Ervin93 Objavljeno April 13, 2010 Opozori Objavljeno April 13, 2010 kwa si spet fuknu!!? jao, pizdarija nope. Prvič. Enkrat ga je fotr pobrusu Jaz sm ga pa po tleh vrgu ko sm bil na pesku
motorist1 Objavljeno April 13, 2010 Opozori Objavljeno April 13, 2010 In kakšna bo približno cena? Verjetno zelo visoka :glare:
impulz Objavljeno April 13, 2010 Opozori Objavljeno April 13, 2010 O posameznih komponentah ni bilo govora. Eden bo cenejš eden pa ful drag pomoje... Če so resni kupci res resni pol bi si šparal za tegale. Čist zagledan ratu v tega ,)
RRyDeRR Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 yourfriend..kko da nisi zamenju se gum? ni ni čudn da te je odfukal ce si polagu s zlizanimi gumami zdj pa čimprej zamenjat gume k dobis motor popravljen :grim macak333 1
Ervin93 Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 yourfriend..kko da nisi zamenju se gum? ni ni čudn da te je odfukal ce si polagu s zlizanimi gumami zdj pa čimprej zamenjat gume k dobis motor popravljen Zato kr sm si reku da bom do konca zvozu zadno gumo. Gume pa niso nč zlizane kr majo ob strani še velik profila kr sm šele letos začel bol ornk po ovinkih se furat prejšn let sm pa večinoma sredino pobiru tk da mam gumo k kvadrat
budacki Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Zato kr sm si reku da bom do konca zvozu zadno gumo. Gume pa niso nč zlizane kr majo ob strani še velik profila kr sm šele letos začel bol ornk po ovinkih se furat prejšn let sm pa večinoma sredino pobiru tk da mam gumo k kvadrat in ti se cudis da si padu? guma mora bit enakomerna in NIKJER nesme bit profila manj kot 1mm. bawbaw 1
Ervin93 Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 (popravljeno) in ti se cudis da si padu? guma mora bit enakomerna in NIKJER nesme bit profila manj kot 1mm. Nč se jst ne čudm! Po sredin je profila še 1-2mm Popravljeno April 15, 2010. Popravil yourfriend11
budacki Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Nč se jst ne čudm! Po sredin je profila še 1-2mm Kok ma pa ta guma profila pismo?! Moja je bla čist lepo pobrana pa tut nism lih se sam po robih pelu -.- bawbaw 1
Ervin93 Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Kok ma pa ta guma profila pismo?! Moja je bla čist lepo pobrana pa tut nism lih se sam po robih pelu -.- Jo zlo počas pobira! Ma pr men se ornk pozna da jo po sredin ful manka ob strani jo je pa še velik. No sej se bo to spremenil ko bodo druge gume kr se bo tud stil vožnje spremenu
pevecm Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 O posameznih komponentah ni bilo govora. Eden bo cenejš eden pa ful drag pomoje... Če so resni kupci res resni pol bi si šparal za tegale. Čist zagledan ratu v tega ,) Sam to je 4 takt.... Mislš da bo to še vedno uredu?
budacki Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Sam to je 4 takt.... Mislš da bo to še vedno uredu? Čist kul zadevca Verjetno se bo dalo spravit ven kšnih 20 konjičev, kolikor mi je KTM znan Pa glede na težo bo ZAKON to use skup ... tist Stunt kr bode v oči. Sam kolkt je znano, da ma KTM močne motorje ma pa tut drage bawbaw 1
supermoto5555 Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Vem da ne paše sem vendar na netu nisem nič našel. Zanima me če je to res da bodo izpit za avto prestavili na 21 let? :trance_33_sleep: Gasperr in bawbaw 1 1
Gasperr Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Vem da ne paše sem vendar na netu nisem nič našel. Zanima me če je to res da bodo izpit za avto prestavili na 21 let? :trance_33_sleep: Naj nebi. Vsaj tako so rekli v prometni svetovalnici. bawbaw 1
Ervin93 Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Vem da ne paše sem vendar na netu nisem nič našel. Zanima me če je to res da bodo izpit za avto prestavili na 21 let? Mene še zmer zanima kje vi take bedarije pobirate? ubij in Gasperr 1 1
budacki Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 (popravljeno) Mene še zmer zanima kje vi take bedarije pobirate? Nek bedak naredi Facebook skupino in vsi se poserjejo. Letos ni v obdelavi noben zakon glede izpita več. Vsaj tako mi je zagotavljal moj nekdanji in bodoči inštruktor. (dne 13.04.2010) Kurčev Facebook! Popravljeno April 16, 2010. Popravil budacki Ervin93, Gasperr, Jernej125ccm in 2 others 5
Ervin93 Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Nek bedak naredi Facebook skupino in vsi se poserjejo. Letos ni v obdelavi noben zakon glede izpita več. Vsaj tako mi je zagotavljal moj nekdanji in bodoči inštruktor. (dne 13.04.2010) Kurčev Facebook! No midva se razumeva bawbaw 1
impulz Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Ja ka tije facebook kriv če se daš nategnit kaj ju3 bodo veletrgovine zaprte zarad onega čiščenja kao? Ervin93 in bawbaw 1 1
Jernej125ccm Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Mja itak da bodo odprti. Saj ne bo cela Slovenija zastala zaradi čistilne akcije.
dejko39 Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Naj nebi. Vsaj tako so rekli v prometni svetovalnici. mi lahko prosim daš link do tistega vprašanja/odgovora?ne zaradi mene ampak zaradi frenda,ki panaričari zaradi tega. lp
Gasperr Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 (popravljeno) mi lahko prosim daš link do tistega vprašanja/odgovora?ne zaradi mene ampak zaradi frenda,ki panaričari zaradi tega. lp http://www.varnostvp...Svet=fj&id=6032 Je pa na eno isto vprašanje odgovoril bolj 'jedernato' in povedal, da se ne bo prestavlo ker imajo vse druge evropske države tk...al neki v tem smislu. Popravljeno April 16, 2010. Popravil Gasperr bawbaw 1
aleksandergabriel Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Nek bedak naredi Facebook skupino in vsi se poserjejo. Letos ni v obdelavi noben zakon glede izpita več. Vsaj tako mi je zagotavljal moj nekdanji in bodoči inštruktor. (dne 13.04.2010) Kurčev Facebook! Dobiš plus za to izjavo!:trance_27_notworthy: Roky994, Ervin93, Miha27 in 1 other 4
macak333 Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Samo še RS 125 manjka, pa bi bilo tisto pravo. bawbaw 1
motorist1 Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Imam problem s svečkami. Pred cca. 800km sem menjal svečko. Prej sem imel NGK BR8ES (v user manualu je napisno da more bit taka), potem sem odšel k čarmanu po novo svečko in je reku da take nima, dal mi je denso svečko, ki naj bi bila ista, le da ima večjo toplotno vrednost. Nato mi je motor začeu po neki časa trokerat na višjih obratih (po cca. 500km), nism vedel kaj je narobe, odpru sem fergazer, ni bilo nič zapacano, nato sem odpeljal motor k serviserju. Zamenjal je svečko (notri je dal isto kot je bila prej), motor je normalno delal na visokih obratih. Nato pa mi je danes na začetku ture motor zopet začel trokerat na visokih obratih, vendar le občasno. Nato pa, ko sem se že vračal proti domu, motor kar naenkrat crkne . Kakašne dve minuti je še laufal pod niskimi obrati, s tem da sem mu moral ves čas dodajati malo gasa da ni crknil, če pa sem dodal več gasa ga je zamorilo. Nato je motor crknil in ga nisem moral več užgati. Prijatelj je šel po novo svečko na petrol, in je prinesel edino ki so jo imeli ter da je bil taprav navoj , neka champion svečka. Sedaj motor zopet normalno dela, in se bolje odziva, ima pa tudi nekoliko drugačen zvok. Kero svečko naj kupim, da bo zdržala dlje, tako kot mora! Res nočem menjat svečko na vsake 300km, že tako jih imam celo zbirko doma :wacko: PS: Pri NGK svečki je motor tudi trokeral na visokih obrativ, vendar to ni bilo tako moteče pri vožnji, takrat pa niti nisem vedel da je za to verjetno kriva svečka. Po tem sem itak naredil generalni servis in zamenjal bat in svečko. Hvala
Ervin93 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Eto včeri kupu 12V vtičnico in jo dans prkluču. Super zadeva za navigacijo ter filanje mobitela,... Zdej mam pa res že povhen kablov pod zicov že od alarma! Zdej morm samo še ugotovit kam nej si dam navigacijo!? Če ma kdo kšno idejo kr naj napiše
znj Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Evo včeraj kupil novo DAINESE bundo-jakno za na motor se razume Danes sem jo "sprobal" in moram reči da je perfektna! Prepiha ne nič. Ščitnikov na ramah ter komolcih ne čutiš, greje-hladi odlično. Kupil sem jo v Kozini, kjer je bila znižana za 50%(lanski model-outlet). Prodajalec je bil zelo prijazen Povedal mi je tudi, da je lanski model identičen letošnjemu, samo letošnji ima kakšen šiv na kakšnem drugem mestu RES PERFEKTNA JE! A je bil danes kdo na kačjih ridah? Jernej125ccm in bawbaw 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se