Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

komaj čakam da bo sneg in snežni meteži :D :yes:

Objavljeno
komaj čakam da bo sneg in snežni meteži :D :yes:

jebi se :D veš kak je blo dans prijetno na motorju :P aja pa pred tvojo hišo sem bil pa subaru veni pa te kličem pa se ne javiš pa sem pospravo telefon, dal nazaj rokavice pa čelado gor pa šel dalje :)

Objavljeno (popravljeno)
jebi se :D veš kak je blo dans prijetno na motorju :P aja pa pred tvojo hišo sem bil pa subaru veni pa te kličem pa se ne javiš pa sem pospravo telefon, dal nazaj rokavice pa čelado gor pa šel dalje :)

veš eni mamo na hišah zvonce btw...mobitel mam pa na tiho, ker se med vikendom sploh ne oglašam dobenmu na telefon, razn da koga rabim....kaj si me pa rabo sploh??....no jaz sem pa danes spucal generalno motor, očisto in namazo ketno, pa malo ga zakurblal in turiral v obrate, da sn malo sosede zbudil iz tote zaspane sobote hehe, pa še poslikal celega, in ponovno ugotavljal da je najlepši motor na svetu hihi:D... zaj še morn samo diske našpricat, pa akumulator ven, pa je motor pripravljen na zimsko spanje... :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
Kva boš pa diske špricu :rolleyes:

ploščice samo malo, ma neki šprej čamac, mi more posodit kao da se pred zimo našprica malo....

Objavljeno
ploščice samo malo, ma neki šprej čamac, mi more posodit kao da se pred zimo našprica malo....

aha ne zato uprašam k prvič slišm hehe

Objavljeno
zdaj sem ravno prišel domov iz prijetne sončne jesenske vožnje :) ob 4 pa grem na kostanjev piknik k sošolki :) tak da dans več ne... se zmenima za drugič :)

Jaz pa nisn mogo it, ker sem mel tekmo. In Čamčy mi zdaj sms napiše, naj prijem s skuterjem iz Šentilja v Duplek, ni normalen. (Zgleda že ma spet nekaj v riti).

Alo frk greš dans Januši? Priji na kaki špricer al pa 5...

Objavljeno
Jaz pa nisn mogo it, ker sem mel tekmo. In Čamčy mi zdaj sms napiše, naj prijem s skuterjem iz Šentilja v Duplek, ni normalen. (Zgleda že ma spet nekaj v riti).

se zna zgodit da bom prišo ja.. se se vidima ko se srečama..

@nejko: :worship: :worship: res maš dobro ninjo :worship: :worship:

Objavljeno

hehe, hvala hvala .)

Objavljeno

najlepša hvala vsem za čestitke :OK:

sam kaj ko je modra,kot kak sukuzuki :P

Objavljeno

pa saj je kawasaki modra, take malenkosti se mu oprostijo :P

Objavljeno

pa saj je kawasaki modra, take malenkosti se mu oprostijo :P

tiho kuščarja :D .)

Objavljeno (popravljeno)

ufff, svetovno, to sn že en cajt iskal, da bi blo ki posneto delovanjev notranjosti....pa vse 4 takte kaže hehe, najblojši je tretji-eksplozija---ful svetovno zgleda :worship: :D...hehe pa še zgoraj desno se ventil vidi kak se odpira in zapira...svetovn posnetek res

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Gre kdo s 125 na Grobnik jutri?

Objavljeno
Gre kdo s 125 na Grobnik jutri?

btw, ju3 bo zjutraj okoli 3 stopinje, čez dan največ do 13, tak da res svaka čast norcem ki se mislite vozit ju3, pa po možnosti do grobnika haha, ko bote do tja prišli bote meli jajčke trde ko orehe :D

Objavljeno
btw, ju3 bo zjutraj okoli 3 stopinje, čez dan največ do 13, tak da res svaka čast norcem ki se mislite vozit ju3, pa po možnosti do grobnika haha, ko bote do tja prišli bote meli jajčke trde ko orehe :D

Mogoče so se pa vremenkoti zmotili. Za Grobnik sem dal idejo kar tako, ker nimam ideje kam bi šel. Pa še sam se zadnje čase okoli vozim in mi to že pošteno najeda.

Objavljeno
Mogoče so se pa vremenkoti zmotili. Za Grobnik sem dal idejo kar tako, ker nimam ideje kam bi šel. Pa še sam se zadnje čase okoli vozim in mi to že pošteno najeda.

lepo spucaj in pospravi v kot motor, dokler se temperature ne dvignejo vsaj nad 15 stopinj....ne pa neke na silo samo da si na motoru, pa da te zebe, pa še asfalt je mrzel sploh zjutraj....

Objavljeno
lepo spucaj in pospravi v kot motor, dokler se temperature ne dvignejo vsaj nad 15 stopinj....ne pa neke na silo samo da si na motoru, pa da te zebe, pa še asfalt je mrzel sploh zjutraj....

ka zj morjo vsi pospravt motorje kr si ga ti :lol1:

Objavljeno
ka zj morjo vsi pospravt motorje kr si ga ti :lol1:

JA. :D

Objavljeno

ej mitofreak :D

evo tega technovikinga k sm ti govoru zadnč..

Objavljeno

dečki saj bi šau spat samo mislim da se mi je slepič razlil. boli ko svinja

ayd grem probat zaspat

Objavljeno
dečki saj bi šau spat samo mislim da se mi je slepič razlil. boli ko svinja

ayd grem probat zaspat

poj ti zdele neb mogu več pisat na forumu :D bi se komej premikou zarad bolečin :P

js grem pa gledat eurosport :) adios :P

Objavljeno

:worship: STONER :worship:

Objavljeno
aha ne zato uprašam k prvič slišm hehe

gre za brake cleaner, da očistiš diske pa nečistoče (razno maščobo in svinjarijo) in diski so ti hvaležni :)

eh nič nisn mel v riti, škoda da te ni blo fajn je blo

hahahaha :kva2: :lol1: res da nisem mitofreak, ampak sem si drznil pogledati :)

:worship: STONER :worship:

uuu jaaaa :kva2: :kva2: :kva2:

:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

:yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

:beer2: :010

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!