Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Men se pa barva lepa zdi :) ni preveč upadljiva.A poj k bo federacija kul bo spet kej driftinga :whistle: ne ne.. nč več nau driftanja pa bežanja pa nevem kva use :D ta avto se bo šparou :P haha :D
Roky Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 ne ne.. nč več nau driftanja pa bežanja pa nevem kva use :D ta avto se bo šparou :P haha :D Upam, da je tole vic? :D
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Upam, da je tole vic? :D mislm da ne :P če bo to zdj že drug AX k ga bom zjebou vrjetn.. lj kašn je no :D res bogi.. komi še skp stoji :P ampak zadnč sm ga kr fajn šu tm s Kokyam :D hehe. sj bom vidu kuko bo, sam pumoje ga bom mal šparou no :D pa kapsam nam več bežou čez ležeče! to bo prva stvar k si jo bom zadou pr temu avtu :D
Roky Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 mislm da ne :Pče bo to zdj že drug AX k ga bom zjebou vrjetn.. lj kašn je no :D res bogi.. komi še skp stoji :P ampak zadnč sm ga kr fajn šu tm s Kokyam :D hehe. sj bom vidu kuko bo, sam pumoje ga bom mal šparou no :D pa kapsam nam več bežou čez ležeče! to bo prva stvar k si jo bom zadou pr temu avtu :D Haha :D tega AXa pa obdrž za "parkiranje okrog ovinka na Zbiljah" hahaha :P kapsom pa nesmeš bežat...to se pa strinjam :D
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Haha :D tega AXa pa obdrž za "parkiranje okrog ovinka na Zbiljah" hahaha :P kapsom pa nesmeš bežat...to se pa strinjam :D Ax je res bogi no :D sam me pa še nkol ni pustu na cedilu :P no ja.. kapsam bom mugoče še kdaj bežou :) saj zanimiv.. ampak ne čez ležeče :D lj kva je zdj z AXam zarad tega :closedeyes: :D sam kva nj če pa ni blo druge poti :) mah.. morm se spovn ime za tega Cliota če ga bom nabavu :D
Roky Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Ax je res bogi no :D sam me pa še nkol ni pustu na cedilu :Pno ja.. kapsam bom mugoče še kdaj bežou :) saj zanimiv.. ampak ne čez ležeče :D lj kva je zdj z AXam zarad tega :closedeyes: :D sam kva nj če pa ni blo druge poti :) mah.. morm se spovn ime za tega Cliota če ga bom nabavu :D Ime? Tko k ma Jovo - špelca za mitota,za R6 pa nevem kva ma že :)
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Ime? Tko k ma Jovo - špelca za mitota,za R6 pa nevem kva ma že :) pumoje d je tut šp3lca :D jah.. AX je "THE BEAST" :D :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2:
Roky Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 pumoje d je tut šp3lca :D jah.. AX je "THE BEAST" :D :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: Sej je...Sploh k gremo čez ležeče pa zadej sedim hahah :P dobim poljubček na rit od fedrov :P
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 PET AR SI EJ 5RCA we were close m8 :D
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 mosm? i dont get it ?:) funny ^_^
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 tisti k kupujete akraplna...ga loh dobite za 40% cenej... http://www.motosvet.com/oglasi/ads_show.php?cid=0_21548_0_0
NejcZ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Faak, štartam iz šole, sonček pa to, pridem na pol poti, oblaki, še mal naprej.. deeeež :headbang: Pizda cel gnil pršu domov, še jajce mi je namočlo bemti :whistle:
GrCaR Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Faak, štartam iz šole, sonček pa to, pridem na pol poti, oblaki, še mal naprej.. deeeež :headbang: Pizda cel gnil pršu domov, še jajce mi je namočlo bemti :whistle: pizda zdej pa ne vem, al si ti čudn al jst... k jst mam 2 jajca pa enga tiča :P ti pa zgleda da maš sam en jajc :hmm: joke :lol:
NejcZ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pr nas je jajce množina, jajca pa ednina :D Uglavnemv usakmo primeru sm narobe napisal heh.. pač jajci no :D
JMatic Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 a ma kdo od vas iz okolice Kranja mogoče kleše za delat LAN kable ? ker kupuje se mi ji lih ne :)
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 a ma kdo od vas iz okolice Kranja mogoče kleše za delat LAN kable ?ker kupuje se mi ji lih ne :) ne :evilgrin:
GrCaR Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 a ma kdo od vas iz okolice Kranja mogoče kleše za delat LAN kable ?ker kupuje se mi ji lih ne :) jst jih mam, bom pa pol proti večeru v vodicah, če hočš loh pridš iskat
JMatic Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 hm...nimam prevoza zvečer :) hvala vseen heh ne :evilgrin: :P
kukec1 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 rs 2,5 turbo 225KM5 cilindrov - to je eden najlepših avtomobilskih zvokov (kot audi s1) slikano by me :D res je mašinca.. samo ga 10 let stari vti dol poči focus rs vs. civic vti a ma kdo od vas iz okolice Kranja mogoče kleše za delat LAN kable ?ker kupuje se mi ji lih ne :) pridi si v mb po njih :D sej z motorjem si hitro :D
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 :P dj slikco d vidm kašne so :D mugoče jih pa mam
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 res je mašinca.. samo ga 10 let stari vti dol poči focus rs vs. civic vti matr je tole n00bovski drag :D
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 matr je tole n00bovski drag :D lol, sam res :D ampak zvok je pa lep k prešalta :whistle:
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 čakte da jst crx-a ubodem :P pol bo pa šlo po luftu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se