Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Kok časa nej bi filu akumulator?

Kam lahko pogledam da vidm kok Ah ma akumulator?

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

Daš polnit, odklopiš pol pa še enkrat daš polnit.

Preberi si temo "akumulatorji" ce bi rad tko podrobno to vedu.

Objavljeno

Daš polnit, odklopiš pol pa še enkrat daš polnit.

Preberi si temo "akumulatorji" ce bi rad tko podrobno to vedu.

sm že polnu okol 24ur pa mi tist polnilc nč ne sporoč če se je nafilu

si bom prebral

Objavljeno

sm že polnu okol 24ur pa mi tist polnilc nč ne sporoč če se je nafilu

si bom prebral

akomulator daj v motor pa če ne vžge na električni vžig porini pa se akomulator napolni v 10min. če se motim me popravte whistle.gif

Objavljeno

akomulator daj v motor pa če ne vžge na električni vžig porini pa se akomulator napolni v 10min. če se motim me popravte whistle.gif

sm ga dl v motor že včeraj pa ni vžgal. Vn ga pa nam rinu. To sem ga mislil v kleti prižgati za sekundo samo da vidim če vžge. Ampak sej že kontakta ni bilo. Povnil sem ga pa z zašravfanimi šravfki in nato ugotovil da jih je treba sneti in se mi sedaj polne pa bom vidu kva bo iz tega. Drgač se mi pa zard alarma hitr prazne

Objavljeno

Akuji za nase motorcke niso dragi, tk da ti priporocam da prodas tega za 10€ pa kups novga za 20-30 al kolk pac stanejo.

Jaz bom narejo tak ^^

Objavljeno

Akuji za nase motorcke niso dragi, tk da ti priporocam da prodas tega za 10€ pa kups novga za 20-30 al kolk pac stanejo.

Jaz bom narejo tak ^^

komu ga boš pa prodal? oz kdo bo kupu rablen akumolator medtem ko je nov 20€?

Objavljeno

Kok časa nej bi filu akumulator?

Kam lahko pogledam da vidm kok Ah ma akumulator?

Odvisno s kakšno amperažo polniš. Če polniš npr. aku z 50Ah in polniš z 5A polniš približno 10-14 ur. Moto polnilec polni z max 1A!

Objavljeno

Odvisno s kakšno amperažo polniš. Če polniš npr. aku z 50Ah in polniš z 5A polniš približno 10-14 ur. Moto polnilec polni z max 1A!

mam tale polnilc

http://yamaha-kmc.si/si/yamaha-polnilec-vzdrzevalec-akumulatorjev-yec-8-i10301.shtml

zdej pa nevem s kakšno močjo polne jst sm sam prkluču in to je to. Mi pa v navodilih piše da se 2Ah polne 2uri, 4Ah 4ure, 6Ah 6ur,.......100Ah 100ur

Objavljeno

mam tale polnilc

http://yamaha-kmc.si...-8-i10301.shtml

zdej pa nevem s kakšno močjo polne jst sm sam prkluču in to je to. Mi pa v navodilih piše da se 2Ah polne 2uri, 4Ah 4ure, 6Ah 6ur,.......100Ah 100ur

ah nč zgleda da bo treba zamenat ker bi se mogu že zdavni nafilat.

Objavljeno (popravljeno)

mam tale polnilc

http://yamaha-kmc.si...-8-i10301.shtml

Skoraj ziher polni 7 1A, mogoče tudi z 0,8A (tako polni moj). Zdaj pa zračunaj glede na to koliko amperski imaš aku. Ubistvu če daš zvečer pa pustiš do zjutraj bo že poln ;)

Sedaj sem videl, da imaš tudi indikator, ki pokaže, da je aku napolnjen (zadnja lučka)!

Popravljeno . Popravil LooLekSLO
Objavljeno

Skoraj ziher polni 7 1A, mogoče tudi z 0,8A (tako polni moj). Zdaj pa zračunaj glede na to koliko amperski imaš aku. Ubistvu če daš zvečer pa pustiš do zjutraj bo že poln trance_44_wink5.gif

Sedaj sem videl, da imaš tudi indikator, ki pokaže, da je aku napolnjen (zadnja lučka)!

Ja sam kaj ko se nikoli ne prižge čeprav je bil vključen 24ur. A je mogoče garancija kr motor mam ene 6mescov. Zdej pa nevem če spada zraven

Objavljeno

zanimivo. Ne morem se več vozit, ker imam poškodovano koleno, poškodoval sem si jo pri igranju nogometa.

verjetno je mislil nogo. Brezveze se norca delat. :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja sam kaj ko se nikoli ne prižge čeprav je bil vključen 24ur. A je mogoče garancija kr motor mam ene 6mescov. Zdej pa nevem če spada zraven

Garancija je 1 leto ja.

Objavljeno

zanimivo. Ne morem se več vozit, ker imam poškodovano koleno, poškodoval sem si jo pri igranju nogometa.

Mogoče pa je bil na Apriliji, ko jo je oče s traktorjem povozu. Nogomet je samo izgovor. :whistle:

Objavljeno

boli me srce, ker moram zdaj prodat motor.

UMRL HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA JOČEM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Objavljeno

Mogoče pa je bil na Apriliji, ko jo je oče s traktorjem povozu. Nogomet je samo izgovor. :whistle:

Mah pomojem tip govori resnico,mislim če jo ne mi pa res ni jasno kako je lahko prletu da je sprednjo masko postrani popraskal...,pa blatnik je ceu.

Objavljeno

Mogoče pa je bil na Apriliji, ko jo je oče s traktorjem povozu. Nogomet je samo izgovor. whistle.gif

daj ne delej se norca če neveš... jas tega človeka poznam in čisto vse kar ma napisano je res takda...

Objavljeno (popravljeno)

daj ne delej se norca če neveš... jas tega človeka poznam in čisto vse kar ma napisano je res takda...

evo sm reku da govori resnicosmile.gif, kr takole opraskat jo je tezko.

Popravljeno . Popravil janstyle
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

evo sm reku da govori resnicosmile.gif, kr takole opraskat jo je tezko.

jaa pa še generalka je RES bla nareta tak da s tem motorjem nima noben kaj zgrešit

Objavljeno

Kot je meni znano ko prodajaš motor, avto itd. napišeš vse podatke o njem (KM, HP, ... ) pa mogoče, da ima dodatno opremo in ohranjenost, ne pa, da ti je žal da ga prodajaš :hmm:

Malo je bv napisat svoje mnenje o motorju (vsak svojega konja hvali), če že nekoga zanima bo prišel, si ga ogledal in ga kupil. Tisto za kaj ga prodaja, je lahko res, lahko pa popolnoma izmišljeno.

No, sej želim človeku čim več sreče pri prodaji, samo smešno se mi zdi take stvari pisat :unsure:

Drgač, kej rihtate mopije, jaz sem za svojga naredil nosilc tablice, zdej se bom pa lotil zadka-prvič mi ni ratu :blush:

Objavljeno

Kot je meni znano ko prodajaš motor, avto itd. napišeš vse podatke o njem (KM, HP, ... ) pa mogoče, da ima dodatno opremo in ohranjenost, ne pa, da ti je žal da ga prodajaš :hmm:

Malo je bv napisat svoje mnenje o motorju (vsak svojega konja hvali), če že nekoga zanima bo prišel, si ga ogledal in ga kupil. Tisto za kaj ga prodaja, je lahko res, lahko pa popolnoma izmišljeno.

No, sej želim človeku čim več sreče pri prodaji, samo smešno se mi zdi take stvari pisat :unsure:

Drgač, kej rihtate mopije, jaz sem za svojga naredil nosilc tablice, zdej se bom pa lotil zadka-prvič mi ni ratu :blush:

Kai iz poliestra delaš? Kako si se sploh lotu? XD

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!