Ven0m Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dns spet dual 5 u šol:D Kaj se ga bom napil :D Koci vse naj naj :winkiss:
_N3jC_ Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 resko dons sm pa tvojga gey edition mitota vidu :kva2: aja koci tud z moje strani vse najbolše :yea1:
Urban K. Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 (popravljeno) kermi lepa je ta tvoja rs-ka (sm te vidu na omv-ju u postojni pol pa še na ridah) Pa nism biu na motorju že od nedelje, tako da to nisem bil jaz. Koci vse najboljše! .) Popravljeno Oktober 12, 2007. Popravil Kermi1
Čamac Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 To me že spominja na neko nadaljevanko. V ponedeljek dobim, jutri dobim, čez nekaj ur dobim,... Saj sem ti rekel, ded je plastike prodal :D . Eh saj ne, naslednji teden jih boš po mojem dobo. Morn pa pohvalit frka, da je danes dal za pir. Hvala, v petek ga dobiš nazaj. Čamac zakaj nisi prišel zraven? glede plastik.. malo prej sem prišo iz garaže ker sn šraufal :) plastike so gor, takšne kot so bile... na honda čepin še morem samo naročit dve nalepki ;) ja kot da jaz nikol ne dam za pir :glare: :unsure: eh dans nisn mogo it zraven, gremo skup drugič :D
Fric Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Pa nism biu na motorju že od nedelje, tako da to nisem bil jaz. Koci vse najboljše! .) pol ma pa še edn rs 250 z gianeliji pa pokrovom za zadn sedež...čeprov je pa res da ni meu rdečga kombinezona ampak je biu u črni kudri
Stroj Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Pizda kje ste vsi.....ne bo nč spama dones?
Schmid87 Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Pizda kje ste vsi.....ne bo nč spama dones? nč
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ce se lubi it komu malo pelat, naj javi :D orazem kir motor si zaaral? :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ce se lubi it komu malo pelat, naj javi :D orazem kir motor si zaaral? :D a zaj bi se pa fural po totem mrzlem asfaltu, a ko sma te avgusta ko je blo toplo z čamčijem prigovarjala za fure, je bil pa tvoj radij gibanja 2 km (do ramzesa pa nazaj hehe) :D
Aless Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 a zaj bi se pa fural po totem mrzlem asfaltu, a ko sma te avgusta ko je blo toplo z čamčijem prigovarjala za fure, je bil pa tvoj radij gibanja 2 km (do ramzesa pa nazaj hehe) :D sej pa je vredi asfalt...samo malo mors pazit na desno roko :P
Čamac Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ce se lubi it komu malo pelat, naj javi :D orazem kir motor si zaaral? :D jaz bi šel zdaj počasi pojem še samo
frk Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 jaz bi šel zdaj počasi pojem še samo dai ti če se greš pelat.. jaz zai morem pomagat dimnik zidat, pol ob kakih 3 al pa 4 pa se grem malo pelat.. rufni pa se zmenima :)
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) jao pm ko nea morem zaj popoldne...skoda da se niste prej ze javli... ce bo cez tedn al pa nasledni vikend lepo, pa obvezno :D zaj se tak skos furam, ko sn legaln :D :P sao pm, prevec benza gre to :whistle::S Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil Gixxer
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ve kdo, ki v mariboru prodajajo gume za motorje? jaz vem samo za motorjet, ampak ma metzelerke pa pirelli, jaz bi pa rabo koga ko ma michelinke...
k0ci Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 uf najlepša hvala vsem za čestitke in želje :worship:
frk Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ve kdo, ki v mariboru prodajajo gume za motorje? jaz vem samo za motorjet, ampak ma metzelerke pa pirelli, jaz bi pa rabo koga ko ma michelinke... čeplak in drugi... v radgoni. ma poceni akcije, cca 220€ obe gumi + montaža zastojn..
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 koci tut z moje strani happy b-day :winkiss:
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ma kdo kako nalepko michelin ludeka? :D al pa ki lahko kupim kaj takega :D
shark90 Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) ve kdo, ki v mariboru prodajajo gume za motorje? jaz vem samo za motorjet, ampak ma metzelerke pa pirelli, jaz bi pa rabo koga ko ma michelinke... vulco- avto servis zaverski Avtoservis Branko Zaverski s.p. Titova cesta 48 2000 Maribor majo full vlko izbiro gum za motore... http://www.avtopikanet/2004/osebna/zadetki...sp?dealer=10517 Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil shark90
_Fingi_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Ja, Koci, še z moje strani vse najboljše, mal z zamudo sicr, ker me ni blo zdele 2 dni nč doma... pa vseen ... merki ninđo :evilgrin: pa velik srečnih kilometrov :yea1: :yea1: :beer2: :beer2:
JMatic Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 u koci :)))) :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Čamac Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) dai ti če se greš pelat.. jaz zai morem pomagat dimnik zidat, pol ob kakih 3 al pa 4 pa se grem malo pelat.. rufni pa se zmenima :) zdaj sem ravno prišel domov iz prijetne sončne jesenske vožnje :) ob 4 pa grem na kostanjev piknik k sošolki :) tak da dans več ne... se zmenima za drugič :) jao pm ko nea morem zaj popoldne...skoda da se niste prej ze javli... ce bo cez tedn al pa nasledni vikend lepo, pa obvezno :D zaj se tak skos furam, ko sn legaln :D :P sao pm, prevec benza gre to :whistle::S kje se te voziš ti, da te nič ni za videt pa slišat? ve kdo, ki v mariboru prodajajo gume za motorje? jaz vem samo za motorjet, ampak ma metzelerke pa pirelli, jaz bi pa rabo koga ko ma michelinke... gume prodajajo marsikje (petovia, motorjet, autocommerce,... ) ampak kupovanje gum v takih trgovinah je pomoje bedarije ker če vsaj malo poiščeš okrog jih boš dobil dosti ceneje :) preveri malo če se kaj prodaja na avtonetu, moto-opremi (tam imaš veliko izbiro po v redu cenah), naročiš lahko tudi z ebaya če najdeš poceni,... skratka miljon cenejših možnosti za enake gume :) čeplak in drugi... v radgoni. ma poceni akcije, cca 220€ obe gumi + montaža zastojn.. kakšne gume pa? Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil Čamac
Čamac Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 vulco- avto servis zaverski Avtoservis Branko Zaverski s.p. Titova cesta 48 2000 Maribor majo full vlko izbiro gum za motore... http://www.avtopikanet/2004/osebna/zadetki...sp?dealer=10517 uf super cene :) evo komplet bridgestone bt014 (te si dal ti zdaj gor, matex?) za okroglih 200€, dunlop qualifier tudi okrog 200€ :) tukaj je pa pomoje fajn gume kupit :D
frk Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 zdaj sem ravno prišel domov iz prijetne sončne jesenske vožnje :) ob 4 pa grem na kostanjev piknik k sošolki :) tak da dans več ne... se zmenima za drugič :) kiri sošolki? :D
Čamac Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 kiri sošolki? :D Nini v Düplek :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se