Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ce nimajo trdnega dokaza(slike) lahko samo fuckajo...tud ce pridejo na dom.....verjemi da neb vstavo....kazen je 500€ takoj...pa se prepoved delanja izpita za 2 leti

prepovedi delanja izpita mislim da ni več... :whistle:

Objavljeno
eh samo kurac veš toto bežanje ni vrei ker se vse zve okoli pa hitro dobiš obisk domov al pa kje drugje najebeš ;) čeprav še sam ne vem al bi ustavo al ne bi

zato pa jaz drugo leto na nabavim elektromotorček za tablico, če pride kaj nepredvidljivega, se samo lepo dvigne, pa mi lahko pušijo k... :D

Objavljeno

Js sm to mislu nardit, pa mi še ni ratalo skup spravt nekga pravga načrta kk bi to naredu da bi dobr funkcioniralo.. :unsure:

Objavljeno
zato pa jaz drugo leto na nabavim elektromotorček za tablico, če pride kaj nepredvidljivega, se samo lepo dvigne, pa mi lahko pušijo k... :D

jaz tudi sem mel za letos take nacrte....

Js sm to mislu nardit, pa mi še ni ratalo skup spravt nekga pravga načrta kk bi to naredu da bi dobr funkcioniralo.. :unsure:

jaz pa samo primernega motorcka nisem najdo...pol sem pa malo pozabo na vse skup

Objavljeno

Sej pa ni motorček neka znanost... pač navadn motorčič :whistle: Oz fajn je da bi bil tak k gre v dve smeri.. se dobijo, mali so, poceni so..pa še eno stikalce pa je to to.. sam nism točno vedu kako nej zadni dej skupej nardim

Objavljeno
Sej pa ni motorček neka znanost... pač navadn motorčič :whistle: Oz fajn je da bi bil tak k gre v dve smeri.. se dobijo, mali so, poceni so..pa še eno stikalce pa je to to.. sam nism točno vedu kako nej zadni dej skupej nardim

jaz sem hoto met motorcek ki mu dolocis zgorno in spodno lego....ne pa da mors pazit pa gledat kak visoko dvignes tablco....vglavnem mel sem malo prevec zahtev glede motorcka...pa se dost mocn bi mogo bit za mojo izvedbo zadnga dela....

Objavljeno

Sej ne rabiš, ko vidiš da ne gre več pač ugasneš stikalce da se ne muči predolgo oz pregreje :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

jaz mislim da nimam dovolj prostora pod zadnjim sedežem, vidva pa bi lahko komot dala zadaj elektromotorček pa povezala pa stikalo potegnila na belanco :) justaboy te navadne elektromotorčke pa res ni težko dobit... mislim da jih majo te trgovine čip elektronika in podobno pa tut kakšni big bang bi jih lahko mel :)

aja za določanje kdaj se ustavi.. saj pa te narediš spodaj da stisne tablico do plastike pa samo izklopiš ko si prepričan da je že spodaj, saj višje je tak ne more dvignit, motorčka pa tudi ne skuri tak hitro če se kako sekundo zastonj muči

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

tudi jaz se pridružujem podobnim namenom... kakršna koli opcija, patent, izdelek če bo kdorkoli pogrunut... se priporočam :whistle:

Objavljeno
jaz tudi sem mel za letos take nacrte....

jaz pa samo primernega motorcka nisem najdo...pol sem pa malo pozabo na vse skup

modelarski motorcki os kar kulj...gre v obe smeri, zaščita zravn...pač en uporčk...jest mam recimo speed400 motorčk :)

stane pa prbližno jurja in pol Bsit

http://www.rcdesign.ru/var/rcd/storage/ima...U/esc_full1.jpg

Objavljeno

jaz bi tudi mel, saj zdaj čez zimo bo čas pa bom malo premislo pa se mogoče česa loto ampak saj pravim, mislim da nimam pod sedežem dovolj prostora in če ga ne spravim lepo noter nima smisla da nekam tlačim... pol pač ne bo nič s tega

Objavljeno

najboljš je brez vsega pa je ...tablca pod sedež pa gremo ....če se gre pa na skupinsko lepo furco se da pa tablica gor :rolleyes:

Objavljeno

matr komplicirate, eno staro ročko od menjalnika za bicikl pa zajlo, tablco pa na pant

Objavljeno (popravljeno)

haha ja in zajlo bom mel čez celi motor potegnjen do belance bravo :worship:

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
to pa more bit dobra zadeva za avto...

baje to ne funkcionira vec, ker majo ze taksne programe, ki znajo vseeno razbrat stevilko, oz. to belo plast "ocistit" iz slike...sicer ne vem kak, ampak ok (mislim da je tud nekje en video, kak pol predelajo sliko da se lahko razbere)

Objavljeno

drugo leto bo tak izpit pa vec ne bom rabo....cez zimo bom pa mel pametnejsiga dela z rihtanjem avta :P pa pripravljanjem na maturo

Objavljeno
to pa more bit dobra zadeva za avto...

zanimivo :)

Objavljeno

Bom jutr nasprejo tablco kr z lako ... hehe :winkiss:

Objavljeno
matr komplicirate, eno staro ročko od menjalnika za bicikl pa zajlo, tablco pa na pant

Tko je meu en narjen, dol , na žegnanju motorjev v Mirni peči k smo bli... ročka od menjalnika za bicikl je bla lepo na belanci, pa povezan na tablco... čist neopazno :headbang: :rolleyes:

Objavljeno

ducati :evilgrin:

Objavljeno

BCS

post-5337-1191715112.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!