Noiser69 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Fantje ... počas razmišlam o kaki večji kubikaži ... Z750 ali 1000 to bi blo najbolje ... kaka vredo cena kje ? :)
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Kaj te sanjaš, mal smo še premladi mi hehe. Js pa proti koncu drugega leta nek močnejši supermoto :whistle: To bo hojdlo ja :D
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Fantje ... počas razmišlam o kaki večji kubikaži ... Z750 ali 1000 to bi blo najbolje ... kaka vredo cena kje ? :) kr na tisoč??? da ti ne bo žal, da si preskočo kaki razred... :P Kaj te sanjaš, mal smo še premladi mi hehe. Js pa proti koncu drugega leta nek močnejši supermoto :whistle: To bo hojdlo ja :D boš dal en krog, da vidim če bom res mogo kupit kako husqvarno sm 610 al pa ktm smc 626,660,... :P
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Pa da.. js ostajam na supermoto heh. Sej morjo it kr pošteno. Rad bi zdej že dobil kako 450-ko za probat :whistle: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil NejcZ
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 jebemo kaj bo kdo prodal kakega leo vince titaniuma za cbr 05 :cry:
Noiser69 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kaj pravite na to fantje http://www.avto. net/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1574398# :OK:
Matex_46 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 a ti se z dolgimi lučmi voziš? :) ma ja, ker tako motor lepše izgleda, pa še na cesti si potem toliko bolj opažen.....saj, zato pa "šola varne vožnje" :grim
k0ci Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kdo od motosvetovcev je bil danes na elektro faksu :? mel si moto sršeni majco, pa kozjo bradico pa bele allstarke :yes: aja matex in kompanija.....ste bli pol v nedeljo v gostilni tam na postaji, se mi zdi da sem vas videl :hmm:
Matex_46 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kdo od motosvetovcev je bil danes na elektro faksu :? mel si moto sršeni majco, pa kozjo bradico pa bele allstarke :yes: aja matex in kompanija.....ste bli pol v nedeljo v gostilni tam na postaji, se mi zdi da sem vas videl :hmm: Možno možno. se mi zdi da StricBurek..... :hmm:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kdo od motosvetovcev je bil danes na elektro faksu :? mel si moto sršeni majco, pa kozjo bradico pa bele allstarke :yes: aja matex in kompanija.....ste bli pol v nedeljo v gostilni tam na postaji, se mi zdi da sem vas videl :hmm: hahaha, tapravi ste ja
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 aja fantje čamac najbrž po vsej verjetnosti v kratkem spet pride v LJ aj lajk dis :P sporoč točno kdaj boš da ti bundo skinem :D
_N3jC_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Pa da.. js ostajam na supermoto heh. Sej morjo it kr pošteno. Rad bi zdej že dobil kako 450-ko za probat :whistle: Sam problem je pr supermoto k skor nobenga ne morš na 25 kW blokirat...
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ah, to je zadnji problem.. drgač pa KTM-ji majo tak vsi čist mal KW v prometnih..
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 jaz sem vedno spreman, ta teden skoraj 100% dobim plastiki nazaj, za turističko vožnjo pa so gume še dobrea ti se z dolgimi lučmi voziš? :) haha mislim da tebi pobegnit pa res nimam problemov :D zato pa je nejko prišo nekje čez pol ure za mano :P ja, če bi jaz prišo čez pol ure, bi ti bil v onem grabnu, ter s cbr-ko v prafaktorih :D ....ona ograjica pač ne zdrži pritiska takšnih debelinkotov ko si ti in tota tvoja kibla cbr :D
_N3jC_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ah, to je zadnji problem.. drgač pa KTM-ji majo tak vsi čist mal KW v prometnih.. Problem je v tem da so prelahki in ne pride taprav razmerje
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Aja.. :unsure: Nekej bomo že uštimali tako ali drugače. Če ne drugega se bo pa še kilaža spremenila :whistle: Že za tega tomosa mam manj kW vpisanih da sm pršparal :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Problem je v tem da so prelahki in ne pride taprav razmerje ja pa še glede tega se bomo sekirali ja :D ...kupi kar ti je všeč pa konec, tega razmerja itak noben ne gleda, že toto 25 kw bolj redko, sn se meno zaj z dvema škifoma, pa ko sta bla malo pod gasom sta točno vse povedala kake finte majo, pa na kaj naj bom pozorn pa kje...heheh
JeRn3j Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) KTM mi majo en probel m z 25kw... ker so prelahki in je razmerje moči / kg večja od 0.16kw/kg ... ninja ko ima cca. 180 kil pride glih za glih sem notr ktm pa žal ne :winkiss: orgazem me je prehitu :D Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil JeRn3j
_N3jC_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ja pa še glede tega se bomo sekirali ja :D ...kupi kar ti je všeč pa konec, tega razmerja itak noben ne gleda, že toto 25 kw bolj redko, sn se meno zaj z dvema škifoma, pa ko sta bla malo pod gasom sta točno vse povedala kake finte majo, pa na kaj naj bom pozorn pa kje...heheh Če maš pa slučajn kkšn karambol ti pa glih ne bo usen :naughty: KTM mi majo en probel m z 25kw... ker so prelahki in je razmerje moči / kg večja od 0.16kw/kg ... ninja ko ima cca. 180 kil pride glih za glih sem notr ktm pa žal ne :winkiss: orgazem me je prehitu :D Ti kronik bot pa tih drugač :kva2: :kva2:
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 orgazem me je prehitu :D to sm pa že zanč slišu da ne zdržiš velik :D mi je ena rekla...
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ma ni to problem, bomo že zrihtal :whistle: Kupiš kar ti je všeč, za drugo pa potem skrbiš :evilgrin:
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 aj lajk dis :Psporoč točno kdaj boš da ti bundo skinem :D ni bunda, če je to taka čist tanka jaknica :P am ne vem še morem se zmenit pa kak bo s prevozom pa to... ja, če bi jaz prišo čez pol ure, bi ti bil v onem grabnu, ter s cbr-ko v prafaktorih :D ....ona ograjica pač ne zdrži pritiska takšnih debelinkotov ko si ti in tota tvoja kibla cbr :D alo na ko maš tolko čez cbr... tole cbr600rr bi mel ziher raje kot ninjo : KLIK drugače pa komplet teh repsol plastik za cbr600rr stane na ebayu nekaj čez tisoč evrov... ja pa še glede tega se bomo sekirali ja :D ...kupi kar ti je všeč pa konec, tega razmerja itak noben ne gleda, že toto 25 kw bolj redko, sn se meno zaj z dvema škifoma, pa ko sta bla malo pod gasom sta točno vse povedala kake finte majo, pa na kaj naj bom pozorn pa kje...heheh in kaj sta povedla? deli z nami al pa mi vsaj na pm napiši Če maš pa slučajn kkšn karambol ti pa glih ne bo usen :naughty: ah tipko ne bodi fauš
JeRn3j Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Če maš pa slučajn kkšn karambol ti pa glih ne bo usen :naughty:Ti kronik bot pa tih drugač :kva2: :kva2: al pa ti fazan en ko greš do 11ih :whistle: :winkiss: :headbang: u fana to sm pa že zanč slišu da ne zdržiš velik :D mi je ena rekla... si pa žal napačne informacije dobu :D
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 al pa ti fazan en ko greš do 11ih :whistle: :winkiss: :headbang: u fana hahahahah :D
Stroj Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ma ja, ker tako motor lepše izgleda, pa še na cesti si potem toliko bolj opažen.....saj, zato pa "šola varne vožnje" :grim Ti si itak varen u prometu.......pač pržgeš vse 4 žmigovce in je to to :P a se spomneš te fore risko :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se