Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
raje se spravite gledat neke dokumentarce ali poučne oddaje ne pa zabijat cajta ob totem brain washingu

Jaz sem včeraj gledal strokovno dokumentarno oddajo na nemški televiziji, ki je obravnaval posledice segrevanja ozračja na Alpe. Bistvo vseh nevarnosti za vasi, ki so jih zgradili pod stenami in pobočji je ta, da se bodo zaradi povišanih temperatur ta pobočja začela vsipati v doline v obliki kamnitih lavin, ki pod seboj odnesejo in zasujejo vse kar je na poti.

Pobočja Alp se namreč držijo skupaj zaradi permafrosta (stalno zamrznjenih tal) ki segajo globoko v notranjost gora.

Globalno povišanje temperatur v zadnjem obdobju je sicer znašalo manj kot 1 stopinjo celzija, v Alpah pa več kot dve stopinji.

Evo pa niste nič zamudili

Antares

Evropo je zajela histerija glede izpustov CO2 prav zaradi podobnega strokovnega brain washinga; države ki največ zadimijo, pa se sploh ne obremenjujejo. (ZDA in Kitajska, ter ekonomije v vzponu).

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno (popravljeno)

:headbang: po enem mescu gipsa sm dans dobiu gips še za 15dni :slap: kak se ta skafoid počas celi :glare:

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno
:headbang: po enem mescu gipsa sm dans dobiu gips še za 15dni :slap: kak se ta skafoid počas celi :glare:

Kost scafoide roke ali stopala (tarso ali carpo)? mogoče osso navicolare?

Objavljeno

kako tele je baba :slap: :lol1:

Objavljeno
Kost scafoide roke ali stopala (tarso ali carpo)? mogoče osso navicolare?

skafoid v zapestju.. :BUA:

Objavljeno
nejko ti sploh ne veš zakaj oni to gledajo........glavni igralec je namreč reesko-vega kalibra (gaypress) :lol1:

:D :D :D :D

Objavljeno
skafoid v zapestju.. :BUA:

to je os naviculare.

Svetujem da paziš kaj počneš, ker se lahko zgodi, da gre kost v nekrozo (prične "gniti"), nakar ti bodo morali odprti dlan in lepo rezati.

Ta kost se zelo težko celi (zaradi posebnosti pri prekrvavitvi).

Domnevam, da si padel tako, da si se ulovil na dlan?

Antares

Objavljeno

Sam resko tale je pa k ulita zate...boš nadaljeval tradicijo iz mitota :lol1:

Objavljeno

Ni važn kere barve je motor/avto, važn da je PINK :P

Objavljeno

Ej stroj kdaj pa ti zdej kej mislš motor zamenat :whistle:

Objavljeno

ja sam moj mito je biu bl pinky:P :D

Objavljeno
Ej stroj kdaj pa ti zdej kej mislš motor zamenat :whistle:

Ja stroj a kupš mojo aprilo? k si se neki zanimu...bla glih na servisu zdej bo neki časa delala :naughty: :naughty: :evilgrin:

Objavljeno
Ja stroj a kupš mojo aprilo? k si se neki zanimu...bla glih na servisu zdej bo neki časa delala :naughty: :naughty: :evilgrin:

So ji vgradili rikverc prestavo? :naughty: :kva2:

Objavljeno
Jaz sem včeraj gledal strokovno dokumentarno oddajo na nemški televiziji, ki je obravnaval posledice segrevanja ozračja na Alpe. Bistvo vseh nevarnosti za vasi, ki so jih zgradili pod stenami in pobočji je ta, da se bodo zaradi povišanih temperatur ta pobočja začela vsipati v doline v obliki kamnitih lavin, ki pod seboj odnesejo in zasujejo vse kar je na poti.

Pobočja Alp se namreč držijo skupaj zaradi permafrosta (stalno zamrznjenih tal) ki segajo globoko v notranjost gora.

Globalno povišanje temperatur v zadnjem obdobju je sicer znašalo manj kot 1 stopinjo celzija, v Alpah pa več kot dve stopinji.

Evo pa niste nič zamudili

Antares

Evropo je zajela histerija glede izpustov CO2 prav zaradi podobnega strokovnega brain washinga; države ki največ zadimijo, pa se sploh ne obremenjujejo. (ZDA in Kitajska, ter ekonomije v vzponu).

evropo zajema histerija zaradi izpustov okolju škodljivih plinov že nekaj časa, samo kaj jim to pomaga, ko ne morejo zajezit težke industrije v vzhodni evropi, ki je še vedno pod velikim ruskim vplivom, ter v večinski njihovi lasti...

Objavljeno
tole je pa na mobikrogu :OK:

sm glih hotu napisat ^_^

Objavljeno (popravljeno)
Kje ste :D Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)

ravno sem pogledal 4. del prison breaka :P pred tem pa sem ravno prebral na netu da je glavni igralec Wenthwood Miller (Michael Scofield) homoseksualec. Je to res? Ve kdo kaj?

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Kulk se vas je največ spravl na en motor? :whistle:

Dans smo se trije pelal na moji RS-ki, prvi je na tanku sedel pa je meu gas pa kuplongo, js na zicu sm šaltu, pa še eno sopotnco sma mela. Če bi se potrudl bi šli mogoč 4je gor, san ko je to slučajno se zgodil, ko so prevoz rabl .)O:-)

Rekord ma pa kolega s štirko, ko se jih je 5 gor spravl (belanca, kesl, 2 na zicu pa en na prtlažniku :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!