Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 kaj misliš, da smo mi tak ko tota večina študentov, jebivetrov samih....če maš naslednji dan predavanja ob sedmih ali vaje, ne morš bit vuni zvečer, to lahko samo večni študenti delajo hehe...no drugač pa jaz pa čamac sploh več vun ne hodima skoraj, tu pa tam, jaz bom edino šou ko bo mela fakulteta za strojništvo brucovanje :D ne ti se raje na abrahamu tak napiješ da na wcju dve uri spiš :lol1:
pehy Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 aja drugač, pa res nevem kaj hočeš s tem poevdat, ko si baje umišljaš neke čudaške frizure, kaj si proti celemu svetu, tak ko bin laden al kaj, al misliš da se je svet zarotil proti tebi?? :D ...or you just want to be an adolescent rebel?? :D Haha :lol1: Jah Nejko se je zresnil in vzel šolo resno, tak kot se mora. Še pije ne več tak kot je prej. S tega sledi, da šola vse pokvari. Haha na abrahamu, ziher je z nekimi starimi nazdravljal, ko so navajeni, pol pa je omagal :D. (nejko: šala mala :P :D).
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Haha :lol1: Jah Nejko se je zresnil in vzel šolo resno, tak kot se mora. Še pije ne več tak kot je prej. S tega sledi, da šola vse pokvari. Haha na abrahamu, ziher je z nekimi starimi nazdravljal, ko so navajeni, pol pa je omagal :D. (nejko: šala mala :P :D). ja to pa se zgodi, ko hočeš bit trezn pa te silijo hehe....te pa pol na silo piješ :D :D
Stroj Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) ewo vam fantje ugoden nakup :D http://www_avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1667887# Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil Stroj
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 auuuuuuu repsolkaaaa, definitivno moj naslednji motor :yes: :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ewo vam fantje ugoden nakup :D http://www_avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1667887# se še ne zanimam za tole.. premočna zadeva :)
Ven0m Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 kaj misliš, da smo mi tak ko tota večina študentov, jebivetrov samih....če maš naslednji dan predavanja ob sedmih ali vaje, ne morš bit vuni zvečer, to lahko samo večni študenti delajo hehe...no drugač pa jaz pa čamac sploh več vun ne hodima skoraj, tu pa tam, jaz bom edino šou ko bo mela fakulteta za strojništvo brucovanje :D Ha poglej mene ta tedn ocene: DRU:3 TEH:4 ANG:4 SLO:4 POD:5 (podvozje) :naughty: to pomen ratat pridn :D Ey Kermi a si ti prodal aprilio kašnmu Sebastjanu Meze? :hmm:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ha poglej mene ta tedn ocene: DRU:3 TEH:4 ANG:4 SLO:4 POD:5 (podvozje) :naughty: to pomen ratat pridn :DEy Kermi a si ti prodal aprilio kašnmu Sebastjanu Meze? :hmm: kera šola si to?
reesko Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 kera šola si to? neki v postojni :D
frk Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ja kaj boš pa proti meni reko, ko sem lepši od tebe, pa še lepšo ninjo mam od tebe, pa še boljši/lepši auspuh... :lol1:.... aja drugač, pa res nevem kaj hočeš s tem poevdat, ko si baje umišljaš neke čudaške frizure, kaj si proti celemu svetu, tak ko bin laden al kaj, al misliš da se je svet zarotil proti tebi?? :D ...or you just want to be an adolescent rebel?? :D sploh newem zakai si se mogo oglasit zai tu.. sai pa nimam jaz nič proti tebi, pa niti ni nič na tebe letelo..
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) sploh newem zakai si se mogo oglasit zai tu.. sai pa nimam jaz nič proti tebi, pa niti ni nič na tebe letelo.. sej jaz tui nič proti tebi, samo norca se rad delam, nasplošno iz vseh....še nisi opazo tega??? eni pač zamerijo, drugi ko me pa poznajo pa pač ne, to pa je tvoj problem hehe....kaj še nisi nikol bral kake si midva z čamčijem spuščama, pa mu jaz pol še vedno dovolim da se za ninjo vozi, čeprav zna bit včasih besedno oster :D :D Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil _Nejko_
reesko Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 sej jaz tui nič proti tebi, samo norca se rad delam, nasplošno iz vseh....še nisi opazo tega??? eni pač zamerijo, drugi ko me pa poznajo pa pač ne, to pa je tvoj problem hehe....kaj še nisi nikol bral kake si midva z čamčijem spuščama, pa mu jaz pol še vedno dovolim da se za ninjo vozi, čeprav zna bit včasih besedno oster :D :D haha...z mano se pa nikol ne upaš zapet :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 haha...z mano se pa nikol ne upaš zapet :D no, no sej sma mi2 tud že mela tu pa tam hehe....no, če maš željo te pa lahko hitro pošljem v tri pičke materne al pa še kam....samo ko se naslednič srečama ne dobiš lupčka :nono: :lol1:
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 sej jaz tui nič proti tebi, samo norca se rad delam, nasplošno iz vseh....še nisi opazo tega??? eni pač zamerijo, drugi ko me pa poznajo pa pač ne, to pa je tvoj problem hehe....kaj še nisi nikol bral kake si midva z čamčijem spuščama, pa mu jaz pol še vedno dovolim da se za ninjo vozi, čeprav zna bit včasih besedno oster :D :D hahahah faca ja :D no saj boš lahko kdaj pa kdaj tudi ti spredaj vozo :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 hahahah faca ja :D no saj boš lahko kdaj pa kdaj tudi ti spredaj vozo :P ko bom mel 25 kw v prometni ja, drugač pa naj kuj tebe vstavlajo ko boš prvi na radar prleto haha :D
Stroj Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ko bom mel 25 kw v prometni ja, drugač pa naj kuj tebe vstavlajo ko boš prvi na radar prleto haha :D I like the way you think :D
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ko bom mel 25 kw v prometni ja, drugač pa naj kuj tebe vstavlajo ko boš prvi na radar prleto haha :D saj bom povedal še registrsko tistega na plavi ninji ko se je mimo odpelal, ker je delal norije po cesti pa me spustijo :D zamenjava 1 proti 1 :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 saj bom povedal še registrsko tistega na plavi ninji ko se je mimo odpelal, ker je delal norije po cesti pa me spustijo :D zamenjava 1 proti 1 :P ma itak pa je meni zaj vseeno, ko mam take veze pri policajih, jaz se lahko brez registracije, izpita, pa nagi gor vozim na motorju če mi je po volji...pa ko odprejo vozniško pa vidijo 636 vizitk različnih policajev po sloveniji, nardijo samo: Nejko- :worship: :worship: haha
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) ma itak pa je meni zaj vseeno, ko mam take veze pri policajih, jaz se lahko brez registracije, izpita, pa nagi gor vozim na motorju če mi je po volji...pa ko odprejo vozniško pa vidijo 636 vizitk različnih policajev po sloveniji, nardijo samo: Nejko- :worship: :worship: haha ja zdaj si zmagal ja ko poznaš enga policaja a jaz sem že mel te kartice v vozniški ko sem moped vozo p.s.: no saj ti tut zdaj moped voziš Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil Čamac
Noiser69 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ma itak pa je meni zaj vseeno, ko mam take veze pri policajih, jaz se lahko brez registracije, izpita, pa nagi gor vozim na motorju če mi je po volji...pa ko odprejo vozniško pa vidijo 636 vizitk različnih policajev po sloveniji, nardijo samo: Nejko- :worship: :worship: haha you wish :P :blush:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ja zdaj si zmagal ja ko poznaš enga policaja a jaz sem že mel te kartice v vozniški ko sem moped vozo p.s.: no saj ti tut zdaj moped voziš jaz mam vsaj moped z plastikami, ne pa ti nekega napol nakeda wannabe cestaka hahaha
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) jaz mam vsaj moped z plastikami, ne pa ti nekega napol nakeda wannabe cestaka hahaha mimogrede dobim plastike v roku naslednjih nekaj ur in bo tip top kot more bit :D tvoj naprimer pa ima na eni strani nalepke na drugi pa samo šprican brez nalepk kar je še slabše Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil Čamac
Ven0m Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 kera šola si to? am...Postojna - Avtoserviser :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 mimogrede dobim plastike v roku naslednjih nekaj ur in bo tip top kot more bit :D tvoj naprimer pa ima na eni strani nalepke na drugi pa samo šprican brez nalepk kar je še slabše ja ene nalepke nima, kar lahko takoj dobim če hočem, ti pa počene plastike pa počohanega celega, pa bogve kake plastike ti bo ovi zaj prneso, verjetno take pinky ko riskotu haha... aja btw, pa oni risi na riti, ko nisi dal špricat se ti fullll vidijo, samo sn zadnič zanalašč tak govoro, da se nič ne vidi, samo zato da bi ti mel grši pa bolj počohan motor ko jaz....MUAHAHAHAHAHA :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 am...Postojna - Avtoserviser :D zakaj pa nisi šou moto-seviser :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se