Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
res res ;)

uf hvala :D

ja ja jaz pa res dosti lapam kak ekstra lepi motor mam... edino tu na forumu se kdaj pohecam pa še to iz čistega veselja, ker je na forumu veliko zavistnežev in jih rad razjezim ker ne maram faušije :P

uuu kaki car jo bom prišel kaj pogledat :)

se pa jaz se tui hecam :D

Objavljeno

emm eno vprasanje...kaj osvetlitev tablice je obvezna? torej more bit na nosilcu registerske lucka ki osvetljuje tablico, al je ne rabi bit?

Objavljeno (popravljeno)
emm eno vprasanje...kaj osvetlitev tablice je obvezna? torej more bit na nosilcu registerske lucka ki osvetljuje tablico, al je ne rabi bit?

kupiš moj nosilec tablice Rizoma? Nastavljiv kot tablice, osvetljujejo pa jo bele LED diodice... :P KLIK drugi od spodaj je moj...

mam pa tut rizoma žmigavce KLIK prvi od zgoraj, ampak teh ne prodajam :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

how hot is he huh? :naughty:

evo, zlo podobno :D

Objavljeno
kupiš moj nosilec tablice Rizoma? Nastavljiv kot tablice, osvetljujejo pa jo bele LED diodice... :P KLIK drugi od spodaj je moj...

mam pa tut rizoma žmigavce KLIK prvi od zgoraj, ampak teh ne prodajam :P

hvala ;)

Objavljeno

@Gixxer jaz na nobeni aprilii nisem mel osvetlene tablce pa ni blo nobenga problema....pa na hondi tudi dvomim da bo drugo leto osvetlitev :P

Objavljeno
hvala ;)

ja kaj hvala?.... ne hvala, hvala ker si mi ponudil, ali ja hvala, kupim :D

Objavljeno
evo, zlo podobno :D

50 cent 50 cent 50 cent, ma dam ti dolar sam tih bod!

Objavljeno
50 cent 50 cent 50 cent, ma dam ti dolar sam tih bod!

lol?

Objavljeno

Fifty je privlačen fant.

Objavljeno
Fifty je privlačen fant.

ti si pa brez konkurence.

Objavljeno
ti si pa brez konkurence.

Vedel sem, da sem ti všeč.

Greva gikat? :evilgrin:

Objavljeno
Vedel sem, da sem ti všeč.

Greva gikat? :evilgrin:

lahko :evilgrin: sam najprej grem narest ene 4 sendviče :D hah.. lačn sm :closedeyes:

Objavljeno
lahko :evilgrin: sam najprej grem narest ene 4 sendviče :D hah.. lačn sm :closedeyes:

amm..sm zvedu da gremo v bakusa že...tko da dons ne bo nč :P

bova jutr mal :D

ej bojsi če gre kdo v bakusa nej pokliče ;) ajde dijo =*

Objavljeno

parti brjkr :D

Objavljeno (popravljeno)
@Gixxer jaz na nobeni aprilii nisem mel osvetlene tablce pa ni blo nobenga problema....pa na hondi tudi dvomim da bo drugo leto osvetlitev :P

ko bom mel v prometni 25 kw pa izpit za 25 kw verjemi da ne bo pri meni nobenga nosilca, lučk, ogledal in ničesar, samo zdaj pa se nočem preveč izpostavljat :rolleyes:

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
ko bom mel v prometni 25 kw pa izpit za 25 kw verjemi da ne bo pri meni nobenga nosilca, lučk, ogledal in ničesar, samo zdaj pa se nočem preveč izpostavljat :rolleyes:

sej vec ko gledat za tabo pa poslusat te ne morjo :P :D

Objavljeno
sej vec ko gledat za tabo pa poslusat te ne morjo :P :D

eh samo kurac veš toto bežanje ni vrei ker se vse zve okoli pa hitro dobiš obisk domov al pa kje drugje najebeš ;) čeprav še sam ne vem al bi ustavo al ne bi

Objavljeno
eh samo kurac veš toto bežanje ni vrei ker se vse zve okoli pa hitro dobiš obisk domov al pa kje drugje najebeš ;) čeprav še sam ne vem al bi ustavo al ne bi

ce nimajo trdnega dokaza(slike) lahko samo fuckajo...tud ce pridejo na dom.....verjemi da neb vstavo....kazen je 500€ takoj...pa se prepoved delanja izpita za 2 leti

Objavljeno
ce nimajo trdnega dokaza(slike) lahko samo fuckajo...tud ce pridejo na dom.....verjemi da neb vstavo....kazen je 500€ takoj...pa se prepoved delanja izpita za 2 leti

pa izpit tui zgubiš ja zarad tega ker dobiš 8 pik al kolko pri 7 pa ga zgubiš :trance_33_sleep: am samo saj btk če bi se vstavo pa pač bi reko da mam v drugi jakni vozniško pa bi mu prometno samo dal pa bratove podatke ker sn motor na brata pisal

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!