Ven0m Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Matex...bi ti bil kj moj če bi bil jz tut mal tvoj? :naughty: Stari sm zj bral une dobre stare debate k je palo po 50 strani na en dan...prow pogrešam...:D
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) alo kaj folk je čist nor... gledam zadnjih 100 oglasov na avtonetu... atx 87 letnik 800 € , atx 96 letnik brez papirjev 700 € , aprilia sr di tech 50 2003 z 21000 prevoženimi km 1.500 € a nova je bla manj kot 2k... norija res :D jaz sn mojga atxa za 10.000 sit prodal :P Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil Čamac
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ma daj, tega palčyja čamija pa res ne bo problem pretepst in si ga podredit glede uporabe kroske....mama že zmenjeno- on bo ga mel en dan v tednu, takrat ga bo poservisiral, če pa mu bo kaj cajta še ostalo mu bom dovolil da se pelje, ostalih 6 dni pa ga bom jaz razfukaval do onemoglosti, da bo mel dečko kaj za delat :D ti boš tepo ja đek, idi se učit raje da boš kaj znal pa ne boš takih oslarij troso :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Matex...bi ti bil kj moj če bi bil jz tut mal tvoj? :naughty: Stari sm zj bral une dobre stare debate k je palo po 50 strani na en dan...prow pogrešam...:D anytime, anywhere :winkiss:
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 anytime, anywhere :winkiss: ti bi se lahko prodajal
Matex_46 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ti bi se lahko prodajal Ja, saj sem zadnjič šel do ene grupe deklet: sem rekel, če bi "šle" z mano za 100€ in potem še rekel, da nujno potrebujem denar (samo glihtakrat, mi je fon zazvoniu pa vidu, da me ti Čamči kličeš) :glare:
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 haha :D am fantje kdo tu gleda prison break? zdaj grem ravno gledat 4. del 3. sezone :P
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 haha :Dam fantje kdo tu gleda prison break? zdaj grem ravno gledat 4. del 3. sezone :P ja jst ga gledam... SARA UMRE hahahh pa sm ti povedu :P
Ven0m Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 anytime, anywhere :winkiss: mmmmmmmmmm haha :Dam fantje kdo tu gleda prison break? zdaj grem ravno gledat 4. del 3. sezone :P Kje to gledaš???
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) ja iz neta potegnem ja jst ga gledam... SARA UMRE hahahh pa sm ti povedu :P prasec :trance_33_sleep: Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil Čamac
Ven0m Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ja iz neta potegnemprasec :trance_33_sleep: na keri strani to dobiš? Torrent?
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) na keri strani to dobiš? Torrent? www.torrentbytes.net najbrž tudi partis.si , torrentspy.com ,... Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) hahah, to si poglejte kaj so mojstri ribarjenja....: http://www.youtube.com/watch?v=XDiadJ3i9C0 Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil _Nejko_
Noiser69 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) haha :Dam fantje kdo tu gleda prison break? zdaj grem ravno gledat 4. del 3. sezone :P seveda gledamo in to zavzeto :worship: :D ja jst ga gledam... SARA UMRE hahahh pa sm ti povedu :P mater prasec, ne govori naprej, zdej si mi pa pokvaro vse dni, ko čako pa čako da se nabere ene 10 oddaj da jih lahk pol skup pogledam, ker če jih posamezno, potem ne morm čakat do naslednega torka ker je tolk napeto partibrejkr :glare: :P :D p.s pizda če ž govriš tej pa povej če jo majkl še nategne prej?! :P ____________ Grem js šlafat ... lahko noč :zzz: ... lupčka**** :P Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil AbNormaln
Aless Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 naj bi bla Sara ja....samo jaz mislim da je samo nate..... vse skup...da jih malo zjebejo....bomo vidli cez par oddaj,drugac je pa ta del bil se najboljsi od teh 4ih
reesko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 naj bi bla Sara ja....samo jaz mislim da je samo nate..... vse skup...da jih malo zjebejo....bomo vidli cez par oddaj,drugac je pa ta del bil se najboljsi od teh 4ih sm istga mnenja :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 raje se spravite gledat neke dokumentarce ali poučne oddaje ne pa zabijat cajta ob totem brain washingu, in zgodbico o perfektnem junaku v stilu antičnih, ki mu vse na koncu uspe :D ...sn gledo par oddaj, in morn priznat da je pač še to en ameriški idiotizem....
k0ci Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 nejko ti sploh ne veš zakaj oni to gledajo........glavni igralec je namreč reesko-vega kalibra (gaypress) :lol1:
tomazin Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 naj bi bla Sara ja....samo jaz mislim da je samo nate..... vse skup...da jih malo zjebejo....bomo vidli cez par oddaj,drugac je pa ta del bil se najboljsi od teh 4ih sara zapušča PB ker je noseča mnde, zato so mogl na hitr neki nardit. PB
Schmid87 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 nejko ti sploh ne veš zakaj oni to gledajo........glavni igralec je namreč reesko-vega kalibra (gaypress) :lol1: res je :D he is ghei :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) nejko ti sploh ne veš zakaj oni to gledajo........glavni igralec je namreč reesko-vega kalibra (gaypress) :lol1: ja, gledajo zato, ker so isti kot one babnice ob mehiških nadaljevankah ( s tem da tam vsaj dobre pičke vidiš:D)...in če vam odkrito povem, je zame ta prison break ena čist navadna soap opera... ob katerih nekateri živčno čakajo na naslednji del, po možnosti še kličejo kake telefone, na katerih jim povejo kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi ... :lol1: Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil _Nejko_
Roky Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Jest tud gledam, bom zdele dau downloadas 4 del...je blo kr hitr zripan pa na net dan :) Mam pa SE01 pa SE02 v celoti na disku, če kdo hoče :)
tomazin Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 na netu je že takrat gor ko še ti sladko spiš ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se