Noiser69 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) A more br res vse popolno? Sklepam, da vi z avtoni nardite 3x bols to Posnemte se... Popravljeno September 28, 2007. Popravil AbNormaln
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 tole sm zihr že 10x pokazu...tisti k pa še niste vidl pa poglejte :D malenkost :P
_Fingi_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 a ma kdo od vas iz okolice Kranja mogoče kleše za delat LAN kable ?ker kupuje se mi ji lih ne :) mamo doma ja... mislm, stric ma, sam jh nebi hotu posodt... tk da če bi se do sm zapelov pa naredu bi se pa pomoje dal zment :whistle: ne :evilgrin: ti maš pa še moje kleše :whistle: pa podkapo?
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 mamo doma ja... mislm, stric ma, sam jh nebi hotu posodt... tk da če bi se do sm zapelov pa naredu bi se pa pomoje dal zment :whistle: ti maš pa še moje kleše :whistle: pa podkapo? tisto podkapo že skos furam pod zicam zdj.. pa jo zmer pozabm :) kleše dobiš, mitofreak ti pa tut tiste gedore.. pa sploh jih nism rabu ker js sm rabu 27 :) ti si mi dou 32 :whistle:
Gixxer Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 kak so pa novo CBR 1000RR pokvarli :trance_33_sleep: zdaj na novo med novicami, tud uradne fotke... skoda da je sla honda v cist drugo smer, sprednji del mi deluje ful potlacen, ze skoraj ko neki turing...te bi vsaj eno 1000F varianto naredli hehe... se vedno pa upam, da je v zivo lepsa... :D
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 kak so pa novo CBR 1000RR pokvarli :trance_33_sleep: zdaj na novo med novicami, tud uradne fotke... skoda da je sla honda v cist drugo smer, sprednji del mi deluje ful potlacen, ze skoraj ko neki turing...te bi vsaj eno 1000F varianto naredli hehe... se vedno pa upam, da je v zivo lepsa... :D pa res.. grda je :closedeyes:
D_u_H_e_C Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 meni pa je lepa :) sicer pa samo v črno/beli kombinaciji :)
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 http://thekickback.com/rickroll/batman.php...name=/my_pics_0 uživajte fantje :D
Čamac Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 kak so pa novo CBR 1000RR pokvarli :trance_33_sleep: zdaj na novo med novicami, tud uradne fotke... skoda da je sla honda v cist drugo smer, sprednji del mi deluje ful potlacen, ze skoraj ko neki turing...te bi vsaj eno 1000F varianto naredli hehe... se vedno pa upam, da je v zivo lepsa... :D idi gledat novo ninjo kak je grda pa suzuki... proti njima dvema je še vedno nova cbrka dosti lepša, no vsaj meni :) sploh belo-črna http://thekickback.com/rickroll/batman.php...name=/my_pics_0uživajte fantje :D marš u kurac s tem da skače po celem ekranu pa ne morš niti izklopit razn ctrl alt delete pa pol še vsa ostala okna zgubiš :trance_33_sleep:
_N3jC_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 http://thekickback.com/rickroll/batman.php...name=/my_pics_0uživajte fantje :D :lol1: pizda sm se jebu d sm izklopu...matr ti... ristič
JMatic Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 idi gledat novo ninjo kak je grda pa suzuki... proti njima dvema je še vedno nova cbrka dosti lepša, no vsaj meni :) sploh belo-črnamarš u kurac s tem da skače po celem ekranu pa ne morš niti izklopit razn ctrl alt delete pa pol še vsa ostala okna zgubiš :trance_33_sleep: ja..pol daš pa restore ...pa je s5 isto hehe :) dobr da nism kliknu hehe
kukec1 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 na parih slikah je cbr-a ogabna na nekaterih pa gleda ubijalsko, odvisno iz kerega kota jo gledaš..... jurc sunce ti žarko!
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 idi gledat novo ninjo kak je grda pa suzuki... proti njima dvema je še vedno nova cbrka dosti lepša, no vsaj meni :) sploh belo-črnamarš u kurac s tem da skače po celem ekranu pa ne morš niti izklopit razn ctrl alt delete pa pol še vsa ostala okna zgubiš :trance_33_sleep: :evilgrin: :lol1: pizda sm se jebu d sm izklopu...matr ti... ristič :evilgrin: na parih slikah je cbr-a ogabna na nekaterih pa gleda ubijalsko, odvisno iz kerega kota jo gledaš..... jurc sunce ti žarko! jurc :D
JMatic Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 jebemti...jest grem pa zdele na motor....
Čamac Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ja..pol daš pa restore ...pa je s5 isto hehe :) dobr da nism kliknu hehe ko daš restore se ti tut ta link spet na novo pojavi in si spet v istem jurcu
_N3jC_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ko daš restore se ti tut ta link spet na novo pojavi in si spet v istem jurcu ja tm klikn začni svežo sejo...
Čamac Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ja ko daš svežo sejo pa izgubiš vse kaj si mel ;) no saj vseeno je že mimo, me je pa reesko lepo nagno
reesko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ja ko daš svežo sejo pa izgubiš vse kaj si mel ;) no saj vseeno je že mimo, me je pa reesko lepo nagno ijoj joki mali.. sam so ti bli ušeč tisti stari atki a :D
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 http://thekickback.com/rickroll/batman.php...name=/my_pics_0uživajte fantje :D :D
Ven0m Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 tole sm zihr že 10x pokazu...tisti k pa še niste vidl pa poglejte :D malenkost :P hehe dj prid sm se boš šu z mano pelat z rdečim vragom...pa boš vido malenkost :P Lol kero zanimivo vožnjo sm mel dns. Spelem mi nekje sred mesta pade ketna dol, jo popravm mi zmanka bencina pred bencinsko pol mi je pa še postaja crklna :D Drgač pa u sredo mam glavno ob 11.00 držte tiče!
Aless Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 evo koncno mi je ratalo sestavit skup.....ene 2 uri sem se pa samo s sravfi je**l,ker me niso ubogali....
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 hehe dj prid sm se boš šu z mano pelat z rdečim vragom...pa boš vido malenkost :PLol kero zanimivo vožnjo sm mel dns. Spelem mi nekje sred mesta pade ketna dol, jo popravm mi zmanka bencina pred bencinsko pol mi je pa še postaja crklna :D Drgač pa u sredo mam glavno ob 11.00 držte tiče! ko bom šu scat se bom spomnu nate :D
Ven0m Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ko bom šu scat se bom spomnu nate :D juhu :D Pa ne pozab ga otrest
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se