. Nogomet je samo izgovor. daj ne delej se norca če neveš... jas tega človeka poznam in čisto vse kar ma napisano je res takda... impulz in special749 1 1
janstyle Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 (popravljeno) daj ne delej se norca če neveš... jas tega človeka poznam in čisto vse kar ma napisano je res takda... evo sm reku da govori resnico, kr takole opraskat jo je tezko. Popravljeno Februar 1, 2010. Popravil janstyle impulz in 666 2
666 Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 evo sm reku da govori resnico, kr takole opraskat jo je tezko. jaa pa še generalka je RES bla nareta tak da s tem motorjem nima noben kaj zgrešit
macak333 Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Kot je meni znano ko prodajaš motor, avto itd. napišeš vse podatke o njem (KM, HP, ... ) pa mogoče, da ima dodatno opremo in ohranjenost, ne pa, da ti je žal da ga prodajaš Malo je bv napisat svoje mnenje o motorju (vsak svojega konja hvali), če že nekoga zanima bo prišel, si ga ogledal in ga kupil. Tisto za kaj ga prodaja, je lahko res, lahko pa popolnoma izmišljeno. No, sej želim človeku čim več sreče pri prodaji, samo smešno se mi zdi take stvari pisat :unsure: Drgač, kej rihtate mopije, jaz sem za svojga naredil nosilc tablice, zdej se bom pa lotil zadka-prvič mi ni ratu
budacki Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Kot je meni znano ko prodajaš motor, avto itd. napišeš vse podatke o njem (KM, HP, ... ) pa mogoče, da ima dodatno opremo in ohranjenost, ne pa, da ti je žal da ga prodajaš Malo je bv napisat svoje mnenje o motorju (vsak svojega konja hvali), če že nekoga zanima bo prišel, si ga ogledal in ga kupil. Tisto za kaj ga prodaja, je lahko res, lahko pa popolnoma izmišljeno. No, sej želim človeku čim več sreče pri prodaji, samo smešno se mi zdi take stvari pisat :unsure: Drgač, kej rihtate mopije, jaz sem za svojga naredil nosilc tablice, zdej se bom pa lotil zadka-prvič mi ni ratu Kai iz poliestra delaš? Kako si se sploh lotu? XD
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se