Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Fantje ... počas razmišlam o kaki večji kubikaži ...

Z750 ali 1000 to bi blo najbolje ... kaka vredo cena kje ?

:)

Objavljeno

Kaj te sanjaš, mal smo še premladi mi hehe. Js pa proti koncu drugega leta nek močnejši supermoto :whistle: To bo hojdlo ja :D

Objavljeno
Fantje ... počas razmišlam o kaki večji kubikaži ...

Z750 ali 1000 to bi blo najbolje ... kaka vredo cena kje ?

:)

kr na tisoč??? da ti ne bo žal, da si preskočo kaki razred... :P

Kaj te sanjaš, mal smo še premladi mi hehe. Js pa proti koncu drugega leta nek močnejši supermoto :whistle: To bo hojdlo ja :D

boš dal en krog, da vidim če bom res mogo kupit kako husqvarno sm 610 al pa ktm smc 626,660,... :P

Objavljeno (popravljeno)

Pa da.. js ostajam na supermoto heh. Sej morjo it kr pošteno. Rad bi zdej že dobil kako 450-ko za probat :whistle:

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

jebemo kaj bo kdo prodal kakega leo vince titaniuma za cbr 05 :cry:

Objavljeno

kaj pravite na to fantje

http://www.avto. net/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1574398#

:OK:

Objavljeno
a ti se z dolgimi lučmi voziš? :)

ma ja, ker tako motor lepše izgleda, pa še na cesti si potem toliko bolj opažen.....saj, zato pa "šola varne vožnje" :grim

Objavljeno

kdo od motosvetovcev je bil danes na elektro faksu :?

mel si moto sršeni majco, pa kozjo bradico pa bele allstarke :yes:

aja matex in kompanija.....ste bli pol v nedeljo v gostilni tam na postaji, se mi zdi da sem vas videl :hmm:

Objavljeno

aja matex in kompanija.....ste bli pol v nedeljo v gostilni tam na postaji, se mi zdi da sem vas videl :hmm:

Možno možno.

se mi zdi da StricBurek..... :hmm:

Objavljeno

hahaha, tapravi ste ja

Objavljeno
aja fantje čamac najbrž po vsej verjetnosti v kratkem spet pride v LJ

aj lajk dis :P

sporoč točno kdaj boš da ti bundo skinem :D

Objavljeno
Pa da.. js ostajam na supermoto heh. Sej morjo it kr pošteno. Rad bi zdej že dobil kako 450-ko za probat :whistle:

Sam problem je pr supermoto k skor nobenga ne morš na 25 kW blokirat...

Objavljeno

Ah, to je zadnji problem.. drgač pa KTM-ji majo tak vsi čist mal KW v prometnih..

Objavljeno
jaz sem vedno spreman, ta teden skoraj 100% dobim plastiki nazaj, za turističko vožnjo pa so gume še dobre

a ti se z dolgimi lučmi voziš? :)

haha mislim da tebi pobegnit pa res nimam problemov :D zato pa je nejko prišo nekje čez pol ure za mano :P

ja, če bi jaz prišo čez pol ure, bi ti bil v onem grabnu, ter s cbr-ko v prafaktorih :D ....ona ograjica pač ne zdrži pritiska takšnih debelinkotov ko si ti in tota tvoja kibla cbr :D

Objavljeno
Ah, to je zadnji problem.. drgač pa KTM-ji majo tak vsi čist mal KW v prometnih..

Problem je v tem da so prelahki in ne pride taprav razmerje

Objavljeno

Aja.. :unsure: Nekej bomo že uštimali tako ali drugače. Če ne drugega se bo pa še kilaža spremenila :whistle: Že za tega tomosa mam manj kW vpisanih da sm pršparal :whistle:

Objavljeno
Problem je v tem da so prelahki in ne pride taprav razmerje

ja pa še glede tega se bomo sekirali ja :D ...kupi kar ti je všeč pa konec, tega razmerja itak noben ne gleda, že toto 25 kw bolj redko, sn se meno zaj z dvema škifoma, pa ko sta bla malo pod gasom sta točno vse povedala kake finte majo, pa na kaj naj bom pozorn pa kje...heheh

Objavljeno (popravljeno)

KTM mi majo en probel m z 25kw... ker so prelahki in je razmerje moči / kg večja od 0.16kw/kg ... ninja ko ima cca. 180 kil pride glih za glih sem notr

ktm pa žal ne :winkiss:

orgazem me je prehitu :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
ja pa še glede tega se bomo sekirali ja :D ...kupi kar ti je všeč pa konec, tega razmerja itak noben ne gleda, že toto 25 kw bolj redko, sn se meno zaj z dvema škifoma, pa ko sta bla malo pod gasom sta točno vse povedala kake finte majo, pa na kaj naj bom pozorn pa kje...heheh

Če maš pa slučajn kkšn karambol ti pa glih ne bo usen :naughty:

KTM mi majo en probel m z 25kw... ker so prelahki in je razmerje moči / kg večja od 0.16kw/kg ... ninja ko ima cca. 180 kil pride glih za glih sem notr

ktm pa žal ne :winkiss:

Ti kronik bot pa tih drugač :kva2: :kva2:

Objavljeno

to sm pa že zanč slišu da ne zdržiš velik :D mi je ena rekla...

Objavljeno

Ma ni to problem, bomo že zrihtal :whistle: Kupiš kar ti je všeč, za drugo pa potem skrbiš :evilgrin:

Objavljeno
aj lajk dis :P

sporoč točno kdaj boš da ti bundo skinem :D

ni bunda, če je to taka čist tanka jaknica :P am ne vem še morem se zmenit pa kak bo s prevozom pa to...

ja, če bi jaz prišo čez pol ure, bi ti bil v onem grabnu, ter s cbr-ko v prafaktorih :D ....ona ograjica pač ne zdrži pritiska takšnih debelinkotov ko si ti in tota tvoja kibla cbr :D

alo na ko maš tolko čez cbr... tole cbr600rr bi mel ziher raje kot ninjo : KLIK

drugače pa komplet teh repsol plastik za cbr600rr stane na ebayu nekaj čez tisoč evrov...

in kaj sta povedla? deli z nami al pa mi vsaj na pm napiši

ah tipko ne bodi fauš

Objavljeno

Ti kronik bot pa tih drugač :kva2: :kva2:

al pa ti fazan en ko greš do 11ih :whistle: :winkiss: :headbang: u fana

to sm pa že zanč slišu da ne zdržiš velik :D mi je ena rekla...

si pa žal napačne informacije dobu :D

Objavljeno
al pa ti fazan en ko greš do 11ih :whistle: :winkiss: :headbang: u fana

hahahahah :D

Objavljeno
ma ja, ker tako motor lepše izgleda, pa še na cesti si potem toliko bolj opažen.....saj, zato pa "šola varne vožnje" :grim

Ti si itak varen u prometu.......pač pržgeš vse 4 žmigovce in je to to :P a se spomneš te fore risko :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!