_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 res res ;)uf hvala :D ja ja jaz pa res dosti lapam kak ekstra lepi motor mam... edino tu na forumu se kdaj pohecam pa še to iz čistega veselja, ker je na forumu veliko zavistnežev in jih rad razjezim ker ne maram faušije :P uuu kaki car jo bom prišel kaj pogledat :) se pa jaz se tui hecam :D
Gixxer Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 emm eno vprasanje...kaj osvetlitev tablice je obvezna? torej more bit na nosilcu registerske lucka ki osvetljuje tablico, al je ne rabi bit?
Matex_46 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=P1S9t8XFcOA...ted&search= :worship: :worship:
Čamac Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) emm eno vprasanje...kaj osvetlitev tablice je obvezna? torej more bit na nosilcu registerske lucka ki osvetljuje tablico, al je ne rabi bit? kupiš moj nosilec tablice Rizoma? Nastavljiv kot tablice, osvetljujejo pa jo bele LED diodice... :P KLIK drugi od spodaj je moj... mam pa tut rizoma žmigavce KLIK prvi od zgoraj, ampak teh ne prodajam :P Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil Čamac
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 how hot is he huh? :naughty: evo, zlo podobno :D
Gixxer Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 kupiš moj nosilec tablice Rizoma? Nastavljiv kot tablice, osvetljujejo pa jo bele LED diodice... :P KLIK drugi od spodaj je moj...mam pa tut rizoma žmigavce KLIK prvi od zgoraj, ampak teh ne prodajam :P hvala ;)
Aless Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 @Gixxer jaz na nobeni aprilii nisem mel osvetlene tablce pa ni blo nobenga problema....pa na hondi tudi dvomim da bo drugo leto osvetlitev :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 hvala ;) ja kaj hvala?.... ne hvala, hvala ker si mi ponudil, ali ja hvala, kupim :D
Gixxer Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 hvala ker si mi ponudil, vendar tega ne bom vzel :D
Ven0m Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 evo, zlo podobno :D 50 cent 50 cent 50 cent, ma dam ti dolar sam tih bod!
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 50 cent 50 cent 50 cent, ma dam ti dolar sam tih bod! lol?
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Fifty je privlačen fant. ti si pa brez konkurence.
norc 16 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=352paiBIZQ4...ted&search= toti zmaga
reesko Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 ti si pa brez konkurence. Vedel sem, da sem ti všeč. Greva gikat? :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Vedel sem, da sem ti všeč.Greva gikat? :evilgrin: lahko :evilgrin: sam najprej grem narest ene 4 sendviče :D hah.. lačn sm :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=352paiBIZQ4...ted&search= toti zmaga pa ogn mu gre kr pr stran vn.. :D
reesko Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 lahko :evilgrin: sam najprej grem narest ene 4 sendviče :D hah.. lačn sm :closedeyes: amm..sm zvedu da gremo v bakusa že...tko da dons ne bo nč :P bova jutr mal :D ej bojsi če gre kdo v bakusa nej pokliče ;) ajde dijo =*
Čamac Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) @Gixxer jaz na nobeni aprilii nisem mel osvetlene tablce pa ni blo nobenga problema....pa na hondi tudi dvomim da bo drugo leto osvetlitev :P ko bom mel v prometni 25 kw pa izpit za 25 kw verjemi da ne bo pri meni nobenga nosilca, lučk, ogledal in ničesar, samo zdaj pa se nočem preveč izpostavljat :rolleyes: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil Čamac
Aless Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 ko bom mel v prometni 25 kw pa izpit za 25 kw verjemi da ne bo pri meni nobenga nosilca, lučk, ogledal in ničesar, samo zdaj pa se nočem preveč izpostavljat :rolleyes: sej vec ko gledat za tabo pa poslusat te ne morjo :P :D
Čamac Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 sej vec ko gledat za tabo pa poslusat te ne morjo :P :D eh samo kurac veš toto bežanje ni vrei ker se vse zve okoli pa hitro dobiš obisk domov al pa kje drugje najebeš ;) čeprav še sam ne vem al bi ustavo al ne bi
Aless Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 eh samo kurac veš toto bežanje ni vrei ker se vse zve okoli pa hitro dobiš obisk domov al pa kje drugje najebeš ;) čeprav še sam ne vem al bi ustavo al ne bi ce nimajo trdnega dokaza(slike) lahko samo fuckajo...tud ce pridejo na dom.....verjemi da neb vstavo....kazen je 500€ takoj...pa se prepoved delanja izpita za 2 leti
Čamac Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 ce nimajo trdnega dokaza(slike) lahko samo fuckajo...tud ce pridejo na dom.....verjemi da neb vstavo....kazen je 500€ takoj...pa se prepoved delanja izpita za 2 leti pa izpit tui zgubiš ja zarad tega ker dobiš 8 pik al kolko pri 7 pa ga zgubiš :trance_33_sleep: am samo saj btk če bi se vstavo pa pač bi reko da mam v drugi jakni vozniško pa bi mu prometno samo dal pa bratove podatke ker sn motor na brata pisal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se