Gixxer Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 za na pisto bi blo kr fajn :devil: :devil: samkaj k je treba šparat za ''pošten'' motorčk drug let :trance_33_sleep: pa za hexagonalca :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 pa za hexagonalca :D eh kaj ti bo to, saj si rekel da ga ni za tvojga :devil: :devil: :ninja:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 mija zčamacom pa drugo leto krosko ha, si skup kupima eno za orat tu po pohorju, pa za pozimi po snegu :D
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 mija zčamacom pa drugo leto krosko ha, si skup kupima eno za orat tu po pohorju, pa za pozimi po snegu :D pol se bosta pa tepla kdo se bo vozu :P
Gixxer Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 eh kaj ti bo to, saj si rekel da ga ni za tvojga :devil: :devil: :ninja: eh to pa res ni ovira...bom kupo kao od letnika 06, ker itak ni oni kratki, ampak je normalno vun podaljsan...cev se pac spremeni... pac odloco sem se, da ce ze kopujem, bom kupo tapravo robo :evilgrin: ce bo kaj nasparanega dnarja cez zimo sploh :headbang:
kukec1 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ja lol.. eni se sekirate ker nimate dnarja za novi auspuh eni pač mamo tak problem da nimamo dovol dnara da nabavimo tako stvar, da lahko neki konkretni ror kupiš :D
Gixxer Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ja lol.. eni se sekirate ker nimate dnarja za novi auspuheni pač mamo tak problem da nimamo dovol dnara da nabavimo tako stvar, da lahko neki konkretni ror kupiš :D :D saj bo kukec :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ja lol.. eni se sekirate ker nimate dnarja za novi auspuheni pač mamo tak problem da nimamo dovol dnara da nabavimo tako stvar, da lahko neki konkretni ror kupiš :D Ma ja... sej to je to :headbang: :headbang:
kukec1 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 :D saj bo kukec :D Vem da bo... .)
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 aaaaa jst sm pa sploh brez motorja :P in ga sploh ne pogrešam več :P mislm sej je hudo...sam nevem :D ne vleče me več tok :P pa da ne boste misnli...jst sm si tud predstavlu da se ne da brez...še kako se da :D matr mam polno dnarnco :P po šivih mi poka :evilgrin: adijo NEDELUJOČA CAGIVA :D :D :D
C4V4L13R Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ja lol.. eni se sekirate ker nimate dnarja za novi auspuheni pač mamo tak problem da nimamo dovol dnara da nabavimo tako stvar, da lahko neki konkretni ror kupiš :D Ma ja... sej to je to :headbang: :headbang: dejmo si mi reveži pa rore nabavit, pa se pol smejat tem, ko bi jih radi meli pa ne morjo :rolleyes: :naughty: PIES @Gixxxer: že pred neki cajta sm ti naredu userbar, k si me prosu zanjga, pa ne vem al nisi opazu, da sm ga nalimu, al ti pa ni všeč...no sm se še enkrat spomnu nate :whistle: eto:
Gixxer Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 o hvala cavalier...nisem vido, tak da se opravicujem :D sem si ga zdaj shrano, pa bom naredo ko bom mel 2min casa, zdaj je zlo gosto v soli :unsure:
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 aaaaa jst sm pa sploh brez motorja :Pin ga sploh ne pogrešam več :P mislm sej je hudo...sam nevem :D ne vleče me več tok :P pa da ne boste misnli...jst sm si tud predstavlu da se ne da brez...še kako se da :D matr mam polno dnarnco :P po šivih mi poka :evilgrin: adijo NEDELUJOČA CAGIVA :D :D :D se ti počasi pridružim :)
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ej ti suhec duhec... dons sm vidu enga modela v lj k je isti k ti :P sm najprej mislu da si to ti..pa sm reku ah to je drug suhec...nije to duhec :P
C4V4L13R Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 aaaaa jst sm pa sploh brez motorja :Pin ga sploh ne pogrešam več :P mislm sej je hudo...sam nevem :D ne vleče me več tok :P pa da ne boste misnli...jst sm si tud predstavlu da se ne da brez...še kako se da :D matr mam polno dnarnco :P po šivih mi poka :evilgrin: adijo NEDELUJOČA CAGIVA :D :D :D ujej, sj res, tebi je šele zdej lepo, pa sm mislu, da je men, ko po 14 dni ne grem nč dvignt :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ej ti suhec duhec... dons sm vidu enga modela v lj k je isti k ti :P sm najprej mislu da si to ti..pa sm reku ah to je drug suhec...nije to duhec :P lol :D mislim risko daj mal ahči no nea morš mene kr tak z kom drugim zamenjat :D kdaj pridete na čago kaj v mb ? :D
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ujej, sj res, tebi je šele zdej lepo, pa sm mislu, da je men, ko po 14 dni ne grem nč dvignt :whistle: jah jst sm za benz itak daju po 10€ na dan...o servisih pa rajš ne bi :P
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 pizda matex zdej ga pa res že lepo pelješ :worship:
Matex_46 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 pizda matex zdej ga pa res že lepo pelješ :worship: :winkiss: se greva kam pelat? itak moraš pa it še Strojana na Brezovico pogledat :closedeyes:
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 :winkiss: se greva kam pelat? itak moraš pa it še Strojana na Brezovico pogledat :closedeyes: haha...sej lih dons sva se vidla...midva se itak vidva po 3x na tedn...best friends forever pa to hahahhaha :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 pol se bosta pa tepla kdo se bo vozu :P ma daj, tega palčyja čamija pa res ne bo problem pretepst in si ga podredit glede uporabe kroske....mama že zmenjeno- on bo ga mel en dan v tednu, takrat ga bo poservisiral, če pa mu bo kaj cajta še ostalo mu bom dovolil da se pelje, ostalih 6 dni pa ga bom jaz razfukaval do onemoglosti, da bo mel dečko kaj za delat :D ja lol.. eni se sekirate ker nimate dnarja za novi auspuheni pač mamo tak problem da nimamo dovol dnara da nabavimo tako stvar, da lahko neki konkretni ror kupiš :D eni pa mamo konkretni ror, pa konkretni motor, nimamo pa za konkretno gumo, itd...itd...itd.... :lol1: ...ampak sej si bomo čez zimo nabrali finančnih zalog hehe aaaaa jst sm pa sploh brez motorja :Pin ga sploh ne pogrešam več :P mislm sej je hudo...sam nevem :D ne vleče me več tok :P pa da ne boste misnli...jst sm si tud predstavlu da se ne da brez...še kako se da :D matr mam polno dnarnco :P po šivih mi poka :evilgrin: adijo NEDELUJOČA CAGIVA :D :D :D ti si itak izdajalec, prodal se boš nekim wannabe racing hondam :lol1: .) :grim Šola varne vožnje :grim zakaj pa ti lepiš sliko vedno istega ovinka, kaj to se tja postaviš, odzadi te z vrvicami držijo ti pa se počasi spustiš do kolena???hehe, hec, hec, srči, sej vemo da si pravi đek na motoru .) :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ma daj, tega palčyja čamija pa res ne bo problem pretepst in si ga podredit glede uporabe kroske....mama že zmenjeno- on bo ga mel en dan v tednu, takrat ga bo poservisiral, če pa mu bo kaj cajta še ostalo mu bom dovolil da se pelje, ostalih 6 dni pa ga bom jaz razfukaval do onemoglosti, da bo mel dečko kaj za delat :D eni pa mamo konkretni ror, pa konkretni motor, nimamo pa za konkretno gumo, itd...itd...itd.... :lol1: ...ampak sej si bomo čez zimo nabrali finančnih zalog hehe ti si itak izdajalec, prodal se boš nekim wannabe racing hondam :lol1: .) zakaj pa ti lepiš sliko vedno istega ovinka, kaj to se tja postaviš, odzadi te z vrvicami držijo ti pa se počasi spustiš do kolena???hehe, hec, hec, srči, sej vemo da si pravi đek na motoru .) :D sej to je drug ovink :)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 sej to je drug ovink :) ja pa nisi dal zadnič link istega....no drugač pa itak, brez zajebancije, dobro pelješ :worship:, meni bo še treba precej vaje drugo leto, da bom se lahko podobno peljal hehe :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ja pa nisi dal zadnič link istega....no drugač pa itak, brez zajebancije, dobro pelješ :worship:, meni bo še treba precej vaje drugo leto, da bom se lahko podobno peljal hehe :D :grim evo, samo je slabe kvalitite, pa nočem, da mi imiđ kvari. jaz se še učim, nimam pojma o motorjih, samo čudim se, ker ta CBR-ka se sama pelje :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se