Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Eyo nigrji NAAAREEDOOO IIZZZPPPIIITTTTT!!!!!!!!!!!

Hvala bogu :yea1: :yea1:

čestitke :OK: :OK:

Objavljeno

srečno pa varno vožnjo :OK:

Objavljeno (popravljeno)
uf JeRn3j zdaj pa boš še težje prodal to aprilio :) od kermija, enake barve kot tvoja, enak letnik, 13500 prevoženih, rave ventil, nove pirelli supercorsa (!!!) za 2200 € :rolleyes:

ja zakaj pa morš ti to pisat po forumu tarzan...ovi kermi ma pač očitno preveč dnara al kaj pa hoče na hitro prodat....tista tvoja razčefukana spodrkana kađiva tui ni bla vredna 2500 evrov, pasi dobo za njo tolko (vredna ni bla niti 2000), zakaj te zaj on ne bi mogo prodat motorja, ki je bolj ohranjen, manj prevoženih, leti baje bolj ko kađiva, pa še lepša je... :blink:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Čestitam :yea1: :yea1:

zdej pa še hitr motorčk poštimej(al si ga že, sej ne vem čist točn? :unsure: :unsure: :blink: ) pa ns prlet kej pogledat na zbile k že tolk časa oblublaš :P :P

Objavljeno

bravo črnuh :D

Objavljeno
ja zakaj pa morš ti to pisat po forumu tarzan...ovi kermi ma pač očitno preveč dnara al kaj pa hoče na hitro prodat....tista tvoja razčefukana spodrkana kađiva tui ni bla vredna 2500 evrov, pasi dobo za njo tolko (vredna ni bla niti 2000), zakaj te zaj on ne bi mogo prodat motorja, ki je bolj ohranjen, manj prevoženih, leti baje bolj ko kađiva, pa še lepša je... :blink:

ojej ti si tui en nobel burek... jaz sem pač vido prej oglas na avtonet take aprilie kot je njegova pa sn samo omeno kaj je zaj tu narobe za vraga?

Objavljeno
uf JeRn3j zdaj pa boš še težje prodal to aprilio :) od kermija, enake barve kot tvoja, enak letnik, 13500 prevoženih, rave ventil, nove pirelli supercorsa (!!!) za 2200 € :rolleyes:

Sej jst se zavedam da je visoka cena, sam probat ni greh! Vedno se kdo najde, drgač pa če jst nebi mel takih gum gor bi ga za 2000€ prodaju, sam te gume so pa čez 400€ (če ne verjameš, poglej), tako da mam zrd tega mal večjo ceno od drugih.

Objavljeno

pirelli supercorsa.. te majo po večini na ducatijah :)

Objavljeno

In kako se obnesejo na RSki?Pa kako, da so te dimenzije? :hmm:

Objavljeno
Sej jst se zavedam da je visoka cena, sam probat ni greh! Vedno se kdo najde, drgač pa če jst nebi mel takih gum gor bi ga za 2000€ prodaju, sam te gume so pa čez 400€ (če ne verjameš, poglej), tako da mam zrd tega mal večjo ceno od drugih.

zakaj jih ne fukneš na 250ko gor česo tak vredne.

Objavljeno
zakaj jih ne fukneš na 250ko gor česo tak vredne.

Sej to mam namen narest, sam nisem sigurn če bojo te dimenzije dobre za 250ko.

Objavljeno

haha, nasprotno, men se zdi, da je več vredna kot 2000€, nasploh se mi zdi ful narobe da so rs-ke tak manj vredne kot mitoti, gluparija čista

Objavljeno (popravljeno)

neb rad bil ob tem casu prevec pametn....samo vi se ne zavedate da so 125ke cedalje manj vredne....jaz ce bi bil se enkrat 15 pa bi se odlocal za nakup 125ke,bi rajsi 50ko ki sem jo mel obdrzal....pa sel potem direkt na 600cc pa 25kW....ne pa to da sem zgubo na fu**ing 125kah 670.000,00 SIT :headbang: (naredo sem pa celih cca 22.000km)

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
[url=http://

? :>

Objavljeno (popravljeno)

fantje ne se tepst jst bom prodau kermi pa tud... in se mi zdi da tud za podobno ceno kot jaz

je pa res da je treba tele rs ke prodat ker prihajajo modeli 2006+ na avtonet in se nam slaba piše :closedeyes:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)
haha, nasprotno, men se zdi, da je več vredna kot 2000€, nasploh se mi zdi ful narobe da so rs-ke tak manj vredne kot mitoti, gluparija čista

niti ne...več jih je RSk...

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno

Evo fantje pa sm tud jst prodau...čez 4 ure gre vraderca od hiše, tko da tud jst odhajam med 600 SS :evilgrin:

Objavljeno

hehe med anglo sm lahk na kompu :D edin k sm kao pridn pa obvladam :D

Objavljeno

saj nisem rekel, da maš visoko ceno... vem, koliko stanejo supercorse ;)

pirelli supercorsa.. te majo po večini na ducatijah :)

ja so že serijsko gor, drugače pa se uporabljajo na vseh motorjih za ful šport vožnjo, ker so super racing gume :)

Evo fantje pa sm tud jst prodau...čez 4 ure gre vraderca od hiše, tko da tud jst odhajam med 600 SS :evilgrin:

kaj pa pride k hiši?

Objavljeno
saj nisem rekel, da maš visoko ceno... vem, koliko stanejo supercorse ;)

ja so že serijsko gor, drugače pa se uporabljajo na vseh motorjih za ful šport vožnjo, ker so super racing gume :)

kaj pa pride k hiši?

ja sej je napisal, 600ss, tak ko kupijo vsi normalni dečkoti, ko grejo s prdulic na lepše...kerega od teh 4 japanese mušketirjev pa se verjetno še odloča :D

Objavljeno

ejte, kdo je že zanč reku, da ma en poba v podpisu, da kupi zxr400???

Objavljeno
ejte, kdo je že zanč reku, da ma en poba v podpisu, da kupi zxr400???

js sm reko

Objavljeno

cilindr ima nick tist k to kupuje

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!