Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
kaj misliš, da smo mi tak ko tota večina študentov, jebivetrov samih....če maš naslednji dan predavanja ob sedmih ali vaje, ne morš bit vuni zvečer, to lahko samo večni študenti delajo hehe...no drugač pa jaz pa čamac sploh več vun ne hodima skoraj, tu pa tam, jaz bom edino šou ko bo mela fakulteta za strojništvo brucovanje :D

ne ti se raje na abrahamu tak napiješ da na wcju dve uri spiš :lol1:

Objavljeno
aja drugač, pa res nevem kaj hočeš s tem poevdat, ko si baje umišljaš neke čudaške frizure, kaj si proti celemu svetu, tak ko bin laden al kaj, al misliš da se je svet zarotil proti tebi?? :D ...or you just want to be an adolescent rebel?? :D

Haha :lol1:

Jah Nejko se je zresnil in vzel šolo resno, tak kot se mora. Še pije ne več tak kot je prej.

S tega sledi, da šola vse pokvari.

Haha na abrahamu, ziher je z nekimi starimi nazdravljal, ko so navajeni, pol pa je omagal :D. (nejko: šala mala :P :D).

Objavljeno
Haha :lol1:

Jah Nejko se je zresnil in vzel šolo resno, tak kot se mora. Še pije ne več tak kot je prej.

S tega sledi, da šola vse pokvari.

Haha na abrahamu, ziher je z nekimi starimi nazdravljal, ko so navajeni, pol pa je omagal :D. (nejko: šala mala :P :D).

ja to pa se zgodi, ko hočeš bit trezn pa te silijo hehe....te pa pol na silo piješ :D :D

Objavljeno

auuuuuuu repsolkaaaa, definitivno moj naslednji motor :yes: :D

Objavljeno
kaj misliš, da smo mi tak ko tota večina študentov, jebivetrov samih....če maš naslednji dan predavanja ob sedmih ali vaje, ne morš bit vuni zvečer, to lahko samo večni študenti delajo hehe...no drugač pa jaz pa čamac sploh več vun ne hodima skoraj, tu pa tam, jaz bom edino šou ko bo mela fakulteta za strojništvo brucovanje :D

Ha poglej mene ta tedn ocene: DRU:3 TEH:4 ANG:4 SLO:4 POD:5 (podvozje) :naughty: to pomen ratat pridn :D

Ey Kermi a si ti prodal aprilio kašnmu Sebastjanu Meze? :hmm:

Objavljeno
Ha poglej mene ta tedn ocene: DRU:3 TEH:4 ANG:4 SLO:4 POD:5 (podvozje) :naughty: to pomen ratat pridn :D

Ey Kermi a si ti prodal aprilio kašnmu Sebastjanu Meze? :hmm:

kera šola si to?

Objavljeno
kera šola si to?

neki v postojni :D

Objavljeno
ja kaj boš pa proti meni reko, ko sem lepši od tebe, pa še lepšo ninjo mam od tebe, pa še boljši/lepši auspuh... :lol1:.... aja drugač, pa res nevem kaj hočeš s tem poevdat, ko si baje umišljaš neke čudaške frizure, kaj si proti celemu svetu, tak ko bin laden al kaj, al misliš da se je svet zarotil proti tebi?? :D ...or you just want to be an adolescent rebel?? :D

sploh newem zakai si se mogo oglasit zai tu.. sai pa nimam jaz nič proti tebi, pa niti ni nič na tebe letelo..

Objavljeno (popravljeno)
sploh newem zakai si se mogo oglasit zai tu.. sai pa nimam jaz nič proti tebi, pa niti ni nič na tebe letelo..

sej jaz tui nič proti tebi, samo norca se rad delam, nasplošno iz vseh....še nisi opazo tega??? eni pač zamerijo, drugi ko me pa poznajo pa pač ne, to pa je tvoj problem hehe....kaj še nisi nikol bral kake si midva z čamčijem spuščama, pa mu jaz pol še vedno dovolim da se za ninjo vozi, čeprav zna bit včasih besedno oster :D :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
sej jaz tui nič proti tebi, samo norca se rad delam, nasplošno iz vseh....še nisi opazo tega??? eni pač zamerijo, drugi ko me pa poznajo pa pač ne, to pa je tvoj problem hehe....kaj še nisi nikol bral kake si midva z čamčijem spuščama, pa mu jaz pol še vedno dovolim da se za ninjo vozi, čeprav zna bit včasih besedno oster :D :D

haha...z mano se pa nikol ne upaš zapet :D

Objavljeno
haha...z mano se pa nikol ne upaš zapet :D

no, no sej sma mi2 tud že mela tu pa tam hehe....no, če maš željo te pa lahko hitro pošljem v tri pičke materne al pa še kam....samo ko se naslednič srečama ne dobiš lupčka :nono: :lol1:

Objavljeno

hahahah faca ja :D no saj boš lahko kdaj pa kdaj tudi ti spredaj vozo :P

Objavljeno
hahahah faca ja :D no saj boš lahko kdaj pa kdaj tudi ti spredaj vozo :P

ko bom mel 25 kw v prometni ja, drugač pa naj kuj tebe vstavlajo ko boš prvi na radar prleto haha :D

Objavljeno
ko bom mel 25 kw v prometni ja, drugač pa naj kuj tebe vstavlajo ko boš prvi na radar prleto haha :D

I like the way you think :D

Objavljeno

saj bom povedal še registrsko tistega na plavi ninji ko se je mimo odpelal, ker je delal norije po cesti pa me spustijo :D zamenjava 1 proti 1 :P

Objavljeno
saj bom povedal še registrsko tistega na plavi ninji ko se je mimo odpelal, ker je delal norije po cesti pa me spustijo :D zamenjava 1 proti 1 :P

ma itak pa je meni zaj vseeno, ko mam take veze pri policajih, jaz se lahko brez registracije, izpita, pa nagi gor vozim na motorju če mi je po volji...pa ko odprejo vozniško pa vidijo 636 vizitk različnih policajev po sloveniji, nardijo samo: Nejko- :worship: :worship: haha

Objavljeno (popravljeno)
ma itak pa je meni zaj vseeno, ko mam take veze pri policajih, jaz se lahko brez registracije, izpita, pa nagi gor vozim na motorju če mi je po volji...pa ko odprejo vozniško pa vidijo 636 vizitk različnih policajev po sloveniji, nardijo samo: Nejko- :worship: :worship: haha

ja zdaj si zmagal ja ko poznaš enga policaja a jaz sem že mel te kartice v vozniški ko sem moped vozo

p.s.: no saj ti tut zdaj moped voziš

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

you wish :P :blush:

Objavljeno
ja zdaj si zmagal ja ko poznaš enga policaja a jaz sem že mel te kartice v vozniški ko sem moped vozo

p.s.: no saj ti tut zdaj moped voziš

jaz mam vsaj moped z plastikami, ne pa ti nekega napol nakeda wannabe cestaka hahaha

Objavljeno (popravljeno)
jaz mam vsaj moped z plastikami, ne pa ti nekega napol nakeda wannabe cestaka hahaha

mimogrede dobim plastike v roku naslednjih nekaj ur in bo tip top kot more bit :D tvoj naprimer pa ima na eni strani nalepke na drugi pa samo šprican brez nalepk kar je še slabše

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
kera šola si to?

am...Postojna - Avtoserviser :D

Objavljeno
mimogrede dobim plastike v roku naslednjih nekaj ur in bo tip top kot more bit :D tvoj naprimer pa ima na eni strani nalepke na drugi pa samo šprican brez nalepk kar je še slabše

ja ene nalepke nima, kar lahko takoj dobim če hočem, ti pa počene plastike pa počohanega celega, pa bogve kake plastike ti bo ovi zaj prneso, verjetno take pinky ko riskotu haha... aja btw, pa oni risi na riti, ko nisi dal špricat se ti fullll vidijo, samo sn zadnič zanalašč tak govoro, da se nič ne vidi, samo zato da bi ti mel grši pa bolj počohan motor ko jaz....MUAHAHAHAHAHA :lol1:

Objavljeno
am...Postojna - Avtoserviser :D

zakaj pa nisi šou moto-seviser :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!