Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
zakaj ga pa v kamilice ne namoči ali pa gre k zdravniku :?

jaz pa nejko ga v koprive namakama da se utrdima

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
:grim vse zasluge gredo Originalnemu, za zelo prefinjen okus :grim
Objavljeno (popravljeno)
:lol1: vse zasluge ja, le da on ni izbral tega izpuha naknadno ampak ga ima movistarka gor že tovarniško

to si zdaj brcnil v temo?

jaz ne vem za noben motor ki bi mel serijsko gor leo vince titanium...

aja to nisem nikol bil ziher... tisti 4 izpuhi na mv agusti so že tovarniško gor arrowi a ne?

Objavljeno
jaz pa nejko ga v koprive namakama da se utrdima

valda, pa v svinjski krop, pol pa hitro v zmrzovalnik, da se navadi na temperaturne razlike in različna agregatna stanja heheh....

Objavljeno
:lol1: vse zasluge ja, le da on ni izbral tega izpuha naknadno ampak ga ima movistarka gor že tovarniško

:grrr Ni mela serijsko gor tega auspuha

Objavljeno

:grrr bo kar Originalni vedel kako in kaj :grim , drugače pa imam doma še originalni ror ;)

če pa bi že imel tovraniški ror gor........s poudarkom na če, bi to bil devil in ne leo

post-8604-1191524297_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
valda, pa v svinjski krop, pol pa hitro v zmrzovalnik, da se navadi na temperaturne razlike in različna agregatna stanja heheh....

ko ga pa iz zamrzovalnika potegnema pa bi lahko z njim lomla betice pa tut sekala drva

po mizi vdarima pa jo zlomima ko shaolini deske z rokami

Objavljeno

to si se pa res mal zmotu...

Objavljeno

to pa je bil zaj rahel spodrsljaj, drugače kar dobro tehnično podkovanega kocija :D

Objavljeno
to pa je bil zaj rahel spodrsljaj, drugače kar dobro tehnično podkovanega kocija :D

povej nejko ko sma dala cock slap matexu vsak na svoji strani glave od zgoraj... se še spomniš potem njegove irokeze?

Objavljeno

a ti nag hodiš po svetu da je tvoj kolegEC tako izpostavljen vremenskim vplivom :lol1:

to si se pa res mal zmotu...

sm zajebu vidm ja, sem skos do zdaj mislil da ima že original gor to

aja da nau kdo kej zameru, imam en 6pack laškega v riti :beer2:

Objavljeno

povej nejko ko sma dala cock slap matexu vsak na svoji strani glave od zgoraj... se še spomniš potem njegove irokeze?

:blush: naslednjič hočem prečko :angry:

Objavljeno (popravljeno)
je razlika proti akrapotu, ampak tolko boljši zvok pa spet nimaš :rolleyes: če ma kdo dober zvok pol je to matex :evilgrin:

ko se že vsi menite o lepem zvoku :D jebeš akrapota al pa leovince al pa karkoli :D mojmu gianelliju oz zvoku se nea more noben primerjat :D :D :naughty:

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno
Aja,pr vas takim pravte carji...no pr nam jim pravmo budale :trance_33_sleep: Sploh odebeljen text je zanimiv.Če je že u iber hud dirkač, zakaj ga ni na Grobniku? :hmm: Pa poznam enga ridaša k bi si brezproblema upov z njim pelat .)

js tut pr 130 prehtevam v kavbojkah :D mitofreak pa v kratkih hlačah :D

Objavljeno
:blush: naslednjič hočem prečko :angry:

Dobiš :naughty: takoj k prideš na brezovco

Objavljeno

hahaha đijaneli, ka je to spet kak italijanski shit kot ducati :whistle:

Objavljeno
ko se že vsi menite o lepem zvoku :D jebeš akrapota al pa leovince al pa karkoli :D mojmu gianelliju oz zvoku se nea more noben primerjat :D :D :naughty:

hahaha dere se pa dere, gre pa NIKAMOR

Objavljeno

ha hahahaha.. če ti temu praviš zvok gianellia.. pol pa lahko firma at takoj propade :D

Objavljeno
hahaha đijaneli, ka je to spet kak italijanski shit kot ducati :whistle:

:trance_33_sleep: :trance_33_sleep:

Objavljeno

Kako se vam da pisati non-stop komentarcke brez prave vsebine?

Objavljeno

kdaj pa kdaj se zberemo v tej temi, ki je za nabijanje in se malo pogovarjamo, nasmejimo, ... nič slabega in nič resnega :P

Objavljeno
Kako se vam da pisati non-stop komentarcke brez prave vsebine?

nevem kako se jim da :)

Objavljeno
ha hahahaha.. če ti temu praviš zvok gianellia.. pol pa lahko firma at takoj propade :D

ma no ja sj malenkost je še podobn zvok gianellijovemu auspuhu :D

Objavljeno
nevem kako se jim da :)

o zbiljak.......zdravo :kva1: kako kaj

Objavljeno
kdaj pa kdaj se zberemo v tej temi, ki je za nabijanje in se malo pogovarjamo, nasmejimo, ... nič slabega in nič resnega :P

To sem ze ugotovil, ampak gledati v zaslon par ur na dan?

Raje bi se zbrali na kupu.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!