Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

no ja čamy...tvoja ma glas bl v kurcu :D

Objavljeno

hehe...jest pa z veselm priznam da sm pussy :)

Objavljeno
no ja čamy...tvoja ma glas bl v kurcu :D

važno da si ti pametn ko je še niti slišal nisi v živo ;)

Objavljeno
važno da si ti pametn ko je še niti slišal nisi v živo ;)

hehe...bom pa ja vedu kako ma cbr glas original :D

Objavljeno
hehe...bom pa ja vedu kako ma cbr glas original :D

še vedno boljše od crx :rolleyes: ne saj se tut v originalu dobro zadere cbr ;)

Objavljeno
še vedno boljše od crx :rolleyes: ne saj se tut v originalu dobro zadere cbr ;)
Objavljeno
hehehe :D ti kr sanji :D

ne sej se zadere...sam pol k slišš od matexa ti je use jasn :P

proti matexovi je zvok res nula, ampak nasplošno ma pa res dober zvok tut original ;)

Objavljeno
pa da ti stoji v garaži :D

ja čuješ, ninja se vozi le v idealnih pogojih ni to neko dvotaktno prdalo za po dežu.... 22,3 stopinje celzija, 1000 mbar pritiska, nebo mora bit brez oblačka, asfalt segret na 32,5 stopinje.... pa dnar za registracijo, servis, ter za predrto zadnjo gumo mora bit hehehe

Objavljeno
hehehe :D ti kr sanji :D

ne sej se zadere...sam pol k slišš od matexa ti je use jasn :P

ma daj čamčijeva ma podn zvok, ko neka čebelica bzzzz sploh je ni za čut, sploh pa ko moj akrapo zarohni pa ogenj odzadi ven vseka, te pa res ta cebra lahko gre še samo na stezo za minimoto :D

Objavljeno

Pizda a bomo kej nabil al ne....par strani more padt dones

Objavljeno
ajde kukec kje si :P

kukec ti pa povej kak tvoja kađiva v prostem teku rada čevape peče :lol1:

Objavljeno
ma daj čamčijeva ma podn zvok, ko neka čebelica bzzzz sploh je ni za čut, sploh pa ko moj akrapo zarohni pa ogenj odzadi ven vseka, te pa res ta cebra lahko gre še samo na stezo za minimoto :D

je razlika proti akrapotu, ampak tolko boljši zvok pa spet nimaš :rolleyes: če ma kdo dober zvok pol je to matex :evilgrin:

Objavljeno
je razlika proti akrapotu, ampak tolko boljši zvok pa spet nimaš :rolleyes: če ma kdo dober zvok pol je to matex :evilgrin:

:worship: :worship: :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Pizda a bomo kej nabil al ne....par strani more padt dones

bomo bomo :D

dajmo še nekaj za gixxera povedat da ne bo varadero žalostn ker se noben noče o suzukijih pogovarjat :D čeprav nismo mi krivi da so jajce :P

Objavljeno
rossi bo pa menda ja vedo kaj naj vozi...

ce bi meni tolko placali, bi jaz tud kakega Tomosa SM 125 vozo :D

Objavljeno
ce bi meni tolko placali, bi jaz tud kakega Tomosa SM 125 vozo :D

ee poglej poglej čamac o volku, varadero iz gozda

:worship: :worship: :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

pa reesko ma tut dober zvok sploh grmenje po kostanjih pa moštu

Objavljeno
bomo bomo :D

dajmo še nekaj za gixxera povedat da ne bo varadero žalostn ker se noben noče o suzukijih pogovarjat :D čeprav nismo mi krivi da so jajce :P

cuj meni je pa tak vseeno...glavno da sn jaz zadovoln z njim, p ami je super vsec...za drugo se mi pa jebe... :)

Objavljeno

eh s tabo se res sploh niam kaj menit, ker v nizkih obratih ti ko da sploh nimaš motorja, ko da maš motor na električni pogon....glede matexove pa no kaj pa vem, ma res fajn globok zvok, tak boljši pa tut ni od mojega, sej boma drugo leto sprobala kdo ma boljši zvok....ker vsak ko mojega čuje prvič je vzhičen, tak da je treba primerjat pač skupaj da lahko relano oceniš

Objavljeno
cuj meni je pa tak vseeno...glavno da sn jaz zadovoln z njim, p ami je super vsec...za drugo se mi pa jebe... :)

jaja samo ti zdaj olepšuj pa neke prijazne odgovore dajaj, ker nočeš bit provokativn... še enkrat povem da je suzuki jajcaaaaaaaa :D

Objavljeno
jaja samo ti zdaj olepšuj pa neke prijazne odgovore dajaj, ker nočeš bit provokativn... še enkrat povem da je suzuki jajcaaaaaaaa :D

samo moja je kurja, tvoja CBRka pa od noja :evilgrin:

Objavljeno

Fuck the rest, yamaha is the best :P zato pa crkuje na motoGP dirkah :D

Objavljeno
kukec ti pa povej kak tvoja kađiva v prostem teku rada čevape peče :lol1:

pa še kak jih rada peče... :D

ej če bi znal vozit ko zlatko, bi ti z veseljem reko.. marof? ninja vs. mito ? :D

Fuck the rest, yamaha is the best :P zato pa crkuje na motoGP dirkah :D

se ti zdi da ma kaj skupnega z cagivo oz. konkretno z mitotom??

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!