Roky Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Nakonc je bla dobra fora s Sucrejem :)
antares Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) raje se spravite gledat neke dokumentarce ali poučne oddaje ne pa zabijat cajta ob totem brain washingu Jaz sem včeraj gledal strokovno dokumentarno oddajo na nemški televiziji, ki je obravnaval posledice segrevanja ozračja na Alpe. Bistvo vseh nevarnosti za vasi, ki so jih zgradili pod stenami in pobočji je ta, da se bodo zaradi povišanih temperatur ta pobočja začela vsipati v doline v obliki kamnitih lavin, ki pod seboj odnesejo in zasujejo vse kar je na poti. Pobočja Alp se namreč držijo skupaj zaradi permafrosta (stalno zamrznjenih tal) ki segajo globoko v notranjost gora. Globalno povišanje temperatur v zadnjem obdobju je sicer znašalo manj kot 1 stopinjo celzija, v Alpah pa več kot dve stopinji. Evo pa niste nič zamudili Antares Evropo je zajela histerija glede izpustov CO2 prav zaradi podobnega strokovnega brain washinga; države ki največ zadimijo, pa se sploh ne obremenjujejo. (ZDA in Kitajska, ter ekonomije v vzponu). Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil antares
tomazin Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) :headbang: po enem mescu gipsa sm dans dobiu gips še za 15dni :slap: kak se ta skafoid počas celi :glare: Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil tomazin
antares Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 :headbang: po enem mescu gipsa sm dans dobiu gips še za 15dni :slap: kak se ta skafoid počas celi :glare: Kost scafoide roke ali stopala (tarso ali carpo)? mogoče osso navicolare?
Noiser69 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 kako tele je baba :slap: :lol1:
tomazin Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Kost scafoide roke ali stopala (tarso ali carpo)? mogoče osso navicolare? skafoid v zapestju.. :BUA:
reesko Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 nejko ti sploh ne veš zakaj oni to gledajo........glavni igralec je namreč reesko-vega kalibra (gaypress) :lol1: :D :D :D :D
antares Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 skafoid v zapestju.. :BUA: to je os naviculare. Svetujem da paziš kaj počneš, ker se lahko zgodi, da gre kost v nekrozo (prične "gniti"), nakar ti bodo morali odprti dlan in lepo rezati. Ta kost se zelo težko celi (zaradi posebnosti pri prekrvavitvi). Domnevam, da si padel tako, da si se ulovil na dlan? Antares
kukec1 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 http://img215.imageshack.us/img215/9693/48935372rr1.png
reesko Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 evo tale bo zame :D http://www.avtoPIKAnet/2004/osebna/oglas.asp?id=1664922# :worship: :worship:
Čamac Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ja pa je res za tebe :D škoda samo da je esi :P
_N3jC_ Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Sam resko tale je pa k ulita zate...boš nadaljeval tradicijo iz mitota :lol1:
Stroj Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Ni važn kere barve je motor/avto, važn da je PINK :P
_N3jC_ Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Ej stroj kdaj pa ti zdej kej mislš motor zamenat :whistle:
reesko Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ja sam moj mito je biu bl pinky:P :D
Gizmo_ Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Ej stroj kdaj pa ti zdej kej mislš motor zamenat :whistle: Ja stroj a kupš mojo aprilo? k si se neki zanimu...bla glih na servisu zdej bo neki časa delala :naughty: :naughty: :evilgrin:
antares Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Ja stroj a kupš mojo aprilo? k si se neki zanimu...bla glih na servisu zdej bo neki časa delala :naughty: :naughty: :evilgrin: So ji vgradili rikverc prestavo? :naughty: :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Jaz sem včeraj gledal strokovno dokumentarno oddajo na nemški televiziji, ki je obravnaval posledice segrevanja ozračja na Alpe. Bistvo vseh nevarnosti za vasi, ki so jih zgradili pod stenami in pobočji je ta, da se bodo zaradi povišanih temperatur ta pobočja začela vsipati v doline v obliki kamnitih lavin, ki pod seboj odnesejo in zasujejo vse kar je na poti.Pobočja Alp se namreč držijo skupaj zaradi permafrosta (stalno zamrznjenih tal) ki segajo globoko v notranjost gora. Globalno povišanje temperatur v zadnjem obdobju je sicer znašalo manj kot 1 stopinjo celzija, v Alpah pa več kot dve stopinji. Evo pa niste nič zamudili Antares Evropo je zajela histerija glede izpustov CO2 prav zaradi podobnega strokovnega brain washinga; države ki največ zadimijo, pa se sploh ne obremenjujejo. (ZDA in Kitajska, ter ekonomije v vzponu). evropo zajema histerija zaradi izpustov okolju škodljivih plinov že nekaj časa, samo kaj jim to pomaga, ko ne morejo zajezit težke industrije v vzhodni evropi, ki je še vedno pod velikim ruskim vplivom, ter v večinski njihovi lasti...
C4V4L13R Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 evo tale bo zame :Dhttp://www.avtoPIKAnet/2004/osebna/oglas.asp?id=1664922# :worship: :worship: tole je pa na mobikrogu :OK:
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 tole je pa na mobikrogu :OK: sm glih hotu napisat ^_^
Čamac Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) Kje ste :D Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil Čamac
Čamac Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) ravno sem pogledal 4. del prison breaka :P pred tem pa sem ravno prebral na netu da je glavni igralec Wenthwood Miller (Michael Scofield) homoseksualec. Je to res? Ve kdo kaj? Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil Čamac
Climber116 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Kulk se vas je največ spravl na en motor? :whistle: Dans smo se trije pelal na moji RS-ki, prvi je na tanku sedel pa je meu gas pa kuplongo, js na zicu sm šaltu, pa še eno sopotnco sma mela. Če bi se potrudl bi šli mogoč 4je gor, san ko je to slučajno se zgodil, ko so prevoz rabl .)O:-) Rekord ma pa kolega s štirko, ko se jih je 5 gor spravl (belanca, kesl, 2 na zicu pa en na prtlažniku :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se