Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
jebemti jouža...ja sam sa vrhnike :D

okolca no :P

Ups, v profilu ti pise Horjul.

Objavljeno
Ups, v profilu ti pise Horjul.

to je par km izven vrhnike, nekam tja not v polhogajsko hribovje če se ne motim....

Objavljeno

sj k sm šu letos prvič na ride, smo mu pred bajto trobl pa navijal gas :D in kaj je blo poj.. zvedl smo da je reeskoslav na morju :D

Objavljeno
na katerem koncu pa je ta svetovljanski Horjul (mi primorci nismo kaj prevec nagnjeni v geografijo eksoticnih krajev)?

Ah, ja, bosta sla na Yamaho?

Mi jo daš? :D

Objavljeno
sj k sm šu letos prvič na ride, smo mu pred bajto trobl pa navijal gas :D in kaj je blo poj.. zvedl smo da je reeskoslav na morju :D

hehe te ste skoraj tak ko mi, ko smo matexa ob dvanajstih ponoči iz postle vrgli, da se je prišo nam pokazat, in seveda še svojo ljubico :D

Objavljeno
hehe te ste skoraj tak ko mi, ko smo matexa ob dvanajstih ponoči iz postle vrgli, da se je prišo nam pokazat, in seveda še svojo ljubico :D

:slap: carji :OK:

Objavljeno

Dokler vas ni starejsa sestra z metlo namahala, se je se vse dobro izteklo. Bi lahko bile zrtve ko bi ji morali lakirati nohte na nogah cel teden.. :evilgrin:

Objavljeno
Grem samo parkrat na leto do oltarja domovine (Ljubljane), tako, da... naj se slikajo.

Upam, da nimas motorja v kaksni garazi blizu kaksnih balkonov ljubljanskega doma upokojencev,da ti ne naredijo Standing ovations. (se posebej ob petih popoldan, ko imajo cajanke).

ne ne motor doma počiva na toplem v garaži in čaka nove gume :D

hehe ob petkih popoldne imajo vsi udeleženci čajanke update dogodkov v okolici (tercialcipress)

@koci

kmet forever :D

kašn kmet jebote, nimamo doma nobene živali (razen kak pajek pride kdaj pogledat kaj se dogaja) in na sploh ni to neka vas kjer bi blo velik kmetij, so ene dve, tri od 150 hiš

imamo pa v vasi tri gostilne in bankomat!!! tako da je to civilizirano naselje

Objavljeno

:worship: bankomat :worship:serekeš :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Dokler vas ni starejsa sestra z metlo namahala, se je se vse dobro izteklo. Bi lahko bile zrtve ko bi ji morali lakirati nohte na nogah cel teden.. :evilgrin:

jaz bi jo lakiral kje drugje, pa s čim drugim.... :D

ne ne motor doma počiva na toplem v garaži in čaka nove gume :D

hehe ob petkih popoldne imajo vsi udeleženci čajanke update dogodkov v okolici (tercialcipress)

kašn kmet jebote, nimamo doma nobene živali (razen kak pajek pride kdaj pogledat kaj se dogaja) in na sploh ni to neka vas kjer bi blo velik kmetij, so ene dve, tri od 150 hiš

imamo pa v vasi tri gostilne in bankomat!!! tako da je to civilizirano naselje

keri kraj si to?

Objavljeno
:worship: bankomat :worship:serekeš :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

kaj čist ql je živet izven mesta, pa še svež zrak je ne pa te plini izpušni....

sploh pa je dobr k so tam redko policaji tko da lahk grem trd ko mina iz zidance domov :OK: sicer tega ne prakticiram zelo pogosto

keri kraj si to?

Velike Brusnice

Objavljeno

Jebemti, zdej k bo zima bomo pa spet nabijal akva? :)

Objavljeno

:nono:

jaz bi jo lakiral kje drugje, pa s čim drugim.... :D

keri kraj si to?

Objavljeno

sploh pa je dobr k so tam redko policaji tko da lahk grem trd ko mina iz zidance domov :OK: sicer tega ne prakticiram zelo pogosto

Velike Brusnice

hahah ja valda, jaz pa sn doma v Gnilih Jabolkah :D

no ne bit zaj ljubosumn, sej tebe bi raje :wub: :lol1:

Objavljeno
hahah ja valda, jaz pa sn doma v Gnilih Jabolkah :D

Dolgi tiči, MB

Objavljeno

Mi smo v predmestju, samo namesto izpusnih plinov imamo sosede, ki se pisejo Dolenc in ki so na svojo parcelico sredi stanovanjskega naselja posadili same trte; teh par trt nato stari tako zadimi s spricanjem proti peronospori s pomocjo nagrbtneha motoriziranega razprsevalnika, da ima pol naselja meglo.

Zaplini na drug nacin. Evo, to je nekdo, ki bi hotel biti napodezelju, pa je samo v predmestju.

Zdaj se poslavljam, ker grem narediti beauty sleep, da bom jutri kaj lepsi.

Objavljeno
Mi smo v predmestju, samo namesto izpusnih plinov imamo sosede, ki se pisejo Dolenc in ki so na svojo parcelico sredi stanovanjskega naselja posadili same trte; teh par trt nato stari tako zadimi s spricanjem proti peronospori s pomocjo nagrbtneha motoriziranega razprsevalnika, da ima pol naselja meglo.

Zaplini na drug nacin. Evo, to je nekdo, ki bi hotel biti napodezelju, pa je samo v predmestju.

Zdaj se poslavljam, ker grem narediti beauty sleep, da bom jutri kaj lepsi.

Objavljeno

"Ta članek o naselju v Sloveniji je škrbina; Wikipediji lahko pomagate tako, da ga dopolnite z vsebino".

hahaha... no ja se drugač pa verjamem da ste kraj, malo se zajebavam....no sej jaz tudi nisem točno iz maribora, ampak ene 3 km ven, malo dvignjeno iznad mesta, pod obronki pohorja, tak da vem, da je na deželi lepo.... :D

Objavljeno

priznam da se je tudi men narisou nasmešek na obrazu ^_^

Objavljeno
:hmm: se mi zdi da ne ker sta v manjšini :P

bom pa še jaz prišel in smo v vodstvu :D

Objavljeno

Ej KOČI, ko sm klikno na tvoj ''dom'' se mi je zdelo da je to moj, ker je po strukturi čist enako (pač tak cesta gor pa to :P)

čekiraj: 53

:P

Objavljeno

funny :D

toj na tako sceno k vic v blondinkah.. k rjavolaska skače po tirnicah :D

Objavljeno
toj na tako sceno k vic v blondinkah.. k rjavolaska skače po tirnicah :D

aa? ker to :unsure: :unsure:

pa sm mislu da sm use že slišou :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!