Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

eh jaz sem samo radovedn, ker ko ninjo od nejca na hitro pogledam, bi lahko hitro zamešal s tomosom pa me iz tega zanima, če mata tut enake izpuhe :winkiss:

Objavljeno

alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice...

v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega...

Objavljeno
alo folk...pozna kdo mogoce koga, al pa ce pac kdo ve, kje bi lahko preko telefonske stevilke preveri, kdo je oseba ki me klice...

v imeniku ga ni, na simobilu pa mi drugega tud ne morejo nardit, kot pa pogledat v njega...

js ponavad pogledam v TIS.. ampak po večini so tm sam domače cifre. pa ponavad jih večino najde. za tiste k jih ne najde pa nevem kva narest :D

Objavljeno (popravljeno)

to ne morjeo druga nardit, je ker drugega ne smejo.... če pa maš ti dober razlog pa dobiš podatke....

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno

saj vem da ne smejo ja, samo sem pac mislo, ce kdo pozna koga, ki dela pri simobilu...

Objavljeno

idi tja pa reči da bi rad naročnino podalšal, pa povej toto telefonsko... pa bo on not vpisal pa se mu bodo vsi podatki ven izpisali pa poglej... pol pa reči, aja tota ni prava sem čist zamešal zaj.. pa povej pol svojo :D

Objavljeno
saj vem da ne smejo ja, samo sem pac mislo, ce kdo pozna koga, ki dela pri simobilu...

mas pa resitev da je mogoce njegova st. v tel. imeniku...

drugac me pa zanima ce ma kdo oz ce kdo pozna koga ki bi mel viska eno fedro za akrapovica....(ni nujno da je original od akrapota,ampak da pase gor)....

Objavljeno
mas pa resitev da je mogoce njegova st. v tel. imeniku...

sem ze napisal, da sem prevero imenike...

Objavljeno (popravljeno)
sem ze napisal, da sem prevero imenike...

pardon...nisem bral nic nazaj :P

evo sproti se ena slika za pokusino,kaj se bo jutri delalo v garazi :D

post-5325-1190907632_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

Justaboy, a potem ne prodajaš več? Se lih en frend neki zanima...

Btw, a je to res da je od 2001 naprej treba menjati štrom za 25kw - za CBR 600 FS mislm

Objavljeno
Justaboy, a potem ne prodajaš več? Se lih en frend neki zanima...

Btw, a je to res da je od 2001 naprej treba menjati štrom za 25kw - za CBR 600 FS mislm

ce da pravi dnar se se vedno da zmenit....

blokada za FS je 200€ plus 30-60€ stroska(v kranju) in pa homologacija

Objavljeno

na simobil pošlji prošnjo, pa rec da ti skos teži pa da te kliče pa odloži itditd itd...poznam jest človeka kim tam dela sam tega ne smejo narest

Objavljeno

Uradno se ne sme, neuradno pa dobiš marsikatero informacijo (ne govorim za simobil, pač za karkoli), samo poznati moraš koga :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

Aja fantje nujno rabim nekje v okolici CELJA (03) dobit gumo Continental TwistSM Sport.. Nujno rabim do sobote :whistle: Ve kod mogoče za koga ki ma to na zalogi? Dimenzije pa so 100/80-17 Nujno, ker drgač ne grem na Raceland :(

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno (popravljeno)
Ti pa čist tiho Nejko, ker si lastiš moj userbar :P

komot nardimo lepšega :evilgrin:

sm se glih zj neki ukvarju s temi userbari :D

post-12378-1190909652.jpg

neka številka obstaja, pa pokličeš, pa praviš, da bi rad zvedu od koga je pač določena številka, jo poveš in oni ti preverjo...moram sošolca vprašat za tisto številko, vem smo že probal, pa deluje :naughty:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno
Aja fantje nujno rabim nekje v okolici CELJA (03) dobit gumo Continental TwistSM Sport.. Nujno rabim do sobote :whistle: Ve kod mogoče za koga ki ma to na zalogi? Dimenzije pa so 100/80-17 Nujno, ker drgač ne grem na Raceland :(

poklici st ki sem ti jo poslal po PM....se lahko na poti na raceland ustavis tam in ti zmontirajo ce majo....

Objavljeno (popravljeno)

Nisi mi nič poslal.. AHA; SI. Pardon :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
pozna kdo koga iz Šmartnega na Pohorju???

ja poznam par komadov

Objavljeno

neka številka obstaja, pa pokličeš, pa praviš, da bi rad zvedu od koga je pač določena številka, jo poveš in oni ti preverjo...moram sošolca vprašat za tisto številko, vem smo že probal, pa deluje :naughty:

nujno rabim prosim!!! klikni me na messengeru

Objavljeno (popravljeno)

si lahko "sposodim" to slikco :D? pa ce mas kako se od honde :D

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
nujno rabim prosim!!! klikni me na messengeru

uh...fajn nujno?

bo počakalo do jutri? al pa da vsaj tip pride na msn, ponavad je proti večeru gor :unsure:

si lahko "sposodim" to slikco :D?

lahko, lahko ti pa nardim novo, sm zj pogruntu tud kako se nardi tist poševen vzorček pa kao 3D look, ko majo "original userbari"

Objavljeno
uh...fajn nujno?

bo počakalo do jutri? al pa da vsaj tip pride na msn, ponavad je proti večeru gor :unsure:

lahko, lahko ti pa nardim novo, sm zj pogruntu tud kako se nardi tist poševen vzorček pa kao 3D look, ko majo "original userbari"

ce se ti je lahko nardis ja....pa se za hondo :D

Objavljeno

kavalir te pa naredi še eno lepo, ker ne najdem nobene lepe za CBR 600 RR owner :rolleyes:

gixxer mogoče pa se je zaljubla kera tak močno v tebe pa ne boš mel nikol več mira :D

Objavljeno
gixxer mogoče pa se je zaljubla kera tak močno v tebe pa ne boš mel nikol več mira :D

To bo res, če ga oženi; hook, line and sinker.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!