Roky Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 al sm jst spregledu al pa nevem...kdo je tebe sprašvou? pa dej pejd oba dneva v bakusa prosm :headbang: Če te pa hoče v petek vidt :naughty: ..... :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) al sm jst spregledu al pa nevem...kdo je tebe sprašvou? pa dej pejd oba dneva v bakusa prosm :headbang: :lol1: :lol1: :lol1: Nebomo se srečal bodi prepričan :kva1: :kva1: kwa si žiwčn a ti blond barwa škoduje :lol: hec hec Če te pa hoče v petek vidt :naughty: ..... :lol1: :lol1: :lol1: Komi čakam da widm najbolj zajebanga blondinca na swetu :whistle: Popravljeno September 26, 2007. Popravil irency
Roky Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Komi čakam da widm najbolj zajebanga blondinca na swetu :whistle: reesko sam to bom reku....najebov si ga :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 a se gre kj na biljard u areno ta tedn? :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 jaz pa grem točno to ju3 gledat :D a zdaj bo že vsak kekec lahko mel ninjo :nono: :D
irency Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 reesko sam to bom reku....najebov si ga :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ah ne no..on bo tm z swojo družbo jest pa tut tko da...Ne grem wn zato da se bomo grdo gledal tko da upam da se sploh ne widmo pa je :)
irency Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Glejte to kere potrebneže imamo v slo.. :lol1: :lol1: <khaled> si za to da sem tvoj suzenj na moji msn kameri?oblecem se v zensko spodnje perilo in igram z svijim kurcem in si ga drkam in mi pride kamor ceš(popek,trebuh,noga,roka,prsa,..).v rit si porinem cudne stvari kot so kladivo,kemik in tako dalje kr ti pade na pamet.star sem 19 let ce si za?cao [18:39] <irency> budalo eno [18:39] <irency> ajde fak sei to ni res :lol1: :lol1: :lol1:
NejcZ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 [18:39] <irency> budalo eno [18:39] <irency> ajde To si si zmislala, dej prlimej pravo vsebino :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 pička zih ne ve da je švoh motor da zravn pozira :P
_Nejkooo_ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 pa daj kaj bi se ti spokalo na kaki forum v stilu lepo sem, oz. v tvojem primeru grdo sem, pa tam smetilo, koj kurac nas briga kaj se ti po msn-ju meniš.... žal ne morn zate več pisat v ženski sklanjatvi.... :D -razn če je spet kaki risko al pa fafex na pohodu na tvojem usernameu hehe
irency Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 pol pa nč če ne wrjamšš!!Am ma dei tle se res skoz pizdite!!Užiwiteee byby :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 pol pa nč če ne wrjamšš!!Am ma dei tle se res skoz pizdite!!Užiwiteee byby :winkiss: daj spokaj se že
alex83 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 oj sm nov tlele pa mam jst tud aprilio rs 125 replica 07 letnik in sm prov ponosn na tole čebelco bbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :grupni: :baa: bi dl fotko sm je neznam prlept sorry:) ah sj me vidte na profilu mene in mojo čebelco:) lp
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 oj sm nov tlele pa mam jst tud aprilio rs 125 replica 07 letnik in sm prov ponosn na tole čebelco bbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :grupni: :baa: bi dl fotko sm je neznam prlept sorry:) ah sj me vidte na profilu mene in mojo čebelco:) lp mem en uprašane, zakaj nis pri svojih letih kupil kaj možnejšga? :whistle: :D drgač pa.. velik užitkov na motorju :)
_Nejkooo_ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 oj sm nov tlele pa mam jst tud aprilio rs 125 replica 07 letnik in sm prov ponosn na tole čebelco bbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :grupni: :baa: bi dl fotko sm je neznam prlept sorry:) ah sj me vidte na profilu mene in mojo čebelco:) lp lepa, lepa je tale spains, kak to da si si 125-ko kupo, glede na to da si že 23 let star??
Gixxer Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 1:39:842 ^_^ pa mislm da je še mal rezerve :P jaz mam 1:37:4xx :D
Roky Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 oj sm nov tlele pa mam jst tud aprilio rs 125 replica 07 letnik in sm prov ponosn na tole čebelco bbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :grupni: :baa: bi dl fotko sm je neznam prlept sorry:) ah sj me vidte na profilu mene in mojo čebelco:) lp Helou, mi je Tanjuška rekla, da nej te kontaktiram, da bi šu čez vikend na Raceland? :)
NejcZ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Greste? Js bi tud šol zraven, ne vozit ampak poslikat mal.. :whistle:
Roky Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Greste? Js bi tud šol zraven, ne vozit ampak poslikat mal.. :whistle: Če se bo vreme kej poštimal... :whistle:
C4V4L13R Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 pol pa nč če ne wrjamšš!!Am ma dei tle se res skoz pizdite!!Užiwiteee byby :winkiss: ej, pa zdej že mene živciraš, pa te sploh ne poznam, niti nikol nism meu nobene veze okol tebe :headbang: ka ti ni jasno?? k si res tko primitivna, da ne zastopš nč kar ti človk tupi al kj?? Pa nehej že s tem wwww-ji pa yyyyyy-ji tle po forumu srat, ker nismo malošolarčki in mi gre že pošteno na bruhanje k vidm te poste :slap: :slap: ne bereš sam ti tega, je še kdo za tabo
NejcZ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Če se bo vreme kej poštimal... :whistle: Če bo vreme se prijajcam malo okrog :winkiss:
Roky Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Če bo vreme se prijajcam malo okrog :winkiss: Gremo mal vozt :)
NejcZ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Hmm ja, bi šel, ampak nebi velik ovinkov z to Savo zvozil :unsure: Na mobiju je še šlo k niso taki ostri ovinki pa ni blo nobene sile na gumo :whistle: na Racelandu pa bi hitr odletel. Slikat in sončit se hehe. Sam bom tk vidu, če bo kera hotla zraven bom šel, drugače ne, dolgčas pač..
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 jaz mam 1:37:4xx :D :worship: :worship: kdaj gremo prek neta :)
Roky Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 :worship: :worship: kdaj gremo prek neta :) Poglej na IRC loool :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se