reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 jebemo fantje meni je pa vedno bolj všeč ta nova cbr1000rr... ko sem jo prvič videl, mi sploh ni bila všeč, zdaj pa mi je vsak dan lepša :P isto men :P aja žurerji a grmeo vn dons :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
GrCaR Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 isto men :Paja žurerji a grmeo vn dons :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jst neki rabm, kar maš ti mojga :yes:
Aless Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 vidite kaj je pol teh 500 €, nič proti nasmešku na obrazu, ki ga ma zdaj justaboy doma :D nasmesek ni vredn 500€....je pa vredna razlika na motorju tolko vec :D
reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 jst neki rabm, kar maš ti mojga :yes: hahaha lopov :D :D :D :D 28ga januarja se dobiva ti vrnem pa za pijačo dobiš..pol se bova pa še lupčkala :D ej đasti pa norc16 pa to...a boste pršli kdaj v lj da se vidmo jebovas štajerci gnili sam gnijete tam v tisti šumi...kdja gremo vn ? kukc nejko pa čamyyyy so dokazal da se da pridt za vikend v lj...ajd kdaj pridete skupi? :whistle: ja napad sm dobu :P
GrCaR Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 hahaha lopov :D :D :D :D28ga januarja se dobiva ti vrnem pa za pijačo dobiš..pol se bova pa še lupčkala :D ej đasti pa norc16 pa to...a boste pršli kdaj v lj da se vidmo jebovas štajerci gnili sam gnijete tam v tisti šumi...kdja gremo vn ? kukc nejko pa čamyyyy so dokazal da se da pridt za vikend v lj...ajd kdaj pridete skupi? :whistle: ja napad sm dobu :P ma ne... rabm dons nujn, k grem u fana... pa rabm dijaško, da me bodo not spustl :whistle:
reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 ma ne... rabm dons nujn, k grem u fana... pa rabm dijaško, da me bodo not spustl :whistle: lopov lopovoooo :D
norc 16 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 hahaha lopov :D :D :D :D28ga januarja se dobiva ti vrnem pa za pijačo dobiš..pol se bova pa še lupčkala :D ej đasti pa norc16 pa to...a boste pršli kdaj v lj da se vidmo jebovas štajerci gnili sam gnijete tam v tisti šumi...kdja gremo vn ? kukc nejko pa čamyyyy so dokazal da se da pridt za vikend v lj...ajd kdaj pridete skupi? :whistle: ja napad sm dobu :P huh res nevem bo pa treba enrkat če bo kdja še kje kaki piknik pridem ker sem končno "legalen " na cesti. v lj pa pridem pod pogojem da mi zrihtaš prenočišče poleg ene lepe bjonde. ;P
reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 huh res nevem bo pa treba enrkat če bo kdja še kje kaki piknik pridem ker sem končno "legalen " na cesti. v lj pa pridem pod pogojem da mi zrihtaš prenočišče poleg ene lepe bjonde. ;P moja sestra je blond :P
norc 16 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 moja sestra je blond :P slika leta mere
Aless Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 hahaha lopov :D :D :D :D28ga januarja se dobiva ti vrnem pa za pijačo dobiš..pol se bova pa še lupčkala :D ej đasti pa norc16 pa to...a boste pršli kdaj v lj da se vidmo jebovas štajerci gnili sam gnijete tam v tisti šumi...kdja gremo vn ? kukc nejko pa čamyyyy so dokazal da se da pridt za vikend v lj...ajd kdaj pridete skupi? :whistle: ja napad sm dobu :P ko bo nekdo pelo.....pa ko bo kje za spat.... PS! je radodarna no no :D.....
Aless Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 ma kdo kaki program iz 3gp v .avi?!!!!!!NUJNO
Fric Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 men se zdi da je 3gp converter neki takga
_Fingi_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 men se zdi da je 3gp converter neki takga :grim :grim xilisoft 3gp converter :)
reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 slika leta mere vse info @msn :P :D ne dej resno no :D dejmo se 1x zment ;) vidva sta že takrt zajebala k je biu piknik pr vas "f maribori" :closedeyes:
Aless Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 men se zdi da je 3gp converter neki takga vem ja...samo mi ne dela vse info @msn :P :Dne dej resno no :D dejmo se 1x zment ;) vidva sta že takrt zajebala k je biu piknik pr vas "f maribori" :closedeyes: takrat sem jaz hoto pridit pa pol ni slo skozi.....bo drugo leto za otvoritev treba neki se dobit
reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 takrat sem jaz hoto pridit pa pol ni slo skozi.....bo drugo leto za otvoritev treba neki se dobit no glej da boš naslednič "prišel skozi" :D kaj pa če nardimo en miting? :D hahah smehi...jst NEmotorist (ane brodar pa nejko) hočm mitinge hehehehe :D
frk Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste.. v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D
_Fingi_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 (popravljeno) vem ja...samo mi ne dela prov ne dela, al sam noče pretvarjat? od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste.. v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D čestitam :yea1: :yea1: SREČNO! :worship: Popravljeno September 29, 2007. Popravil _Fingi_
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste.. v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D čestitke :)
reesko Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste.. v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D čestitke :P si kupu uno zeleno z arrowom ne?
Fric Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste.. v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D Pa srečno
Noiser69 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 fantje ... ne mešat hitrosti alkohola in meryke posledice danes so :SS
Aless Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste.. v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D cestitam :OK: cimprej pokazi slike... ...cez par min pride video "testne" voznje :P
tomazin Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 (popravljeno) ma kdo kaki program iz 3gp v .avi?!!!!!!NUJNO ;) User name : www.forumunkrali.net Password: AAC464D68C4F576BB33A6170-A564-19E9-3CB7 http://rapidshare.com/files/59045588/3gp-video-converter.exe Popravljeno September 29, 2007. Popravil tomazin
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se