juree Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 Če pa slučajno zletiš pa kewo odgovarja Jez sam učim, da je pametno k gor prideš najprej asfalt potipat, ne pa nakonc
kewo Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 Če pa slučajno zletiš pa kewo odgovarja Jez sam učim, da je pametno k gor prideš najprej asfalt potipat, ne pa nakonc HAHA
macak333 Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 Slabo... -_- yourfriend11, cesta ful huda, sam je res non stop cela v senci, se pa da lepo gor vozit, edino kar je da je malo daleč, pa cesta proti Celju je na nekih odsekih čist zanič.
norc 16 Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 jap. Jst sm dans izkoristu da sm šol pogledat marijo reko kakšna je to sploh cesta (sm bil prvič). Kr vredu ampak sm šol sam gor pa nazaj dol. Nč eksperimentiru. Pol ob 20ih sm bil pa še pr jezeru na rakitni sm gledu če so kje kšne babe. Si me spomnil na ta dan ko smo se stara garda foruma 125k dobli gori. Nas je blo kar nekaj Spomnim se da sem eno rundo šel jaz prvi gor. Seveda teram na pune po kolenu. Za mano pa žiga na kolenu z eno roko pa komolec na tanku in si je podpiral glavo od dolgčasa:) RRyDeRR in Ervin93 2
norc 16 Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 http://petrolija.com/p/UI/Motodrom.aspx to sem našel na netu. Bluženje al bodo stvari končno stekle v pravo smer. Roky994 1
Ervin93 Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 http://petrolija.com...I/Motodrom.aspx to sem našel na netu. Bluženje al bodo stvari končno stekle v pravo smer. to sem že kakšen mesec nazaj bral ampak nisem nikjer zasledil kdaj nej se bi to kej začel gradit pa to
RRyDeRR Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 to sem že kakšen mesec nazaj bral ampak nisem nikjer zasledil kdaj nej se bi to kej začel gradit pa to jeseni bojo zacel gradt..eh kko noben neve..kksni ste vi motoristi a noben ne gleda motonovic >> http://www.motosvet.com/motodrom-petrolija.html
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 (popravljeno) http://petrolija.com...I/Motodrom.aspx to sem našel na netu. Bluženje al bodo stvari končno stekle v pravo smer. Podjetje PETROLIJA d.o.o. ima 0 zaposlenih (zanimivo - za podjetje, ki naj bi 1. oktobra LETOS zasadilo lopato v izgradno dirkališča!) Pa še nekaj informacij, ki sem jih pridobil: - pista naj bi imela notri OGREVANO speedway progo (morda geotermalno? To bi bilo zanimivo in praktično brez stroškov obratovanja) - naj bi na strehah tribune bilo 70.000 kvadratnih metrov fotovoltaike (za pridobivanje električne energije iz sončeve svetlobe) - naj bi imel kompleks stalno 400 zaposlenih (dirkališče, zdravilišče, golf) - naj bi sedaj pospešeno skušali pridobiti kupce za 49.000 deležev podjetja, ki bodo vredni 2500 evrov ,v "predprodaji" pa 1700 evrov (dva meseca prej so bili še po 2100, pa verjetno ni bilo veliko zanimanja) Vse skupaj naj bi bilo cirka 200 mio €investicije - 49.000 deležev naj bi bilo torej vrednih nominalno 122.500.000 evrov, po skonto ceni nakupa pa bi to bilo lahko 83.300.000 evrov prihodka. A hudič se, kot vedno, skriva v detjalih .Poslovni načrt si je možno ogledati v njihovem računalniku, ne pa ga tudi preštudirati na samem in se potem odločiti za investicijo. Hudič je tudi misteriozna planirana 50 mio €vredna geotermalna elektrarna, ki naj bi ji kar 80% primaknila EU (40 miljonov). Da ne govorim o tem, da me res zanima, koliko zemljišč je odkupljenih, ali so potrjeni razni načrti in - verjamem, da že imajo tudi dovoljenja za gradnjo? Toliko vprašanj ... ki jih bom šel enkrat zastavit na predstavitev. Predstavitve so ob sredah ob 19. uri v M-hotelu v Ljubljani. Vse skupaj lahko daje tudi vtis nategancije. Če dovoljenj ni in prodajo deleže, potem pa lastniki tega "projekta" rečejo recimo "ah, škoda, pač ni šlo, stroški so pa že bili in zato podjetje nima denarja in ga bomo dali v stečaj", si lahko lepo operejo roke in odnesejo denar "piste željnih motoristov". No, jaz si želim, da to ne bi bila nategancija. To in še več piše v temi: http://www.motosvet.com/tabla/topic/31640-dirkalisce-ni-problem/ Popravljeno Avgust 13, 2010. Popravil aleksandergabriel
666 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Slabo... -_- yourfriend11, cesta ful huda, sam je res non stop cela v senci, se pa da lepo gor vozit, edino kar je da je malo daleč, pa cesta proti Celju je na nekih odsekih čist zanič. če te zanima kaj je zanič cesta se pripelji v pomurje
kewo Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Slabo... -_- yourfriend11, cesta ful huda, sam je res non stop cela v senci, se pa da lepo gor vozit, edino kar je da je malo daleč, pa cesta proti Celju je na nekih odsekih čist zanič. Ja na strani pri Trbovlju, na drugi strani je cesta TOP, tut če je skos v senci, lima ko svina :naughty:
macak333 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Ja na strani pri Trbovlju, na drugi strani je cesta TOP, tut če je skos v senci, lima ko svina :naughty: Ne vem kje točen, vem da ko se vračaš nazaj in je en tak dolg ovinek pod viadtuktom, luknje pa po celem ovinku, me je tok streslo, da je blo kr veselo. če te zanima kaj je zanič cesta se pripelji v pomurje Heh
kewo Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 en nej mi plis da od macaka cifro!!!!
budacki Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 en nej mi plis da od macaka cifro!!!! Meu sm pa vidm, da nimam več. Evo lih iz bolnice So mi malo ravnalu pretin v nosu xD Jebeni motocross -.- aero 1
norc 16 Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 nujno mi naj nekdo pove, katero olje že gre v menjalnik. 2 taknim raketam sem pozabo vrednost motul...
RRyDeRR Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Meu sm pa vidm, da nimam več. Evo lih iz bolnice So mi malo ravnalu pretin v nosu xD Jebeni motocross -.- al te je kdo zbombu?? :naughty:
macak333 Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 nujno mi naj nekdo pove, katero olje že gre v menjalnik. 2 taknim raketam sem pozabo vrednost motul... Motul 10W30
budacki Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 al te je kdo zbombu?? :naughty: Ej pa veš da ne Kolega me je zbiu, ko sm ob progi počivau hehe Ponavad mi pa členke zdravijo zarad pretepov mam take kot iz plastelina tako kot udarm, tako ostanejo -.- Ervin93 in aero 1 1
Robyy Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 prodaja kdo po kosih kako yamaho TDR, hyosunga, aprilia ETX...neki kar ma ogledala na zavorni pumpi
Roky994 Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 (popravljeno) Fantje kaj mi priporočate, mal starejšo RS 125 al novejšo YZF 125. Seprav da oba stane približno isto. Vem da bom meu z RS več stroškou, pa da bo bl letela. Sam a splača vzet 2T za 1 al pa 2 leti. Al bi blo bol za ta čas vzet 125ccm 4T ? Popravljeno Avgust 15, 2010. Popravil Roky994
SpiZek Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Fantje kaj mi priporočate, mal starejšo RS 125 al novejšo YZF 125. Seprav da oba stane približno isto. Vem da bom meu z RS več stroškou, pa da bo bl letela. Sam a splača vzet 2T za 1 al pa 2 leti. Al bi blo bol za ta čas vzet 125ccm 4T ? rok dobr ves ti kasna je stvar tko da pozab na 4takt
kewo Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 041-497-516.. pa poklič kj tnx usen sam sm že zdavnej mu zle sm vidu, je kolega tvoj motor kupu prav da si biv 2 tedna v komi *?*? :surrender: pizdarija čist a kwa
budacki Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 tnx usen sam sm že zdavnej mu zle sm vidu, je kolega tvoj motor kupu prav da si biv 2 tedna v komi *?*? :surrender: pizdarija čist a kwa Ja res al kaj? aero 1
RRyDeRR Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Ja res al kaj? 2 tedna umetne kome in 2 tedna po oddelkih tm po klinicnem..v bistvu ceu julij sm biu u klinicnem .) blo je jebeno.. najhujše počitnce do zdej...še vedno sm rasfukan tko pa še te zadnje dni pocitnic morm hodt na te fizioterapije .) sam sej bo...dans sm mal furu avto po dougm času motor sm pa prodv ker nocm vec tok reskirat..pa da spet pristanem u klinicnem dost ga je blo ta mesc zd je kksn avto na vrsti.. :naughty:
budacki Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 (popravljeno) 2 tedna umetne kome in 2 tedna po oddelkih tm po klinicnem..v bistvu ceu julij sm biu u klinicnem .) blo je jebeno.. najhujše počitnce do zdej...še vedno sm rasfukan tko pa še te zadnje dni pocitnic morm hodt na te fizioterapije .) sam sej bo...dans sm mal furu avto po dougm času motor sm pa prodv ker nocm vec tok reskirat..pa da spet pristanem u klinicnem dost ga je blo ta mesc zd je kksn avto na vrsti.. :naughty: Ti mater, lohk bi kei povedau xD ( Ok to je sarkazm ) bi te pršli pogledat Kaj je blo? Ma jebeš motor, jebeš use, sam da's ti ceu!!!!!!! Dej mi ti šenkaj rokavice, če mi jih kewo noče Popravljeno Avgust 16, 2010. Popravil budacki aero 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se