Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Vprašanje, vredno razmisleka?!

Kaj je to?!

6xa-rit-ali-ustnice.jpg

Rit ali Ustnice?!?!

Objavljeno

to sva že z matexom razčistla 1x...definitivno rit :P

Objavljeno

WTF ti vedno z nekimi neumesnimi vletiš :lol1: Ustnice so..

Objavljeno

hehe...ne tole sva res enkrat gledala...mi je poslou :D

Objavljeno (popravljeno)
ee fantje naj en to kupi da vidimo če se pozna razlika med ZX-6R in ZX-6RR :P KLIK

uuuu prasičkaaa, ta me pa je zaj zamikala, prva do zdaj, ko gledam, da bi jo menjal za svojo...predvsem ker je RR, pa še akrapota ma lepšega, pa niti draga ni tak fejst....drugač pa bi blo fajn vijet ki je ta razlika...RR naj bi bla bolj navita, ma kdo podatke kolk ma konjev???

:worship: V2 na 10000 rpm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zgleda, da se še nisi nikoli an V2 pelu, zvok ima tak, kakor da bi prdel pod vodo.

hahahaha

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
uuuu prasičkaaa, ta me pa je zaj zamikala, prva do zdaj, ko gledam, da bi jo menjal za svojo...predvsem ker je RR, pa še akrapota ma lepšega, pa niti draga ni tak fejst....drugač pa bi blo fajn vijet ki je ta razlika...RR naj bi bla bolj navita, ma kdo podatke kolk ma konjev???

hahahaha

če me spomin ne vara je RR tudi lažja za kr nekaj kg..

Objavljeno

RR ima antihoping kuplungo če me spomin ne vara in 599cm in ne 636cm pa boljše vzemtje

Objavljeno

RR ima manj konjev kot R, ampak je zato legalna na superstock 600, kjer veljajo prostornine do 600ccm, 636 pa pade razred višje, torej med 1000ke, kjer pa itak nima šans

se pa RR vrti približno za 1k rpm višje kot R model in tako imaš na razpolago več uporabnega območja vrtljajev

Objavljeno (popravljeno)
RR ima manj konjev kot R, ampak je zato legalna na superstock 600, kjer veljajo prostornine do 600ccm, 636 pa pade razred višje, torej med 1000ke, kjer pa itak nima šans

se pa RR vrti približno za 1k rpm višje kot R model in tako imaš na razpolago več uporabnega območja vrtljajev

hja no če bo počakala bom pa mogoče šou tole mal prečekerat :whistle:

blazno pocen ni tko da se pomojem trenutno ne tepejo zanjo :krneki:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
hja no če bo počakala bom pa mogoče šou tole mal prečekerat :whistle:

uff...ti kr nabav tole...k bova hodila na kebabe bova lažje spizdila :P

Objavljeno
uff...ti kr nabav tole...k bova hodila na kebabe bova lažje spizdila :P

bomo to tud še prakticiral ja :evilgrin: :naughty:

Objavljeno
bomo to tud še prakticiral ja :evilgrin: :naughty:

hehe...begetar moj lahko noč =*

ostalim pa lih tko**

Objavljeno
Temu se je pa res zamerla aprilia :naughty:

<a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1661942#" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1661942#</a>

Haha, o joj, kašna cena :unsure: Pol bi lohk jest mojga za 2.5k prodav, če bo on tega za tok :rolleyes:

Za razliko od aprilie haha :kva2: :kva2: sej gre pa lih šeenkrat slabi k aprilia :doze: :slap:

Objavljeno

sploh nism vedu da ma števc za hitrost tut rdeč pole :)

Objavljeno

emm dajte res prosim, ce je kdo prjavlen na ebayu, da mi sporoci...bi jaz naroco nekaj :D drgac se bom pac sam mogo :D

Objavljeno
emm dajte res prosim, ce je kdo prjavlen na ebayu, da mi sporoci...bi jaz naroco nekaj :D drgac se bom pac sam mogo :D

sj na forumu je nek tema "ebay" če se ne motm :) tm je zih kdo prjavlen :D

Objavljeno

kaj rabiš :)

Objavljeno
TOLE :D

zraven prištej 9.90€ stroški poštnine + stroški nakazila

Objavljeno
zraven prištej 9.90€ stroški poštnine + stroški nakazila

saj vem ja, samo drugje ne morem dobit tega, in bom pac reskiral teh 30€

Objavljeno
saj vem ja, samo drugje ne morem dobit tega, in bom pac reskiral teh 30€

slabih 40€

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!