_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 zai toti ko mislite blokirat motore na 25kw pa pol homo nardit, počakajte še 1 mesec pol pa dobi licenco za te stvrai štajerski avto dom pa se bo lahko homo v mb naredla pa se nebo treba nikamor vozit.. tisto kai se pa čamčija pa njegovih plastik tiče pa že vem ja :D aja, to ziher, no če je to tako, super, čuješ, kje pa ti misliš nabavit blokado pa vgradit??? pri šilerju mogoče, al je še kje drugje tu možno v mariboru....nevem če je še kdo uradni zastopnik in serviser za kawasakija??....počasi bo treba začet o blokadi razmišljat ja, da bo do spomladi tipi topi
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 servis ti priporocam da spomladi nardis....mi je en serviser pri nas predlagal...ker cez zimo olje zgubi svojo vrednost....kaj bo mel za vse motorje? ja sej, itak da spomladi, zaj je prvo da gumo menjam, pol spomladi bom pa ostale stvari urejal, edino za blokado nevem kak je, če je treba dolgo čakat, pa bi mogoče že zaj raje naročil...
frk Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kaj bo mel za vse motorje? mati osebno pozna šefa homologaciskega centra v mb in je rekel da bodo v roku 1 mesca dobili licenco za motorje.. se pravi boš lahko homologiral motor, ki je bil pripeljan iz tuijine, razne dodatke na motorju aka auspuh idt in med drugim tudi blokado na 25kw.. skratka neboš se rabil vozit v celje ali ljublano ali kje pač majo trenutno to..
Aless Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 mati osebno pozna šefa homologaciskega centra v mb in je rekel da bodo v roku 1 mesca dobili licenco za motorje.. se pravi boš lahko homologiral motor, ki je bil pripeljan iz tuijine, razne dodatke na motorju aka auspuh idt in med drugim tudi blokado na 25kw.. skratka neboš se rabil vozit v celje ali ljublano ali kje pač majo trenutno to.. to ze ja...samo blokade pa ne bos mogo pri njih vgradit....za blokado bo treba za not kawasaki riders se vseeno v kranj it
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 to ze ja...samo blokade pa ne bos mogo pri njih vgradit....za blokado bo treba za not kawasaki riders se vseeno v kranj it zakaj pav kranj?? kaj pa kaka honda čepin???
Aless Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 zakaj pav kranj?? kaj pa kaka honda čepin??? ne vem ce ma blokade za motorje
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 zakaj pav kranj?? kaj pa kaka honda čepin??? ne rabis v kranj, na Ptuj se mors samo zapelat, k Habjancicu :D ne cepin kolko vem nima nic....sao ti itak mas kawasakija, tak da te ne rabi skrbet :D
Aless Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ne rabis v kranj, na Ptuj se mors samo zapelat, k Habjancicu :D ne cepin kolko vem nima nic....sao ti itak mas kawasakija, tak da te ne rabi skrbet :D ki je ta?.....ma za vse motorje pa po kolko ma blokade?
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ki je ta?.....ma za vse motorje pa po kolko ma blokade? ja za vse motorje ma, ker dela preko Šterna v Kranju...naroci pri njemu, tak da je tud cena enaka - 200€ + 50€ je vgradnja + potem 48€ homologiranje (jaz sem ga v celju), tako da so skupni stroski ca. 300€
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ej varaderči(sori sori gixxesrček :P ) a si ti že blokiru na 25 al kaj?
Roky Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 za v soboto, če bo lepo vreme in če bom meu čas te bom poklicu, al pa MSN-ju :naughty: Tud pr men v soboto po vsej verjetnosti spet raceland pade :grim
Roky Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kombi? :whistle: Delam na tem, sam ne oblubm pa 100%...k zdele k je konc dopustov je največ dela :wacko:
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ej varaderči(sori sori gixxesrček :P ) a si ti že blokiru na 25 al kaj? da, ta teden bi mogo dobit homologacijo (rekli so 2-3 tedne, zdaj tece ze tretji :trance_33_sleep: )
frk Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 da, ta teden bi mogo dobit homologacijo (rekli so 2-3 tedne, zdaj tece ze tretji :trance_33_sleep: ) in kak se gixxer obnaša ko je blokiran? si probal kolko ti je končna? @justaboy: ti boš lahko samo homologiral blokado, vgradili pa ti je nebojo tam..
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 in kak se gixxer obnaša ko je blokiran? si probal kolko ti je končna? sao to ti bom reko - nikam nea gre! tam 170 je koncna, vec nebo...
Aless Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ja za vse motorje ma, ker dela preko Šterna v Kranju...naroci pri njemu, tak da je tud cena enaka - 200€ + 50€ je vgradnja + potem 48€ homologiranje (jaz sem ga v celju), tako da so skupni stroski ca. 300€ kak dolgo pa traja da on dobi blokado pa da jo potem vgradi?....pa kam si peljal homologirat(to si mogo it z motorjem al je dost da mas samo papirje?)
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 sao to ti bom reko - nikam nea gre! tam 170 je koncna, vec nebo... haha...nikam nea gre...jaoo k se štajerci dobijo na kupu :D :D :D
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kak dolgo pa traja da on dobi blokado pa da jo potem vgradi?....pa kam si peljal homologirat(to si mogo it z motorjem al je dost da mas samo papirje?) da dobi blokado traja 1 tedn, vgradil jo je pa meni se isti dan (motor sn pripeljal okoli 14 ure, pa sn mel do 17h fertig...), homologirat sem se pa peljal v Celje (Tehnični pregledi Žonta), sem pa bil z motorjem tam ja...
Aless Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 da dobi blokado traja 1 tedn, vgradil jo je pa meni se isti dan (motor sn pripeljal okoli 14 ure, pa sn mel do 17h fertig...), homologirat sem se pa peljal v Celje (Tehnični pregledi Žonta), sem pa bil z motorjem tam ja... hvala....jaz sem pa ze mislo da bom mogo v kranj it :P.....kaj so ti pa vse pregledli na homologaciji....ker jaz nimam auspuha street legal :P
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 hvala....jaz sem pa ze mislo da bom mogo v kranj it :P.....kaj so ti pa vse pregledli na homologaciji....ker jaz nimam auspuha street legal :P ma nic, ta pregled je zgledal tak, da ej obrno rocico za plin, pa je vido da je res not blokada, ker je ni slo do konca obrnit in je to to...pol pa je samo vzel vse papirje, ki jih itak dobis poleg blokade, pa stern ti nekaj napise in je to to :D potrata casa :D
norc 16 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ayd dečki bi mel kdo oz. ve za kdo koga ko bi mel mojo sulico. več na pm
Gixxer Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ma kdo kakega strica v ameriki, da mi kupi yoshimuro? :D p*m* sem hoto narocit preko neta, ker je doli tak hudo poceni, pa prasci od yoshimure ne posiljajo v evropo (po eni strani logicno, ker bi te vsi doli kupovali, pa tu nebi blo biznisa... )
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) od kdaj pri pizdi si pa ti spreman, če si reko da je fertik za letos pa še plastik nimaš popravljenih, si pa tudi iz dneva v dan premišljaš... jaz sem vedno spreman, ta teden skoraj 100% dobim plastiki nazaj, za turističko vožnjo pa so gume še dobre :grim Šola varne vožnje #2 :grim a ti se z dolgimi lučmi voziš? :) -aja čamčija pa kar vprašaj kaj je blo, to se ti pa zgodi, ko hočeš nejkotu pobegnit pa pač ne gre...hehehe .) .) haha mislim da tebi pobegnit pa res nimam problemov :D zato pa je nejko prišo nekje čez pol ure za mano :P Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil Čamac
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 aja fantje čamac najbrž po vsej verjetnosti v kratkem spet pride v LJ
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se