reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 mah, to pa res ni problem...bomo pac skos rablene kupovali :D kaj pa to da se naveličaš neke oblike? a ni lih to namen da nove nardijo...da ne lepši novejši zanimiv? ne pa da je grd :headbang: res so čudni letos...sam vm pa povem...letos so še lepi..usakič bo slabš ;)
Gixxer Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 kaj pa to da se naveličaš neke oblike? a ni lih to namen da nove nardijo...da ne lepši novejši zanimiv? ne pa da je grd :headbang: res so čudni letos...sam vm pa povem...letos so še lepi..usakič bo slabš ;) res upam, da se motis :D
reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 res upam, da se motis :D hehe na žalost je tako :D
Stroj Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 To se grejo zdej kdo bo naredu bolj futuristično obliko :slap:
reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 To se grejo zdej kdo bo naredu bolj futuristično obliko :slap: hahah toj res...ja nč okus bomo mogl spremenit ;)
Stroj Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 hahah toj res...ja nč okus bomo mogl spremenit ;) Aha...brain washing :whistle:
_N3jC_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Ej sam resko ti si pa prov ena pička :evilgrin: aja jernej sm vidu d si biu učer kr dobr ja :whistle:
reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Ej sam resko ti si pa prov ena pička :evilgrin: aja jernej sm vidu d si biu učer kr dobr ja :whistle: hahahha sm đeriju že razložu celotno zgodbo :D ja nism jst tak fazan k ti k uletiš v fana ob 10ih pa greš domov ob 11ih :D
Noiser69 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Alo pjebi ... A kdo ve kako slo. stran kjer bi lahk naročo gobo za na balanco, pa kak karbonski blatnik ? Tnx :winkiss:
kukec1 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 jaz mam eno od rogovega bmx-a doma.... je tak lepa črna pa z rumeno piše bmx gor :D
Gizmo_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 hahahha sm đeriju že razložu celotno zgodbo :Dja nism jst tak fazan k ti k uletiš v fana ob 10ih pa greš domov ob 11ih :D js nism fazan pa sm te kklicu pa se nisi 0 javu jebo... pa če si biu ob 2h tm bi lah kj reku... :headbang: :headbang: :headbang:
reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 js nism fazan pa sm te kklicu pa se nisi 0 javu jebo... pa če si biu ob 2h tm bi lah kj reku... :headbang: :headbang: :headbang: ammm boysi...jst sm meu pač mal drugačn večer kot sm najprej mislu :P ne bit jezni sej bomo šli skupi vn ;) jst sm itak vsak vikend zuni...tko da ;)
_N3jC_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 hahahha sm đeriju že razložu celotno zgodbo :Dja nism jst tak fazan k ti k uletiš v fana ob 10ih pa greš domov ob 11ih :D Jebo jst sm biu v fanu do 3 :winkiss:
reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Jebo jst sm biu v fanu do 3 :winkiss: kako da se pol nisva vidla?itak je blo čist prazno :unsure:
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 matr Grčar, ti pa tvoja, pa lezeta en po drugmu like there's no tomorow :D
kukec1 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 kako da se pol nisva vidla?itak je blo čist prazno :unsure: a pol ni bla taka čaga, kot so se menli najprej???
reesko Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 a pol ni bla taka čaga, kot so se menli najprej??? ne sej je blo..sam ni blo miljone folka...jih je blo samo tisoče :D
GrCaR Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 jst sm mal pozn pršu (okol 2eh) đeri je komeru :P grči pa spau doma :D grči se je meu luštn nekje drugje :) haha torej spet ni noben videl grčarjeve punce :P jo je vidl že dost motosvetovcov, tko da ni namišljena :winkiss: a jo ma sploh ? hec hec :rolleyes: matr Grčar, ti pa tvoja, pa lezeta en po drugmu like there's no tomorow :D :D kaj pa je blo tazga :wub: :hmm:
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ej roky si me klicu učer..pa najprej nism slišu pol smte pa nazaj klicu pa se nisi javu...si kej rabu ?
Roky Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ej roky si me klicu učer..pa najprej nism slišu pol smte pa nazaj klicu pa se nisi javu...si kej rabu ? Yo, ja od k0cija cifro k sm njega pa Grčarja čakov na Otoču pol ure :P poj se pa nism javu k sm se vozu,šele doma pa opazu neodgovorjene :)
Tomyboy Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Dons pa prvič v močvirju v šoli. Vsaj parking za motor imam tik pred vhodom :naughty: . A od vas tud kšn na strojno hod?
_LuX_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Dons pa prvič v močvirju v šoli. Vsaj parking za motor imam tik pred vhodom :naughty: .A od vas tud kšn na strojno hod? a to škofja loka
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ampak KTM Duke III pa trga :D to bi se mel poleg moje suzike :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ampak KTM Duke III pa trga :D to bi se mel poleg moje suzike :D lep je v beli barvi :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ninja je preveč za mene, 228 sem se pelo pa me je blo že strah gori.. 2k sem dobo za mojega.. pokazat se ti jaz nebom prišo ker se nebom več vozo letos, drugo leto pa ni problema.. pa sai ti lahko slike pokažem v šoli kaka je :D hehe, je kar hudi preskok iz 4t 125 na tole zaedvco ne... no pol so pa meni govorili da sem norec ko sn se prvi dan pelo z ninjo 223...no sej sma blizu hehe eh jebeš slike jaz bi bolj rad slišal kaki zvok da arrow da vidim kdo ma boljši zvok :D blue ninja with akrapo al mean green machine with arrow hehe al moja stock honda no, no, tukaj pa so zadeve dokaj jasne, tak da kakšne primerjave ne bi bile smiselne, razn če se hočeta popolnoma osmešit .) :D ... drugač pa ja, men se tudi meša trenutno, stokrat raje bi vido da bi zaj ble snežne plohe pa nevemkake ujme, ko pa da gledam ven in mojo lepotico v garaži s predrto gumo in brez tablic, vtrgalooooo se mi boooo, upam da zaj čimprej zima vdari da si finančno opomorem pol marca pa 25 stopinj pa gasaaa :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se