_N3jC_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ah tipko ne bodi fauš ni mi jasn zakaj bi biu fouš :closedeyes: al pa ti fazan en ko greš do 11ih :whistle: :winkiss: :headbang: u fana hehe ne vem kje si ti slišu do 11h :evilgrin:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ni bunda, če je to taka čist tanka jaknica :P am ne vem še morem se zmenit pa kak bo s prevozom pa to...alo na ko maš tolko čez cbr... tole cbr600rr bi mel ziher raje kot ninjo : KLIK drugače pa komplet teh repsol plastik za cbr600rr stane na ebayu nekaj čez tisoč evrov... in kaj sta povedla? deli z nami al pa mi vsaj na pm napiši ah tipko ne bodi fauš ja tota je res bomba ja v barvah repsolke, sicer pa so ble tudi že videne ultra sexy ninje, ob katerih se je tebi tud pošteno dvigno....
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ti si itak varen u prometu.......pač pržgeš vse 4 žmigovce in je to to :P a se spomneš te fore risko :D haha to so bli smehi..k se je nejc delu norca s temi 4imi žmigovci na sred ceste tm pr ns na vasi :D
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ja tota je res bomba ja v barvah repsolke, sicer pa so ble tudi že videne ultra sexy ninje, ob katerih se je tebi tud pošteno dvigno.... tista ko je menda kukec prilepo, videna na mobikrogu, šestka ninja model 05-06, belo - zelena :rolleyes:
Stroj Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 haha to so bli smehi..k se je nejc delu norca s temi 4imi žmigovci na sred ceste tm pr ns na vasi :D Pa tm tist ovink čohu jao :P
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Pa tm tist ovink čohu jao :P haha mi2 se jebala ceu dan brez uspeha...prleti on podrgne pol je pa umiru od dougčasa :P nejči nejči :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ti si itak varen u prometu.......pač pržgeš vse 4 žmigovce in je to to :P a se spomneš te fore risko :D :? :?
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 alo boysi a ste gledal učer tekmo hokej... jesenice:olimpija... matic boh pojedu 10x....joj joj...to pa nikamor ne pelje :P matiček hec...te je bašič pohvalu
GrCaR Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 kdo od motosvetovcev je bil danes na elektro faksu :? mel si moto sršeni majco, pa kozjo bradico pa bele allstarke :yes: aja matex in kompanija.....ste bli pol v nedeljo v gostilni tam na postaji, se mi zdi da sem vas videl :hmm: Burek :grim
_Fingi_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Drgač majo KTMi veliik manj kW v prometni , ker majo se mi zdi en zakon gor v nemčiji... frend ma EXC ne vem kok že, okol 450 se mi zdi, pa ma 13kw v prometni, tko da ni treba skrbet za to, da se nebi dal vozt z A2 :whistle: :whistle: še blokirat ni treba :naughty:
Gixxer Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 kaj je prijavlen kdo na ebayu? jaz bi mel par stvari :D
Ven0m Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 In prihaja dan k nej bi jz naredu končn izpit :D
Ven0m Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ej fantje Damjan Murko je u Grajcu u soboto menda. :lol1: :lol1: :lol1: A gremo???
Schmid87 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ej fantje Damjan Murko je u Grajcu u soboto menda. :lol1: :lol1: :lol1: A gremo??? grajc.. radovljica? :)
_LuX_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ej fantje Damjan Murko je u Grajcu u soboto menda. :lol1: :lol1: :lol1: A gremo??? ja itk da pridemo :lol1: :lol1:
Ven0m Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 grajc.. radovljica? :) Ne ne u logatcu :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ne ne u logatcu :D eh, poj pa negrem :D
Ven0m Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) eh, poj pa negrem :D a kaj ne!! Spod piše da lahk sadje uzameš s sabo...pa gayi imajo svojo VIP ložo:P Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil Ven0m
Schmid87 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 a kaj ne!! Spod piše da lahk sadje uzameš s sabo...pa gayi imajo svojo VIP ložo:P poj je to zelo podobno kot na koncertu Sebastiana, al pa Game Over :D
Ven0m Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 poj je to zelo podobno kot na koncertu Sebastiana, al pa Game Over :D Bravo! Tako je! :D
k0ci Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Drgač majo KTMi veliik manj kW v prometni , ker majo se mi zdi en zakon gor v nemčiji... frend ma EXC ne vem kok že, okol 450 se mi zdi, pa ma 13kw v prometni, tko da ni treba skrbet za to, da se nebi dal vozt z A2 :whistle: :whistle: še blokirat ni treba :naughty: za take motorje se dobi blokada, vendar omeji moč na manj kot 25kw, zato da motor potem ustreza drugemu pogoju
Jerry_exc Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 450 exc ma v prometni 12kw :whistle: moj ma pa 13kw k ma par ccm več :whistle: realno je pa poj nek okol 40kw
NejcZ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Zastonj registracija heh :krneki:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 vrjem :worship: pa še 50% sm iz avta prenesu + 50% ker sm podpisov da motorja ne bom odjavu zec zimo... in sm plačov 25% zavarvana za 13kw :whistle: vse skupej je blo ene 70€ pa sm se voznika zavarvov :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se