Čamac Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 eh jaz sem samo radovedn, ker ko ninjo od nejca na hitro pogledam, bi lahko hitro zamešal s tomosom pa me iz tega zanima, če mata tut enake izpuhe :winkiss:
Gixxer Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice... v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega...
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice... v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega... js ponavad pogledam v TIS.. ampak po večini so tm sam domače cifre. pa ponavad jih večino najde. za tiste k jih ne najde pa nevem kva narest :D
kukec1 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice... v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega... to ne morjeo druga nardit, je ker drugega ne smejo.... če pa maš ti dober razlog pa dobiš podatke.... Popravljeno September 27, 2007. Popravil kukec1
Gixxer Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 saj vem da ne smejo ja, samo sem pac mislo, ce kdo pozna koga, ki dela pri simobilu...
kukec1 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 idi tja pa reči da bi rad naročnino podalšal, pa povej toto telefonsko... pa bo on not vpisal pa se mu bodo vsi podatki ven izpisali pa poglej... pol pa reči, aja tota ni prava sem čist zamešal zaj.. pa povej pol svojo :D
Aless Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 saj vem da ne smejo ja, samo sem pac mislo, ce kdo pozna koga, ki dela pri simobilu... mas pa resitev da je mogoce njegova st. v tel. imeniku... drugac me pa zanima ce ma kdo oz ce kdo pozna koga ki bi mel viska eno fedro za akrapovica....(ni nujno da je original od akrapota,ampak da pase gor)....
Gixxer Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 mas pa resitev da je mogoce njegova st. v tel. imeniku... sem ze napisal, da sem prevero imenike...
Aless Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) sem ze napisal, da sem prevero imenike... pardon...nisem bral nic nazaj :P evo sproti se ena slika za pokusino,kaj se bo jutri delalo v garazi :D Popravljeno September 27, 2007. Popravil justaboy
_Fingi_ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Justaboy, a potem ne prodajaš več? Se lih en frend neki zanima... Btw, a je to res da je od 2001 naprej treba menjati štrom za 25kw - za CBR 600 FS mislm
Aless Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Justaboy, a potem ne prodajaš več? Se lih en frend neki zanima... Btw, a je to res da je od 2001 naprej treba menjati štrom za 25kw - za CBR 600 FS mislm ce da pravi dnar se se vedno da zmenit.... blokada za FS je 200€ plus 30-60€ stroska(v kranju) in pa homologacija
JMatic Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice... v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega... na simobil pošlji prošnjo, pa rec da ti skos teži pa da te kliče pa odloži itditd itd...poznam jest človeka kim tam dela sam tega ne smejo narest
NejcZ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Uradno se ne sme, neuradno pa dobiš marsikatero informacijo (ne govorim za simobil, pač za karkoli), samo poznati moraš koga :winkiss:
NejcZ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Aja fantje nujno rabim nekje v okolici CELJA (03) dobit gumo Continental TwistSM Sport.. Nujno rabim do sobote :whistle: Ve kod mogoče za koga ki ma to na zalogi? Dimenzije pa so 100/80-17 Nujno, ker drgač ne grem na Raceland :( Popravljeno September 27, 2007. Popravil NejcZ
Gixxer Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 pozna kdo koga iz Šmartnega na Pohorju???
C4V4L13R Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Ti pa čist tiho Nejko, ker si lastiš moj userbar :P komot nardimo lepšega :evilgrin: sm se glih zj neki ukvarju s temi userbari :D alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice... v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega... neka številka obstaja, pa pokličeš, pa praviš, da bi rad zvedu od koga je pač določena številka, jo poveš in oni ti preverjo...moram sošolca vprašat za tisto številko, vem smo že probal, pa deluje :naughty: Popravljeno September 27, 2007. Popravil C4V4L13R
Aless Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Aja fantje nujno rabim nekje v okolici CELJA (03) dobit gumo Continental TwistSM Sport.. Nujno rabim do sobote :whistle: Ve kod mogoče za koga ki ma to na zalogi? Dimenzije pa so 100/80-17 Nujno, ker drgač ne grem na Raceland :( poklici st ki sem ti jo poslal po PM....se lahko na poti na raceland ustavis tam in ti zmontirajo ce majo....
NejcZ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Nisi mi nič poslal.. AHA; SI. Pardon :) Popravljeno September 27, 2007. Popravil NejcZ
kukec1 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 pozna kdo koga iz Šmartnega na Pohorju??? ja poznam par komadov
Gixxer Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 komot nardimo lepšega :evilgrin: sm se glih zj neki ukvarju s temi userbari :D neka številka obstaja, pa pokličeš, pa praviš, da bi rad zvedu od koga je pač določena številka, jo poveš in oni ti preverjo...moram sošolca vprašat za tisto številko, vem smo že probal, pa deluje :naughty: nujno rabim prosim!!! klikni me na messengeru
Aless Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) komot nardimo lepšega :evilgrin: sm se glih zj neki ukvarju s temi userbari :D neka številka obstaja, pa pokličeš, pa praviš, da bi rad zvedu od koga je pač določena številka, jo poveš in oni ti preverjo...moram sošolca vprašat za tisto številko, vem smo že probal, pa deluje :naughty: si lahko "sposodim" to slikco :D? pa ce mas kako se od honde :D Popravljeno September 27, 2007. Popravil justaboy
C4V4L13R Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 nujno rabim prosim!!! klikni me na messengeru uh...fajn nujno? bo počakalo do jutri? al pa da vsaj tip pride na msn, ponavad je proti večeru gor :unsure: si lahko "sposodim" to slikco :D? lahko, lahko ti pa nardim novo, sm zj pogruntu tud kako se nardi tist poševen vzorček pa kao 3D look, ko majo "original userbari"
Aless Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 uh...fajn nujno?bo počakalo do jutri? al pa da vsaj tip pride na msn, ponavad je proti večeru gor :unsure: lahko, lahko ti pa nardim novo, sm zj pogruntu tud kako se nardi tist poševen vzorček pa kao 3D look, ko majo "original userbari" ce se ti je lahko nardis ja....pa se za hondo :D
Čamac Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 kavalir te pa naredi še eno lepo, ker ne najdem nobene lepe za CBR 600 RR owner :rolleyes: gixxer mogoče pa se je zaljubla kera tak močno v tebe pa ne boš mel nikol več mira :D
antares Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 gixxer mogoče pa se je zaljubla kera tak močno v tebe pa ne boš mel nikol več mira :D To bo res, če ga oženi; hook, line and sinker.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se