_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 komaj čakam da bo sneg in snežni meteži :D :yes:
Čamac Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 komaj čakam da bo sneg in snežni meteži :D :yes: jebi se :D veš kak je blo dans prijetno na motorju :P aja pa pred tvojo hišo sem bil pa subaru veni pa te kličem pa se ne javiš pa sem pospravo telefon, dal nazaj rokavice pa čelado gor pa šel dalje :)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) jebi se :D veš kak je blo dans prijetno na motorju :P aja pa pred tvojo hišo sem bil pa subaru veni pa te kličem pa se ne javiš pa sem pospravo telefon, dal nazaj rokavice pa čelado gor pa šel dalje :) veš eni mamo na hišah zvonce btw...mobitel mam pa na tiho, ker se med vikendom sploh ne oglašam dobenmu na telefon, razn da koga rabim....kaj si me pa rabo sploh??....no jaz sem pa danes spucal generalno motor, očisto in namazo ketno, pa malo ga zakurblal in turiral v obrate, da sn malo sosede zbudil iz tote zaspane sobote hehe, pa še poslikal celega, in ponovno ugotavljal da je najlepši motor na svetu hihi:D... zaj še morn samo diske našpricat, pa akumulator ven, pa je motor pripravljen na zimsko spanje... :D Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil _Nejko_
_N3jC_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Kva boš pa diske špricu :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Kva boš pa diske špricu :rolleyes: ploščice samo malo, ma neki šprej čamac, mi more posodit kao da se pred zimo našprica malo....
_N3jC_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ploščice samo malo, ma neki šprej čamac, mi more posodit kao da se pred zimo našprica malo.... aha ne zato uprašam k prvič slišm hehe
pehy Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 zdaj sem ravno prišel domov iz prijetne sončne jesenske vožnje :) ob 4 pa grem na kostanjev piknik k sošolki :) tak da dans več ne... se zmenima za drugič :) Jaz pa nisn mogo it, ker sem mel tekmo. In Čamčy mi zdaj sms napiše, naj prijem s skuterjem iz Šentilja v Duplek, ni normalen. (Zgleda že ma spet nekaj v riti). Alo frk greš dans Januši? Priji na kaki špricer al pa 5...
frk Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Jaz pa nisn mogo it, ker sem mel tekmo. In Čamčy mi zdaj sms napiše, naj prijem s skuterjem iz Šentilja v Duplek, ni normalen. (Zgleda že ma spet nekaj v riti).Alo frk greš dans Januši? Priji na kaki špricer al pa 5... se zna zgodit da bom prišo ja.. se se vidima ko se srečama.. @nejko: :worship: :worship: res maš dobro ninjo :worship: :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 se zna zgodit da bom prišo ja.. se se vidima ko se srečama..@nejko: :worship: :worship: res maš dobro ninjo :worship: :worship: hehe, hvala hvala .)
k0ci Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 najlepša hvala vsem za čestitke :OK: se zna zgodit da bom prišo ja.. se se vidima ko se srečama..@nejko: :worship: :worship: res maš dobro ninjo :worship: :worship: sam kaj ko je modra,kot kak sukuzuki :P
frk Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 najlepša hvala vsem za čestitke :OK: sam kaj ko je modra,kot kak sukuzuki :P pa saj je kawasaki modra, take malenkosti se mu oprostijo :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 najlepša hvala vsem za čestitke :OK: sam kaj ko je modra,kot kak sukuzuki :P pa saj je kawasaki modra, take malenkosti se mu oprostijo :P tiho kuščarja :D .)
_LuX_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 dogajanje v celindru posneto z micro kamero: http://gizmodo.com/gadgets/fourstroke-acti...gine-309138.php
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) ufff, svetovno, to sn že en cajt iskal, da bi blo ki posneto delovanjev notranjosti....pa vse 4 takte kaže hehe, najblojši je tretji-eksplozija---ful svetovno zgleda :worship: :D...hehe pa še zgoraj desno se ventil vidi kak se odpira in zapira...svetovn posnetek res Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil _Nejko_
Igorr Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Gre kdo s 125 na Grobnik jutri?
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Gre kdo s 125 na Grobnik jutri? btw, ju3 bo zjutraj okoli 3 stopinje, čez dan največ do 13, tak da res svaka čast norcem ki se mislite vozit ju3, pa po možnosti do grobnika haha, ko bote do tja prišli bote meli jajčke trde ko orehe :D
Igorr Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 btw, ju3 bo zjutraj okoli 3 stopinje, čez dan največ do 13, tak da res svaka čast norcem ki se mislite vozit ju3, pa po možnosti do grobnika haha, ko bote do tja prišli bote meli jajčke trde ko orehe :D Mogoče so se pa vremenkoti zmotili. Za Grobnik sem dal idejo kar tako, ker nimam ideje kam bi šel. Pa še sam se zadnje čase okoli vozim in mi to že pošteno najeda.
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Mogoče so se pa vremenkoti zmotili. Za Grobnik sem dal idejo kar tako, ker nimam ideje kam bi šel. Pa še sam se zadnje čase okoli vozim in mi to že pošteno najeda. lepo spucaj in pospravi v kot motor, dokler se temperature ne dvignejo vsaj nad 15 stopinj....ne pa neke na silo samo da si na motoru, pa da te zebe, pa še asfalt je mrzel sploh zjutraj....
tomazin Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 lepo spucaj in pospravi v kot motor, dokler se temperature ne dvignejo vsaj nad 15 stopinj....ne pa neke na silo samo da si na motoru, pa da te zebe, pa še asfalt je mrzel sploh zjutraj.... ka zj morjo vsi pospravt motorje kr si ga ti :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ka zj morjo vsi pospravt motorje kr si ga ti :lol1: JA. :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ej mitofreak :D evo tega technovikinga k sm ti govoru zadnč..
norc 16 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ej mitofreak :D evo tega technovikinga k sm ti govoru zadnč.. dečki saj bi šau spat samo mislim da se mi je slepič razlil. boli ko svinja ayd grem probat zaspat
Schmid87 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 dečki saj bi šau spat samo mislim da se mi je slepič razlil. boli ko svinjaayd grem probat zaspat poj ti zdele neb mogu več pisat na forumu :D bi se komej premikou zarad bolečin :P js grem pa gledat eurosport :) adios :P
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 aha ne zato uprašam k prvič slišm hehe gre za brake cleaner, da očistiš diske pa nečistoče (razno maščobo in svinjarijo) in diski so ti hvaležni :) Jaz pa nisn mogo it, ker sem mel tekmo. In Čamčy mi zdaj sms napiše, naj prijem s skuterjem iz Šentilja v Duplek, ni normalen. (Zgleda že ma spet nekaj v riti).Alo frk greš dans Januši? Priji na kaki špricer al pa 5... eh nič nisn mel v riti, škoda da te ni blo fajn je blo ej mitofreak :D evo tega technovikinga k sm ti govoru zadnč.. hahahaha :kva2: :lol1: res da nisem mitofreak, ampak sem si drznil pogledati :) :worship: STONER :worship: uuu jaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :beer2: :010
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se