Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
eh jebeš te dizle :whistle:

ej reesko... veš kaj je en model učer delov tam gor... za šankom častiu kolegom skos in jim pijačo dajov... na šanku kr meu celo denarnco pa zravn cel pok po 20€ tam okol 160€ je meu budala zvitih na sred šanka... pa tko naročvou da 2 kelnarja nista mogla podelat... matr sm mu hotu maznt... sam čaku sm da bo par korakov stran naredu :xx:

sej jaz sem samo reko da je lep :D....

Hmm...zdej boš pa reku da imajo Inline motorji lepši zvok, k se sliš k da bi eno cipo za lase vleku... ;)

ja :D

Objavljeno

:lol1: Če so v-twin motorji k traktorji, kaj so pol Enovaljniki? :lol:

Objavljeno

hahaha... a zdej k je BMW uradno kupu husqvarno, bodo tut motorke mele BMW značke gor? :naughty:

Objavljeno
Posluš pol tole...

Ducati 1098 sound ...klikni na 0:55, tam ga vžge

pussy dizl sound

men so teli dizli usi isti... pa še tista sklopka k mislš da bo ta duče vsak moment razpadu :whistle:

kaj pa dela kaka cbr ka 1000 al pa gsxr1000 z komplet akrapo roorom.... joooooi :P

tako je, toti ducati nima za burek proti takim motorom, ducatiji so motorji za ljudi, ki imajo resnično preveč dnarja, in ga hočejo preprosto stran vrečt z nakupom škrta kot je ducati, ter za najstnike v stilu čamaca ki mu je tak motor neko izmišljeno božanstvo, izključno zaradi lepega dizajna....slednje pa je tudi vse kar premore ducati :D

Objavljeno
Posluš pol tole...

Ducati 1098 sound ...klikni na 0:55, tam ga vžge

ufff :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

P.S. ko vidim da imaš neke fajne userbare, daj naredi še ARAI userbar :P pa Sidi Vertigo Tepor userbar :P

pussy dizl sound

tako je, toti ducati nima za burek proti takim motorom, ducatiji so motorji za ljudi, ki imajo resnično preveč dnarja, in ga hočejo preprosto stran vrečt z nakupom škrta kot je ducati, ter za najstnike v stilu čamaca ki mu je tak motor neko izmišljeno božanstvo, izključno zaradi lepega dizajna....slednje pa je tudi vse kar premore ducati :D

idi spat

Objavljeno

P.S. ko vidim da imaš neke fajne userbare, daj naredi še ARAI userbar :P pa Sidi Vertigo Tepor userbar :P

idi spat

ja pa adidas beli zokni owner, si še daj v podpis :slap: :D

idi spat

ti pa učit

Objavljeno
ma sm... pizda ste glih spizdl k sm vs iskou... sm hotu vsazga eno pijačo častit k sm od sošolca dnar dobu... pa sm vidu mesič pol... :grim

sej veš kako...nasledn tedn bomo ponovil pa je :D

Objavljeno

A je možn da se je uni tabli "vi vozite" mal zmešal al pa da me ni zaznal k sm glih za avtom vozu. :hmm: Ker če je use prov pol men števc 10km/h preveč kaže. Sam ni mi pa jasno ko sm zanč po eni ravnini lohk dohajov koky-a (cbr125) oz. sm mel še mal rezerve on je pa reku da ga je tišov do konca, men števc nikol ne gre čez 115km/h, cbr-a pa nej bi šla 120km/h.

Objavljeno
sej veš kako...nasledn tedn bomo ponovil pa je :D

no super... morm unmu tvojmu kolegu vrnt obvezn k je revež dou 5€ za eno pijačo .... pizda sm se ga pol še notr kr fajn nabou :D

Objavljeno
no super... morm unmu tvojmu kolegu vrnt obvezn k je revež dou 5€ za eno pijačo .... pizda sm se ga pol še notr kr fajn nabou :D

no kul bomo ponovil :D

Objavljeno
A je možn da se je uni tabli "vi vozite" mal zmešal al pa da me ni zaznal k sm glih za avtom vozu. :hmm: Ker če je use prov pol men števc 10km/h preveč kaže. Sam ni mi pa jasno ko sm zanč po eni ravnini lohk dohajov koky-a (cbr125) oz. sm mel še mal rezerve on je pa reku da ga je tišov do konca, men števc nikol ne gre čez 115km/h, cbr-a pa nej bi šla 120km/h.

Ja une zable so zmešane, sploh nevem če te zazna, pomoje je pokazal kolk avto predi pele

Objavljeno

alo, kaj lahko na motor das gor lonec, ki ni naret konkretno za tvoje modelno leto? recimo da dam na svojega heksagpnalca al pa moto GP style, kljub temu da ga ne delajo za moj letnik, ampak samo za K6,7?

Vrjetno je pac treba prilagodit cev, samo to ni neki problem..bol me zanima, ce zaradi tega vec zgubim, kot pa pridobim, al je isto sranje kot pa ce kupim orginalni lonec, ki pase tocno na moj model...

Objavljeno

moto gp style malega bi dal na tvojga suzukija? :grrr hexagonal pa bi lepo pasal ja :)

Objavljeno
prav :D

haha kdo je tebe povabu :P

Objavljeno
alo, kaj lahko na motor das gor lonec, ki ni naret konkretno za tvoje modelno leto? recimo da dam na svojega heksagpnalca al pa moto GP style, kljub temu da ga ne delajo za moj letnik, ampak samo za K6,7?

Vrjetno je pac treba prilagodit cev, samo to ni neki problem..bol me zanima, ce zaradi tega vec zgubim, kot pa pridobim, al je isto sranje kot pa ce kupim orginalni lonec, ki pase tocno na moj model...

samo gledaj da bo ror mel isti fi kot ga imaš zdaj. drugačepa ni nobenega problema.

pa v bilo kakem primeru boš pridobil. ker ko motor začne enkrta tulit ko daš gas se ti že zdi da gre 20% več

Objavljeno

tiste table niso realne, se je tud men že zgold, da je pokazalo 15km/h manj, po mi ni blo pa nč jasno

Objavljeno

@gixxer prvo daj blokado ven boš mel več od tega ko od bilokakega auspuha ker je brezveze da zdaj karkoli gor delaš če se niti zadret ne more... pa niti se ne da spodobno vozit s tem sranjem noter

Objavljeno
@gixxer prvo daj blokado ven boš mel več od tega ko od bilokakega auspuha ker je brezveze da zdaj karkoli gor delaš če se niti zadret ne more... pa niti se ne da spodobno vozit s tem sranjem noter

ja itak da jo bom dal ven...pa motoGP style je pac bil primer, meni je pa vsec...

pac sprasujem, da vidim kaj nardit hehe

Objavljeno

sam pizda, hexagonalci so vsaj 150€ drazji kot navadni ovalni...skoda da nimam zdaj dovol dnarja, da bi onemu bon za 500€ odkupo :D

Objavljeno

pravi športniki trenirajo noč in dan ;)

post-6806-1191781910_thumb.jpg

Objavljeno
Pri nizkih obratih ma res zvok k dizl...ampak ko ga ožežiš na ene 10000 obratov, takrat se pa vsi inline skrijejo! :devil:

:worship: V2 na 10000 rpm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zgleda, da se še nisi nikoli an V2 pelu, zvok ima tak, kakor da bi prdel pod vodo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!