Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ampak KTM Duke III pa trga :D to bi se mel poleg moje suzike :D

ufff nori so ti novi ktmi :wub:

Objavljeno (popravljeno)
ajde štajerci, zrihtajte si mopede, da idemo kam skupaj

zdej noben nima za gume pa za benz :P

hec čamy pa nejčy :P

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

slabe gume radirajo movistar ;)

jst se ne bi vozu z ljudmi k majo slabe gume :D

Objavljeno

moje gume še zdržijo kakšno turistično vožnjo, razen če imaš v mislih kako dirkališče al pa kaj... jaz bi še rad malo izkoristo sezono tak da sem za :) zdaj ko je lepo vreme mormo izkoristit :P ja sam spreman :D

Objavljeno

samo res ja, te brigestonke 14 so jajc, naslednje bodo kar 02 (medium) al pa Continental GP (medium), 14 se takoj pregrejejo. :glare:

Objavljeno
moje gume še zdržijo kakšno turistično vožnjo, razen če imaš v mislih kako dirkališče al pa kaj... jaz bi še rad malo izkoristo sezono tak da sem za :) zdaj ko je lepo vreme mormo izkoristit :P ja sam spreman :D

za v soboto, če bo lepo vreme in če bom meu čas te bom poklicu, al pa MSN-ju :naughty:

Objavljeno

haha :D

Objavljeno

@Matex_46 kdaj si ti kupo moviestarko?....nisem kje zasledil,razen vceraj sem prebral oz vido da si presatlo :D....so kje kake slikce?

Objavljeno

sexy :D

Objavljeno

mah dej preveč je huda :D

no da o mateju ne govorimo...on je pa sploh zelo privlačen :)

Objavljeno

od kdaj pri pizdi si pa ti spreman, če si reko da je fertik za letos pa še plastik nimaš popravljenih, si pa tudi iz dneva v dan premišljaš...

Objavljeno

škoda k niso nč slikal zadne runde :closedeyes: :D

Objavljeno
od kdaj pri pizdi si pa ti spreman, če si reko da je fertik za letos pa še plastik nimaš popravljenih, si pa tudi iz dneva v dan premišljaš...

ka pa je blo s plastikami?....

jaz sem pa zakljuco za letos :D....edino 2x bo se motor po vsej verjetnosti na prikolici....blokiranje na 25kW in pa tehnicni....drugace bo pa lepo v garazi :P

Objavljeno

Dobr ga peleš Matex. Nisi začetnik :worship:

Objavljeno

toj vse drugi ovink ane? :)

Objavljeno

raceland :)

Objavljeno (popravljeno)
ka pa je blo s plastikami?....

jaz sem pa zakljuco za letos :D....edino 2x bo se motor po vsej verjetnosti na prikolici....blokiranje na 25kW in pa tehnicni....drugace bo pa lepo v garazi :P

jah, jaz sem že pred slabim mescom dni. :wacko: ...bom pa jaz tudi mogo kar precej stvari uredit.... samo ne na prikolici bom ga kar pelal bmk... najprej guma, potem blokada, hkrati bom še servis opravo zdaj ko mam pri 12 tisoč, potem tehnični pa registracija obenem pa sem na konju... do spomladi v glavnem bo vse sporihtano :OK:

-aja čamčija pa kar vprašaj kaj je blo, to se ti pa zgodi, ko hočeš nejkotu pobegnit pa pač ne gre...hehehe .) .)

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

zai toti ko mislite blokirat motore na 25kw pa pol homo nardit, počakajte še 1 mesec pol pa dobi licenco za te stvrai štajerski avto dom pa se bo lahko homo v mb naredla pa se nebo treba nikamor vozit..

tisto kai se pa čamčija pa njegovih plastik tiče pa že vem ja :D

Objavljeno
jah, jaz sem že pred slabim mescom dni. :wacko: ...bom pa jaz tudi mogo kar precej stvari uredit.... samo ne na prikolici bom ga kar pelal bmk... najprej guma, potem blokada, hkrati bom še servis opravo zdaj ko mam pri 12 tisoč, potem tehnični pa registracija obenem pa sem na konju... do spomladi v glavnem bo vse sporihtano :OK:

-aja čamčija pa kar vprašaj kaj je blo, to se ti pa zgodi, ko hočeš nejkotu pobegnit pa pač ne gre...hehehe .) .)

servis ti priporocam da spomladi nardis....mi je en serviser pri nas predlagal...ker cez zimo olje zgubi svojo vrednost....

zai toti ko mislite blokirat motore na 25kw pa pol homo nardit, počakajte še 1 mesec pol pa dobi licenco za te stvrai štajerski avto dom pa se bo lahko homo v mb naredla pa se nebo treba nikamor vozit..

tisto kai se pa čamčija pa njegovih plastik tiče pa že vem ja :D

kaj bo mel za vse motorje?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!