budacki Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 (popravljeno) Ufff Ajdovščina, to je pa malo daleč. Samo sam bi ziher probal, pa se magari večkrat ustavil, če ne pa enga poklicat, da te s komibijem pride iskat. Če se hoče, se lahko. Na Racelandu polet lahko tut kakšno urco dve odspiš, tok da prideš k seb Drugače pa tut jst zrihtam komu če mu je res preveč prenočišče v Novem mestu. ( je pa ena 30km od Racelanda ) Popravljeno Februar 10, 2010. Popravil budacki
k0ci Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 ja itak tm boš spal, sploh pa ko se značnejo kaki SM pa karti naganjat, če ne vidiš začneš gruntat če se je začela 3. S.V. ......... a kr h ksenji domov bi jih ti pelu prespat? :lol:
budacki Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 (popravljeno) ja itak tm boš spal, sploh pa ko se značnejo kaki SM pa karti naganjat, če ne vidiš začneš gruntat če se je začela 3. S.V. ......... a kr h ksenji domov bi jih ti pelu prespat? :lol: A nene k Špeli Bo tvoj bratec hud Ne sei ona je z Rake oz. okolice ( to je pa že čist blizu Racelanda ) Drgač pr eni babici Popravljeno Februar 10, 2010. Popravil budacki
RRyDeRR Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 140€ kes pa kupu alarm? kok je biu? kok je montaza bla??? macak333 1
Ervin93 Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 kes pa kupu alarm? kok je biu? kok je montaza bla??? 1. SIMATIK 2. 70€ 3. Tud 70€ Je pa zlo dobr kr je dvosmerni in mi sporoči dalinc kva se dogaja
TADEJ46 Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 ja pa ma svoje napajanje? ker če nima je brez veze ti samo akumulator odklopim ki pa ni tako težko prit tvojem motorju
Ervin93 Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 ja pa ma svoje napajanje? ker če nima je brez veze ti samo akumulator odklopim ki pa ni tako težko prit tvojem motorju Preden ti odklopiš te jst že s kijom namaham! Prevtzer, ubij in DIINGGO 3
Jerry_exc Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Preden ti odklopiš te jst že s kijom namaham! kaj pa ce vids da ti akomulator odklapla nek 210cm 120kg ki ma tud kij v roki dobr v tem primeru bi ti loh tud doma pozvonu pa reku zdej ti bom pa motor ukradu pa bi ga odpelov janstyle in Ervin93 2
zziga Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 dober dan, motor sem vam prišel ukrast
Ervin93 Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) kaj pa ce vids da ti akomulator odklapla nek 210cm 120kg ki ma tud kij v roki dobr v tem primeru bi ti loh tud doma pozvonu pa reku zdej ti bom pa motor ukradu pa bi ga odpelov hmmm...čak da razmislm....zaklenu bi ga kr je več vrat do motorčka.... Pa tud ene par "goril" mamo v bloku pa če že kihneš sosedje vn skačejo Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil yourfriend11 DIINGGO 1
Racemaniak Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 dober dan, motor sem vam prišel ukrast tale valujev je pa žival... dobesedno
TADEJ46 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Preden ti odklopiš te jst že s kijom namaham! dei dei ti še kij komi v rokah držiš pa bi rd mahou hah
Ervin93 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 dei dei ti še kij komi v rokah držiš pa bi rd mahou hah probi pridt ukrast pa boš povedu če bo bolel DIINGGO 1
666 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 končno lepo vreme.. pri nas mamo 6 stopinj
Ervin93 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 končno lepo vreme.. pri nas mamo 6 stopinj pr ns pa 3 DIINGGO 1
macak333 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 (popravljeno) Ko bo 15+ in sonček, takrat bo lepo vreme. Do takrat pa Popravljeno Februar 13, 2010. Popravil macak333
666 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Ko bo 15+ in sonček, takrat bo lepo vreme. Do takrat pa to je res ja samo če greš kratko furo pa če se bolj oblečeš pa se da tudi pri 5 stopinjah pelat
macak333 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 to je res ja samo če greš kratko furo pa če se bolj oblečeš pa se da tudi pri 5 stopinjah pelat O to je šele zabavno. Sem prejšno leto en krog naredil ob takih temperaturah. Edino kar je bil problem so prsti na rokah...sem samo z zadnjo bremzal in fural v eni prestavi
motorist1 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 O to je šele zabavno. Sem prejšno leto en krog naredil ob takih temperaturah. Edino kar je bil problem so prsti na rokah...sem samo z zadnjo bremzal in fural v eni prestavi Hehe, jst sem se nekaj časa v šolo vozu ko je blo malo pod ničlo. Mam pa cca. 25 min. ko sem prišel v šolo rok sploh nisem čutil, čeprou sm meu dvojne rokavice xD. Če bi se šel danes peljat je verjetno še veliko soli na cest... To malo škodi motorju ane? LP
macak333 Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Hehe, jst sem se nekaj časa v šolo vozu ko je blo malo pod ničlo. Mam pa cca. 25 min. ko sem prišel v šolo rok sploh nisem čutil, čeprou sm meu dvojne rokavice xD. Če bi se šel danes peljat je verjetno še veliko soli na cest... To malo škodi motorju ane? LP Heh...jah škodi itak, samo jaz sem se peljal tam okrog marca cca 6 stopinj...no sej soli in peska je sigurno bilo samo ne tok kot zdaj. Mah važn da se čim prej stopi, pa da se dvignejo temperature, takrat se avantura začne
impulz Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Hehe, jst sem se nekaj časa v šolo vozu ko je blo malo pod ničlo. Mam pa cca. 25 min. ko sem prišel v šolo rok sploh nisem čutil, čeprou sm meu dvojne rokavice xD. Če bi se šel danes peljat je verjetno še veliko soli na cest... To malo škodi motorju ane? LP pr meni je isto na feltni barvo razjeda in pa gume se bolj obrabljajo jst sm se enkrat pelav od kolega do doma pr 5 stopinjah brez rokavic cca 6km prsti so mi otekli kt da bi jih porinu devici mariji...
zziga Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 tale valujev je pa žival... dobesedno se strinjam čeprav ne spremlam boksa. http://www.youtube.com/watch?v=B7pj8aPH5VY to je žival tip je sappa (1.93m, 155kg) tok ruknu da se je zjoku
aleksandergabriel Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 se strinjam čeprav ne spremlam boksa. http://www.youtube.c...h?v=B7pj8aPH5VY to je žival tip je sappa (1.93m, 155kg) tok ruknu da se je zjoku tisto je bil pa cro cop, sej tut v naslovu videa piše. sam kakor koli gledaš, vsi so pravi stroji za ubijanje
budacki Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 tisto je bil pa cro cop, sej tut v naslovu videa piše. sam kakor koli gledaš, vsi so pravi stroji za ubijanje Sei on je mislu Mirkota. Malo boljše preber njegov post. Boš videl da se na Mirkota nanaša Mirko Filipovič <3
aleksandergabriel Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 pa res:slap:, se posipam s pepelom. Bom v prihodnje bolj natančno bral komentarje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se