Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
jebemo fantje meni je pa vedno bolj všeč ta nova cbr1000rr... ko sem jo prvič videl, mi sploh ni bila všeč, zdaj pa mi je vsak dan lepša :P

isto men :P

aja žurerji a grmeo vn dons :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
isto men :P

aja žurerji a grmeo vn dons :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

jst neki rabm, kar maš ti mojga :yes:

Objavljeno
vidite kaj je pol teh 500 €, nič proti nasmešku na obrazu, ki ga ma zdaj justaboy doma :D

nasmesek ni vredn 500€....je pa vredna razlika na motorju tolko vec :D

Objavljeno
jst neki rabm, kar maš ti mojga :yes:

hahaha lopov :D :D :D :D

28ga januarja se dobiva ti vrnem pa za pijačo dobiš..pol se bova pa še lupčkala :D

ej đasti pa norc16 pa to...a boste pršli kdaj v lj da se vidmo jebovas štajerci gnili sam gnijete tam v tisti šumi...kdja gremo vn ? kukc nejko pa čamyyyy so dokazal da se da pridt za vikend v lj...ajd kdaj pridete skupi? :whistle:

ja napad sm dobu :P

Objavljeno

28ga januarja se dobiva ti vrnem pa za pijačo dobiš..pol se bova pa še lupčkala :D

ej đasti pa norc16 pa to...a boste pršli kdaj v lj da se vidmo jebovas štajerci gnili sam gnijete tam v tisti šumi...kdja gremo vn ? kukc nejko pa čamyyyy so dokazal da se da pridt za vikend v lj...ajd kdaj pridete skupi? :whistle:

ma ne... rabm dons nujn, k grem u fana... pa rabm dijaško, da me bodo not spustl :whistle:

Objavljeno
ma ne... rabm dons nujn, k grem u fana... pa rabm dijaško, da me bodo not spustl :whistle:

lopov lopovoooo :D

Objavljeno

huh res nevem bo pa treba enrkat če bo kdja še kje kaki piknik pridem ker sem končno "legalen " na cesti. v lj pa pridem pod pogojem da mi zrihtaš prenočišče poleg ene lepe bjonde. ;P

Objavljeno
huh res nevem bo pa treba enrkat če bo kdja še kje kaki piknik pridem ker sem končno "legalen " na cesti. v lj pa pridem pod pogojem da mi zrihtaš prenočišče poleg ene lepe bjonde. ;P

moja sestra je blond :P

Objavljeno

ko bo nekdo pelo.....pa ko bo kje za spat....

PS! je radodarna

no no :D.....

Objavljeno

men se zdi da je 3gp converter neki takga

Objavljeno

:grim :grim

xilisoft 3gp converter :)

Objavljeno
slika leta mere

vse info @msn :P :D

ne dej resno no :D dejmo se 1x zment ;) vidva sta že takrt zajebala k je biu piknik pr vas "f maribori" :closedeyes:

Objavljeno

vem ja...samo mi ne dela

vse info @msn :P :D

ne dej resno no :D dejmo se 1x zment ;) vidva sta že takrt zajebala k je biu piknik pr vas "f maribori" :closedeyes:

takrat sem jaz hoto pridit pa pol ni slo skozi.....bo drugo leto za otvoritev treba neki se dobit

Objavljeno
takrat sem jaz hoto pridit pa pol ni slo skozi.....bo drugo leto za otvoritev treba neki se dobit

no glej da boš naslednič "prišel skozi" :D

kaj pa če nardimo en miting? :D hahah smehi...jst NEmotorist (ane brodar pa nejko) hočm mitinge hehehehe :D

Objavljeno

od danes naprej pa se tudi jaz štejem med motoriste..

v tem trenutku sem si domu pripelal ninjo 636 :D

Objavljeno (popravljeno)
vem ja...samo mi ne dela

prov ne dela, al sam noče pretvarjat?

čestitam :yea1: :yea1:

SREČNO! :worship:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

čestitke :)

Objavljeno

čestitke :P

si kupu uno zeleno z arrowom ne?

Objavljeno

Pa srečno

Objavljeno

fantje ... ne mešat hitrosti alkohola in meryke

posledice danes so :SS

Objavljeno

cestitam :OK: cimprej pokazi slike...

...cez par min pride video "testne" voznje :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!