Noiser69 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Pomoje je ne prodaja ... ''morm akrapota sprobat''
reesko Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 prodaja prodaja....sam fingi več je telih fsk ;) ales kehler al neki tazga je on :D :P
Aless Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Justaboy, a ti prodajaš tvojo CBRko? mislm na avtonetu, sej se mi zdi da je samo ena rdeča FS? :whistle: mi je frend danes v šoli kazal kaj misle kupt :unsure: pa sm mislu če je mogoče tvoja :unsure: prodajam...samo v petek gre dol z neta,pride akrapo na FSko....drugac je pa vec FSk....tud rdecih.... prodaja prodaja....sam fingi več je telih fsk ;)ales kelher al neki tazga je on :D :P 2 crki si samo zamenjo :P
reesko Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 2 crki si samo zamenjo :P ma sej jst se itak zmer zatipkam :P ne da se mi popravlat :D
Noiser69 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Izstopam, ker ne vem več o čem se gre, kr nek Kahler ko mu 2 črki zamenjajo :P
_Fingi_ Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 prodaja prodaja....sam fingi več je telih fsk ;)ales kehler al neki tazga je on :D :P o, pa jih je res mal več... čist avtomatično sm pomislu da je njegova, ker je bla na 25kw blokirana, pa rdeča, pa še FS, k jih niti ni tok velik.... sm vidu zdej ja da to ni ta :whistle: :whistle:
Aless Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 o, pa jih je res mal več... čist avtomatično sm pomislu da je njegova, ker je bla na 25kw blokirana, pa rdeča, pa še FS, k jih niti ni tok velik.... sm vidu zdej ja da to ni ta :whistle: :whistle: moja se nima 25kW.....tisto je en drug,ki malo pretirava s ceno.....
Noiser69 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Jeeej, Home Alone od zdej naprej do Nedele :yea1: :drunk: :beer1: :beer2: kao da bo kaj drugač, ko je pa vsak dan :hmm: ma ja no, malo več svobode pa že :P Popravljeno September 26, 2007. Popravil AbNormaln
k0ci Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 zdaj boš lahko knjige naglas bral :naughty:
Noiser69 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 zdaj boš lahko knjige naglas bral :naughty: zka si na glas povedu :doze: sm mislo da znaš skrivnost obdržat zase, pacek
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 zdaj boš lahko knjige naglas bral :naughty: hahaha :D
JeRn3j Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) zdaj boš lahko knjige naglas bral :naughty: to ma pomojem prov koči fetiš da dela ko je sam :naughty: ej reesko a pol maš tud ti turnejo v mislih... petk sobota fun factory? Popravljeno September 26, 2007. Popravil JeRn3j
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 HAHAHAHAHAAH!!!!!!!!HHHHHAAAAAAAAAHAHAHHAHAHA!!! :D !!!!!!!!!!!!!!!!11111111oneoneone.. hahahahha!!! :D staro k zemla, ampak še zmer smešn za umret :D
Noiser69 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Bo treba v šolo it oz. se bom kr plo, tut če je dž Zdej sm si prvi 2 uri malo fraj uzev:P
Čamac Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Prebral sem nekaj,da se menite o racelandu. Roky, lahko napišeš, kdaj bi se šlo to, pa koliko €€, pa kdo vse gre ´n´ stuff.....bi šel zraven..... eh matex kaj boš te s totimi zbiljaki hodo hehe, mn je tk zanimivo gledat skor vs folk tu ko se kr neki pizdite skos, js sm pa lepo sproščen pa se smejim, pa kako tako napišem da se bunite pol skos ... joj joj Sicer pa ma to pomen, drgač pa že ne bi napiso! :) ma pomen ja v tvoji shizofrenični glavi Izstopam, ker ne vem več o čem se gre, kr nek Kahler ko mu 2 črki zamenjajo :P uuu dost težko je blo za razumet, boljše da si izstopil ja zdaj boš lahko knjige naglas bral :naughty: hahahahahahaha :kva2:
Čamac Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 taki odgovor si mi že enkrat napisal, a ne?
Noiser69 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 taki odgovor si mi že enkrat napisal, a ne? podobn ja
_Nejkooo_ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) podobn ja alo daj mi povej zakaj ste vi korošci tak tečn narod, pa vsepovsod se zaredite ko kake podgane....jaz bom popizdo, vsa študentarija v mariboru je skoro iz koroške, pa same sošolce iz koroške, niti enega čistokrvnega mariborčana kot sem jaz.... pol pa samo čujem not po predavalnici ono govorjenje ki je bol petju podobno pa mi res slabo postane, pol ko je pa dans en reko: atan je pršu dans s klianom po mene, pa je sodu izbilo dno res!!!!.... 10000000 krat mam raje žabare pa gorenjce, ko pa tote frdamane korošceeeee :D Popravljeno September 27, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Evo gixxer totega pokliči pa vprašaj kje je kupil zadnjo luč z vgrajenimi smerokazi (to mislim, da si ti iskal pred kratkim) KLIK
_Nejkooo_ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Evo gixxer totega pokliči pa vprašaj kje je kupil zadnjo luč z vgrajenimi smerokazi (to mislim, da si ti iskal pred kratkim) KLIK ti mi ga pa popuši :kva2:
Noiser69 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Ti pa čist tiho Nejko, ker si lastiš moj userbar :P
_Nejkooo_ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 grem jaz spat, se pozna da sn bil v nočni pa še zaj nisn spat šou :D
Čamac Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Ti pa čist tiho Nejko, ker si lastiš moj userbar :P a mata enakega akrapota?
Noiser69 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 tbi pa res neka fali no, dej eri se pizdit vsak dan and skos pa kr neka zamorjen pa take ... !?!? (smej se :lol1: , jeza povzroča gube!) Pač slučajno sm mo omeno, da ma userbar ki sm ga js naredo no ... ________ Ker se bo zdej začno prvi pizdit?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se