reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 eh pićketine poljub na glavića :winkiss:
Matex_46 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kdo je kaj lepotec tu :whistle: .) hahah :DGospod Matej Šulc ima veliko batino. Želiš? O:-)
vRider Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Če je pa dolgcajt...sej grem zdj na motor B)
HyperJack Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Evo za nekatere se je sezona žal prekmalu končala..... Upam, da ga bom vsaj toliko uspel poštimat da bo vžgal...
HyperJack Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Sem se glih odpravljal na Supermoto tekmo v Logatc....Ali mogoče kdo ve zakaj se mi vsakič "računalnik" motorja ko hočem zagnati mašino resetira in izgleda kot bi ponovno naredil kontakt...
DIESEL Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 bad . upam da je s tabo vse ok :yes: motor se bo že zrihtal
HyperJack Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Pa kurba vse me nekaj boli..... :headbang: Upam, da bo nekak....Čez zimo bom mel spet kej za delat.... :krneki:
C4V4L13R Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 u fak :krneki: ka se je pa zgodl? te je odneslo kam? je bla brzina? al je kak drug posrednik biu še vmes? sam, da teb ni kj :unsure:
Čamac Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 za to ninjo pa še jaz rečem da je lepa ... BRRRRM
_N3jC_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Pa kurba vse me nekaj boli..... :headbang: Upam, da bo nekak....Čez zimo bom mel spet kej za delat.... :krneki: fakk :( Kje pa se je zgodl to, pa kaj je sploh blo?
Stroj Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 U damn.... :( a je s tabo vse uredu
Noiser69 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Pa kurba vse me nekaj boli..... :headbang: Upam, da bo nekak....Čez zimo bom mel spet kej za delat.... :krneki: u bad :BUA: samo da je s tabo kolkr tolk vredo, upam da okrevaš čimprej ... motor se bo pa ž porihtal
NejcZ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Smola pa taka.. :wacko: Kaj si pa delou?
Gixxer Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 sam zdaj pa se res ni vec za vozit nevem kolk okrog...asfalt je ze prehladen...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) jap, danes se je baje en ubil v dogošah (pri dupleku), ve kdo od štajercov kaj več o tem... aha našel: Na regionalni cesti Dogoše - Spodnji Duplek se je okoli 15. ure zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.Kot je za 24ur.com povedal Franc Virtič, je 21-letni motorist zaradi domnevno neprilagojene hitrosti na mostu čez Dravo zapeljal v ograjo. Zaradi hudih telesnih poškodb je umrl na kraju nesreče. Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil _Nejko_
Gixxer Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 jap, danes se je baje en ubil v dogošah (pri dupleku), ve kdo od štajercov kaj več o tem... jaz sem tud samo to slisal ja, tak da bi prav prisle kake informacije
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) vi se pa še kar vozite norci pri 10 ih stopinjah čez dan.... :worship: :D ...je pa smešno da vedno ko se kak motorist razbije in ni drugih udeležencev zraun, bnapišejo zaradi neprilagojene hitrosti, nisn še pa čul da bi keri napisali zaradi razfukanega asfalta, madežov, šodra na cesti, kar so pa kriva naša cestna podjetja in nasploh država....vedno je posameznik krivec ja... Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil _Nejko_
Gixxer Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 jaz ga mam se samo za v solo pa k moji dragi :D sem se peljal prejsnji vikend po stari cesti do bisterce in ni vec fajn...se ne splaca reskirat zdaj na koncu sezone... zaj prie yoshimura and co. (cez kaka 2 mesca) :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) jaz ga mam se samo za v solo pa k moji dragi :D sem se peljal prejsnji vikend po stari cesti do bisterce in ni vec fajn...se ne splaca reskirat zdaj na koncu sezone... zaj prie yoshimura and co. (cez kaka 2 mesca) :D končno boš mel nek spodoben zvok hehe...ki si te naročo auspuh pa za kolko??? Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil _Nejko_
Gixxer Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 končno boš mel nek spodoben zvok hehe...ki si te naročo auspuh pa za kolko??? nisem ga se naroco. Zaj bom malo delal pa to in ko bo dnar na strani, pride tudi to...drgac pa bom naroco iz amerike, ker je s postnino vred se vedno pune ceneje...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 nisem ga se naroco. Zaj bom malo delal pa to in ko bo dnar na strani, pride tudi to...drgac pa bom naroco iz amerike, ker je s postnino vred se vedno pune ceneje... fajn :OK:, zaj še samo čami da nabavi kakega leovinča, pa bomo grmeli tu po mariboru pol spomladi hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se