Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Sej nejko ma okrogla rožnata lička pa oranžne lase :lol1: :lol1: :lol1:

A so ti punce glavo zmesale; saj vidis po fotki zraven motorja, da je rjavolas.

Je bila kaksna sosolka s fanj balkoni in napleskanimi polkni?? (ko si gledal)

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno
pa saj je ubozec suh; kako mislis kmetijsko? To je za pobe s okroglimi licki...

ja kak pa veš kak zgledam....sma se vidla že kje? no edino če je na forumu kdaj bla ki kaka slika od mene iz kakih fur to možno... :D

Je bila kaksna sosolka s fanj balkoni in napleskanimi polkni??

ki je kaka fotka????

Objavljeno

Je bila kaksna sosolka s fanj balkoni in napleskanimi polkni??

Bilo je mišljeno v hecu :)

Drgač pa ne nobena sošolka mi ni zmešala glave, ker bi bil zlo vesel, če bi sploh imeu kšno sošolko...pač štromarska ni lahka :P

Objavljeno
trenutno sem žabar :whistle: v soboto bom pa spet na rodni dolenjski :OK:

....in spet verjetno obležal pod težo cvička :D

Objavljeno
trenutno sem žabar :whistle: v soboto bom pa spet na rodni dolenjski :OK:

zabice so obcutljive na izsusitev koze, a kaj dez pada tam gor?

Objavljeno
ja kak pa veš kak zgledam....sma se vidla že kje? no edino če je na forumu kdaj bla ki kaka slika od mene iz kakih fur to možno... :D

ki je kaka fotka????

o seveda je bla, zraven sanjskega motorja (ninje zx6r 2005!!!) ampak seveda zdej fejkaš d je 2004 najjača :P

zabice so obcutljive na izsusitev koze, a kaj dez pada tam gor?

ej začuda ne, imamo kar lepo vreme, razen te fukjene vsakodnevne megle v tej dolini gnili

Objavljeno
ti pa se sploh ne meni, dolenjc, vi ste tui vsi v tekočem agregatnem stanju :D

Heh pr nas sploh ne pijemo alkohola, vsaj jz ne :winkiss:

Objavljeno
Bilo je mišljeno v hecu :)

Drgač pa ne nobena sošolka mi ni zmešala glave, ker bi bil zlo vesel, če bi sploh imeu kšno sošolko...pač štromarska ni lahka :P

ko te zagrabi stromarka, ti bodo lasje najprej gor sli, nato pa postali replika carbon oplat...

Objavljeno
o seveda je bla, zraven sanjskega motorja (ninje zx6r 2005!!!) ampak seveda zdej fejkaš d je 2004 najjača :P

aja to hehe, ne ninja nasploh je sanjski motor....no drugače pa tisto prej upam da ja nisi resno vzel hehe ko sn se zajebavo....itak da je 05 lepa pa vse, samo mi je pač ob dolgem premisleku in primerjanju obeh postala 04 bolj všeč, obe sem tudi vozil, pa sem se odločil za 04....sem pa res bil dolgo v dilemi kero kupit, ker sem namreč obe mel nagledani.... :D

Objavljeno
aja to hehe, ne ninja nasploh je sanjski motor....no drugače pa tisto prej upam da ja nisi resno vzel hehe ko sn se zajebavo....itak da je 05 lepa pa vse, samo mi je pač ob dolgem premisleku in primerjanju obeh postala 04 bolj všeč, obe sem tudi vozil, pa sem se odločil za 04....sem pa res bil dolgo v dilemi kero kupit, ker sem namreč obe mel nagledani.... :D

sej ni panike, veš d se hecamo :OK: pač kupil si kar si, kar ti je bilo bolj všeč in dostopnejše

Okus imata itak samo Čamac in Matex_46 :grim B)

:hmm: se mi zdi da ne ker sta v manjšini :P

Objavljeno

ej začuda ne, imamo kar lepo vreme, razen te fukjene vsakodnevne megle v tej dolini gnili

Yes, yes. ninja power.

ne fukjena megla; ne razumes, to je beauty treatment-anticelutis, antiaging,... Zato pa so ljubcani vedno kot frisno pobrana solata; svezi in hidratirani (kot dojenckova rit).

Objavljeno

:worship:

drgač mi pa neki ne diši ta ljubljana, preveč folka, vse natrpano :wacko:

rajš živim v okolici NM in ko se zjutraj zbudim imam lep pogled na Gorjance, ponoči je tišina in slišim samo čričke, tukaj pa vedno nek šum od prometa in kaj jst vem česa še, pa še megla vedno :BUA:

Objavljeno
:worship:

men pa diši... ko vsi gledajo za mano :winkiss:

Objavljeno

Grem samo parkrat na leto do oltarja domovine (Ljubljane), tako, da... naj se slikajo.

Upam, da nimas motorja v kaksni garazi blizu kaksnih balkonov ljubljanskega doma upokojencev,da ti ne naredijo Standing ovations. (se posebej ob petih popoldan, ko imajo cajanke).

Objavljeno

@koci

kmet forever :D

Objavljeno
sej ni panike, veš d se hecamo :OK: pač kupil si kar si, kar ti je bilo bolj všeč in dostopnejše

:hmm: se mi zdi da ne ker sta v manjšini :P

ma ja sej tista ninja 05 ki sem jo testiral, bi dal za njo 500 evrov več, tak da glede tega nisem se preveč ubadal, motlo me je predvsem to da ni mel servisne knjižice, pa uvožen iz italije, pa ko sem prišel k tipu domov mi je vse skup dajalo vtis ene vlke črne švercarije, ker je mel motor not parkiran v kuj neki baraki, tak da....pa tud ko sem pelal motor, se mi je kot začetniku v svetu težkih motociklov zdela 04 nekako bolj tako okretna pa vodljiva, nevemzakaj, pač boljše mi je blo sedet gor....aja no na koncu za posladek, pa je itak svoj zelo velik + dodal akrapo, ki je bil gor na 04, na 05 pa je blo vse stock, od onih konjskih blinkerov do avspuha :D

Objavljeno
Kšna kavica pa lahko jutr pade :unsure: popoldne,zvečer...? :)

morda :D

Objavljeno
morda :D

zdej k si je umiu lulija je pa pametn :P

Objavljeno
@koci

kmet forever :D

na katerem koncu pa je ta svetovljanski Horjul (mi primorci nismo kaj prevec nagnjeni v geografijo eksoticnih krajev)?

:D

Ah, ja, bosta sla na Yamaho?

Objavljeno
na katerem koncu pa je ta svetovljanski Horjul (mi primorci nismo kaj prevec nagnjeni v geografijo eksoticnih krajev)?

Ah, ja, bosta sla na Yamaho?

jebemti jouža...ja sam sa vrhnike :D

okolca no :P

Objavljeno
zdej k si je umiu lulija je pa pametn :P

sj.. ti si pa pomagov :D a to pa nauš povedov.. :D

Objavljeno
sj.. ti si pa pomagov :D a to pa nauš povedov.. :D

a dej no a si mogu povedat :blush:

nočko =*

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!