reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ma jebote reesko :D ja, ti si pa lep :winkiss:
Noiser69 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kdo je kaj lepotec tu :whistle:
Urban K. Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kolko, kolko??? hehe :D Za 1950€. Slabo, ampak jebi ga, preveč konkurence...
Urban K. Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 oooo kje si pijanica ena :Pjah sej maš 250ko kaj si žalostn :P za kok si prodal? Ej kam si pol kr zpizdu, k pol štirih je pršla una striptizeta?
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) Ej kam si pol kr zpizdu, k pol štirih je pršla una striptizeta? ma preveč sm biu pijn in sm šou mal spavat :P pol smo šli še na kebaš kjer smo đerija vidl :P pol pa domov :D pa hvala za pijačo :winkiss: Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil reesko
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 da ne bi o teb začelgrdobci eni ti pa samo tiho s tvojo pedersko frizuro :P ti se pa ne smej, ker si dosti na slabšem ko pa jaz, ker si ti grd in tvoja honda tudi :D jaja če je honda grda pol pa res ne vem kje je ninja :unsure: Yeahhhhh Stoner once again :worship: zdaj si se komaj zbudo? je že mimo to ja, drugač pa je bil tut capirossi super pa seveda stoner na domačih tleh :) Za 1950€. Slabo, ampak jebi ga, preveč konkurence... ojej škoda tvoja je bla po slikah ful lepa pa rave pa supercorse pa vse...
Urban K. Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ma preveč sm biu pijn in sm šou mal spavat :P pol smo šli še na kebaš kjer smo đerija vidl :P pol pa domov :Dpa hvala za pijačo :winkiss: Še kdaj!
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Ej kam si pol kr zpizdu, k pol štirih je pršla una striptizeta? eh kaj bo reesko s striptizetami če ma nas :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ti pa samo tiho s tvojo pedersko frizuro :P haha imam novo :P
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 aja fantje evo nekaj novega v 125 klasi KLIK
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ma preveč sm biu pijn in sm šou mal spavat :P pol smo šli še na kebaš kjer smo đerija vidl :P pol pa domov :Dpa hvala za pijačo :winkiss: risko ti si pa najgršejši od vseh, pa sploh motorja nimaš, tak da idi spavat dalje :D .)
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 haha imam novo :P ajde pokaži :D če pa ti je noro samega sebe gor dajat pa se pod đerijevim prijavi pa daj svojo sliko gor da bo zgledalo kot da jo je on dal pol pa se še pod svojim prijavi pa kaki komentar ojej đeri zakaj si dal sliko gor pol pa že mi vskočimo pa samo :wub: :wub: :wub: waa reesko kok si lep :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 risko ti si pa najgršejši od vseh, pa sploh motorja nimaš, tak da idi spavat dalje :D .) me veseli da sm ti ušeč :P ajde pokaži :D če pa ti je noro samega sebe gor dajat pa se pod đerijevim prijavi pa daj svojo sliko gor da bo zgledalo kot da jo je on dal pol pa se še pod svojim prijavi pa kaki komentar ojej đeri zakaj si dal sliko gor pol pa že mi vskočimo pa samo :wub: :wub: :wub: waa reesko kok si lep :D hhahah :D kere ideje ma ta čamy :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 me veseli da sm ti ušeč :P srečen keeeeer...sem moškiiii :lol1:
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 srečen keeeeer...sem moškiiii :lol1: ker ljubim ženskoooo kot si tiiii al pa pehy
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 srečen keeeeer...sem moškiiii :lol1: dej prosm ukinsi tole svojo sliko...ker kar je preveč je pa preveč :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kwa je zdej s temi gayi iz lj? a bo treba po irency
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 dej prosm ukinsi tole svojo sliko...ker kar je preveč je pa preveč :SS :SS :SS :SS :SS :SS kero sliko???
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 jaz bi rekel da to modro od spredaj z lučmi
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kero sliko??? jaz bi rekel da to modro od spredaj z lučmi tako je :SS
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 jaz bi rekel da to modro od spredaj z lučmi ne ne pazite se če bote grdo govorili, ninja always watches you :D
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ne ne pazite se če bote grdo govorili, ninja always watches you :D joj...sej grdih stvari se bojimo..zato pa ugasn tole
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) kaj pa reeskotova nostalgična slika? pred pedersko roza cagivo ko še je mel tisto lepo rumeno črno edition pa še tak lepo v ovinku slikana :P oziroma nostalgična da je sploh mel cagivo :D al pa motor :D Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kaj pa reeskotova nostalgična slika? pred pedersko roza cagivo ko še je mel tisto lepo rumeno črno edition pa še tak lepo v ovinku slikana :P oziroma nostalgična da je sploh mel cagivo :D al pa motor :D hahah :D Gospod Matej Šulc ima veliko batino.
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 hahah :DGospod Matej Šulc ima veliko batino. eh pićketine
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se