_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 dečki saj bi šau spat samo mislim da se mi je slepič razlil. boli ko svinjaayd grem probat zaspat tebi so se možgani razlili pomoje, od alkohola :D
pehy Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 dečki saj bi šau spat samo mislim da se mi je slepič razlil. boli ko svinjaayd grem probat zaspat Ja seveda, kaj pa piješ tolko. Maaa kak me glava boli prokleti tiger, ne vem kak se bom jaz danes matematiko učil. Čamac ti si že delal kaj matematike?
Urban K. Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Zdle sm pa tud jst prodou RS 125. :(
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Zdle sm pa tud jst prodou RS 125. :( kolko, kolko??? hehe :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Zdle sm pa tud jst prodou RS 125. :( oooo kje si pijanica ena :P jah sej maš 250ko kaj si žalostn :P za kok si prodal?
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Ja seveda, kaj pa piješ tolko. Maaa kak me glava boli prokleti tiger, ne vem kak se bom jaz danes matematiko učil. Čamac ti si že delal kaj matematike? kaj misliš? dans me vse čaka nič se še nisn pizda sploh ne vem kak se naj naučim :( pa še geo sn jutri vprašan :headbang: še tui nisn nič se učil
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kaj misliš? dans me vse čaka nič se še nisn pizda sploh ne vem kak se naj naučim :( pa še geo sn jutri vprašan :headbang: še tui nisn nič se učil Fazan.
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 jah sej maš 250ko kaj si žalostn :P valda niaš kaj bit žalostn kermi. žalostn je lahko risko ko peš hodi zdaj pa misli še tisto kolibo kupit :P Fazan. tolko le glej da neoma drugo leto oba četrti letnik :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 valda niaš kaj bit žalostn kermi. žalostn je lahko risko ko peš hodi zdaj pa misli še tisto kolibo kupit :Ptolko le glej da neoma drugo leto oba četrti letnik :D hahahah :D
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 hahahah :D :rolleyes: kaj maš to nejko novo slikico? neke škilave oke me gledajo bilokero temo odprem, brat pa boljše da ne začnem ker same bedarije povsod :D
norc 16 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 poj ti zdele neb mogu več pisat na forumu :D bi se komej premikou zarad bolečin :Pjs grem pa gledat eurosport :) adios :P po določenem cajti sem ugotovil da me je tak vscat tišalo.
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 :rolleyes: kaj maš to nejko novo slikico? neke škilave oke me gledajo bilokero temo odprem, brat pa boljše da ne začnem ker same bedarije povsod :D idi slikice poglejat med motocikli, včeraj sveže spucanega....dobro da nisi glih takrat prišo do mene s hondo ko sn vuni mel ninjo, ker bi verjetno honda kar razpadla ti se pa razjokal zraun od manjvrednostnega kompleksa :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 idi slikice poglejat med motocikli, včeraj sveže spucanega....dobro da nisi glih takrat prišo do mene s hondo ko sn vuni mel ninjo, ker bi verjetno honda kar razpadla ti se pa razjokal zraun od manjvrednostnega kompleksa :D ninja nije loša sam kaj k si ti grd
Noiser69 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 po določenem cajti sem ugotovil da me je tak vscat tišalo. :lol1: zdej vem, da če mo bo kdaj tam bolelo, da me rajtm scat tiši :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ninja nije loša sam kaj k si ti grd sej zato pa mam vedno čelado gor, da se ne vidi, tistega motečega elementa na lepotički :D
Stroj Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ninja nije loša sam kaj k si ti grd Ti pa marš učit :devil:
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ninja nije loša sam kaj k si ti grd hahahahaha :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 hahahahaha :D da ne bi o teb začel grdobci eni
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 hahahahaha :D ti se pa ne smej, ker si dosti na slabšem ko pa jaz, ker si ti grd in tvoja honda tudi :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 no teden je naokoli...jst pa đeri sva se spet vidla :P da vidte njegovo biciklo zravn :D P.S. @ nejko & čamy ..poglejta đerija kok je lep..ne pa vidva Ti pa marš učit :devil: čuti jebote :D fotr en :P
Stroj Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 no teden je naokoli...jst pa đeri sva se spet vidla :Pda vidte njegovo biciklo zravn :D P.S. @ nejko & čamy ..poglejta đerija kok je lep..ne pa vidva čuti jebote :D fotr en :P Vidi vidi....s5 s kolesom :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Vidi vidi....s5 s kolesom :D nije on motorajder :D
vRider Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Yeahhhhh Stoner once again :worship:
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Yeahhhhh Stoner once again :worship: ti si tud grd
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se