Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 samo moja je kurja, tvoja CBRka pa od noja :evilgrin: bigger --> better :D
Gixxer Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 bigger --> better :D bolse je za popravlat ja, ker ma itak iste dele ko kaka APNka not :D lahko sam sraufas z navadnim kriznim sraufncigerom :D pa tisti imbus kaj rais za plastike :D
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 se ti zdi da ma kaj skupnega z cagivo oz. konkretno z mitotom?? Bo držal ja....pa če rabi kdo kej ttsa mu ga dam zastonj, sam prej ga morm izpod mopeda pobrat
_N3jC_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Jaja je že resko povedu ninja pride najverjetneje :evilgrin: ...sam bol k gledam matexovo bol mi je CBR ušeč :whistle:
Gixxer Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 samo meni osebno res ful vsec je pa Triumph Daytona 675, pa tud zmagala je na vseh testih, tak da pomojem more bit super motorcek... Je ze vozo kdaj kdo to?
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 pa še kak jih rada peče... :D ej če bi znal vozit ko zlatko, bi ti z veseljem reko.. marof? ninja vs. mito ? :D se ti zdi da ma kaj skupnega z cagivo oz. konkretno z mitotom?? ijeeee zlatko pa je največji carrr na svetu, toti pa se lahko res poščije na vse tote ridaše pa kao neke rejsere, toti pohorc iz oplotnice pa je res bog na motorju kaj si norrrrr z ono cbr 1000rr....največji idolll mi je, ko je fajter 130 prehitevo v kavbojkah v nepregeldni ovinek pa se je tak presedal da nei z kavbojkami po tleh čoho :worship: .... toti pa res poje za šalo vse tote na forumu pomoje Jaja je že resko povedu ninja pride najverjetneje :evilgrin: ...sam bol k gledam matexovo bol mi je CBR ušeč :whistle: ma daj ne seri ne kupuj tega škrta z negimi bogimi 117 konji heheh
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Jaja je že resko povedu ninja pride najverjetneje :evilgrin: ...sam bol k gledam matexovo bol mi je CBR ušeč :whistle: Tele replike so fuuul bombe :OK: pa taka k jo ma čamčy je tud lepa
_N3jC_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Ja sej če bi uzeu CBR bi tako k jo ma čamac...
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ijeeee zlatko pa je največji carrr na svetu, toti pa se lahko res poščije na vse tote ridaše pa kao neke rejsere, toti pohorc iz oplotnice pa je res bog na motorju kaj si norrrrr z ono cbr 1000rr....največji idolll mi je, ko je fajter 130 prehitevo v kavbojkah v nepregeldni ovinek pa se je tak presedal da nei z kavbojkami po tleh čoho :worship: .... toti pa res poje za šalo vse tote na forumu pomoje Zaznavam sarkazem :whistle:
Roky Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ijeeee zlatko pa je največji carrr na svetu, toti pa se lahko res poščije na vse tote ridaše pa kao neke rejsere, toti pohorc iz oplotnice pa je res bog na motorju kaj si norrrrr z ono cbr 1000rr....največji idolll mi je, ko je fajter 130 prehitevo v kavbojkah v nepregeldni ovinek pa se je tak presedal da nei z kavbojkami po tleh čoho :worship: .... toti pa res poje za šalo vse tote na forumu pomoje Aja,pr vas takim pravte carji...no pr nam jim pravmo budale :trance_33_sleep: Sploh odebeljen text je zanimiv.Če je že u iber hud dirkač, zakaj ga ni na Grobniku? :hmm: Pa poznam enga ridaša k bi si brezproblema upov z njim pelat .)
k0ci Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 eh se pa r6 je bomba, vsi toti štirje đapaniz mušketirji so bomba, pa približno enaki po zmogljivostih in legi na cesti, tak da je le stvar okusa pomoje kaj kupiš......no samo ninja je še vseeno najboljša haha :worship: maš prav nejko sam yamaha je pa lepša, če izvzamemo 06 ninjo :whistle: :OK: ninjaši upam da se vam čim prej pridružim seveda v 600 različici. ni važno kaki motor imaš, glavno da je ninja :) :grim ma ne 06 je grda, je ko neki baročni angelček, preveč zaobljene obline ma, najboljša je 04, lepo špičasta, 03 spet ni lepa ker ma neke čudne nalepke gor, pa na riti ji piše ninja, namesto odspredaj....wtf ki si še vido da na riti piše ninjaa :eek: :lol1: .... aja drugač pa tudi ostale 04 niso tak lepe, razn modre barve, pa tiste ki ma karbonski akrapo avspuh gor.... :lol1: :lol1: :lol1: modra je gnila, modra sploh ni ninja thats the word :worship: ....pa ni važno kake barve je, važno da je plava :D :grrr uuuu hexagonalca ma gor svinja, to pa je najlepši avspuh na svetu, jaz tui razmišlam da ko prijem finančno k sebi, da bi si heksija gor dal na ninjo, mater je svetovn :worship: moja ga ma tut, ampak pod zicom :naughty: Jaja je že resko povedu ninja pride najverjetneje :evilgrin: ...sam bol k gledam matexovo bol mi je CBR ušeč :whistle: eh pusti to cbr, to boš pol na stara leta kupu ko boš mel revmo pa ko te bo križ bolu in si boš želel tak umirjen potovalnik :evilgrin:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Aja,pr vas takim pravte carji...no pr nam jim pravmo budale :trance_33_sleep: Sploh odebeljen text je zanimiv.Če je že u iber hud dirkač, zakaj ga ni na Grobniku? :hmm: Pa poznam enga ridaša k bi si brezproblema upov z njim pelat .) glej ne more se z njim doben primerjat on se norca dela res, kukec je pravo da baje avte izziva pa take pa v škarje not pa to pa mu doben nič ne more...če ovi ma 9 življenj jebote, nadčlovek res :D
Roky Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 glej ne more se z njim doben primerjat on se norca dela res, kukec je pravo da baje avte izziva pa take pa v škarje not pa to pa mu doben nič ne more...če ovi ma 9 življenj jebote, nadčlovek res :D Noja kakorkol, če vse to počne je "ovaj njihovi" za moje pojme, mamo tud dost takih tle na Gorenjskem...ampak noben tak ne zdrži tazga tempa prov dolg .) slej ko prej se bo nekam zapelov.Če nebi biu pozer bi hodu na Grobnik ;)
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Tele replike so fuuul bombe :OK: pa taka k jo ma čamčy je tud lepa moja je men tut najlepša barva :rolleyes: od replic mi je všeč repsolka, movistarka ni najbolj posrečena... Ja sej če bi uzeu CBR bi tako k jo ma čamac... iii :blush: Zaznavam sarkazem :whistle: niti ne. ta človek je res car Aja,pr vas takim pravte carji...no pr nam jim pravmo budale :trance_33_sleep: Sploh odebeljen text je zanimiv.Če je že u iber hud dirkač, zakaj ga ni na Grobniku? :hmm: Pa poznam enga ridaša k bi si brezproblema upov z njim pelat .) uf saj dosti hodi po dirkališčih baje če mu je to že 18ti motor :worship: :OK: :grim modra je gnila, modra sploh ni ninja :grrr moja ga ma tut, ampak pod zicom :naughty: eh pusti to cbr, to boš pol na stara leta kupu ko boš mel revmo pa ko te bo križ bolu in si boš želel tak umirjen potovalnik :evilgrin: ti bom dal jaz umirjen potovalnik, cbr je zakon proti ninji :P
NejcZ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 FANTJE, MA KDO KAKI ŠRAUF ZA ODURAČEVANJE ZAVORNE ČELJUSTI? (MISLIM DA SO TAK VSI ENAKI) RABIM ENEGA, KER MOJ MA NAVOJE TOTALNO POBRANE :whistle: PM
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Noja kakorkol, če vse to počne je "ovaj njihovi" za moje pojme, mamo tud dost takih tle na Gorenjskem...ampak noben tak ne zdrži tazga tempa prov dolg .) slej ko prej se bo nekam zapelov.Če nebi biu pozer bi hodu na Grobnik ;) če pa hodi povsod po dirkališčih če je majstor nad majstoriiii
kukec1 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Aja,pr vas takim pravte carji...no pr nam jim pravmo budale :trance_33_sleep: Sploh odebeljen text je zanimiv.Če je že u iber hud dirkač, zakaj ga ni na Grobniku? :hmm: Pa poznam enga ridaša k bi si brezproblema upov z njim pelat .) upau bi se ja.. sam dam roko v ogenj da bi zgubu.. sploh pa če že 20 let fura moped.. od tega vem da je v zadnjih 4 letah menjal 3 cbre, vsaka nad 30000km prevoženih....
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Noja kakorkol, če vse to počne je "ovaj njihovi" za moje pojme, mamo tud dost takih tle na Gorenjskem...ampak noben tak ne zdrži tazga tempa prov dolg .) slej ko prej se bo nekam zapelov.Če nebi biu pozer bi hodu na Grobnik ;) aja btw, ded je star baje 38 let....tak da nekaj zna in izkušenj ma verjetno tui dosti, je pa še car povrhu, in se pofčije na vse tote prometne predpise pa lari fari omejitve :worship:
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 jaja če se norca dela iz policajev ko ghost rider
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 jaja če se norca dela iz policajev ko ghost rider valda, štajerski ghostrider je on
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Boli ga kurac za vse pol :D valda
k0ci Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Boli ga kurac za vse pol :D valda zakaj ga pa v kamilice ne namoči ali pa gre k zdravniku :?
Matex_46 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 nič cbr... cbr je za izbrance ala matex, justaboy pa jaz :D ninjo pa lahko ma že vsak :Peeeeeee gremo nabijatttttt eh R6 je za pussyje, to je taki ženski motorčič za pičke haklat po kafičih pa nič druga :P :grim honda racing team :grim je razlika proti akrapotu, ampak tolko boljši zvok pa spet nimaš :rolleyes: če ma kdo dober zvok pol je to matex :evilgrin: :grim vse zasluge gredo Originalnemu, za zelo prefinjen okus :grim :worship: :worship: :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :grim Jaja je že resko povedu ninja pride najverjetneje :evilgrin: ...sam bol k gledam matexovo bol mi je CBR ušeč :whistle: :grim rajc zadeva :grim ijeeee zlatko pa je največji carrr na svetu, toti pa se lahko res poščije na vse tote ridaše pa kao neke rejsere, toti pohorc iz oplotnice pa je res bog na motorju kaj si norrrrr z ono cbr 1000rr....največji idolll mi je, ko je fajter 130 prehitevo v kavbojkah v nepregeldni ovinek pa se je tak presedal da nei z kavbojkami po tleh čoho :worship: .... toti pa res poje za šalo vse tote na forumu pomojema daj ne seri ne kupuj tega škrta z negimi bogimi 117 konji heheh O:-)
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 zakaj ga pa v kamilice ne namoči ali pa gre k zdravniku :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se