Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ma ja, pa jaz se morn zaj gume kupit...ce bom naletel na kako fajn akcijo, jih bom kr zdaj kupo, pa jih dal spomladi montirat, drgac pa pac pol...

Objavljeno
ma ja, pa jaz se morn zaj gume kupit...ce bom naletel na kako fajn akcijo, jih bom kr zdaj kupo, pa jih dal spomladi montirat, drgac pa pac pol...

jaz tudi, zadnjo gumo ko mi je počla, sprednja je itak praktično nova... no tu se začne pol pa lahko še samo naštevam kaj morn sporihtat do spomladi hehe...

Objavljeno

nejko tm k piše ker motor maš si napiš ne "ENUDRO 125" ampak kr ZABITA JAJCA 125 - jawa dandy :winkiss:

Objavljeno
nejko tm k piše ker motor maš si napiš ne "ENUDRO 125" ampak kr ZABITA JAJCA 125 - jawa dandy :winkiss:

kaj je ressko si se ze navadu gefo :D

Objavljeno

Muda brez pameti :D

Objavljeno
kaj je ressko si se ze navadu gefo :D

ma kurac...doma bom jutr...sm že mtki reku :D tud pogledu si nism...še zmer nism čist trezn :D

Muda brez pameti :D

:P

Objavljeno (popravljeno)

ok, bom hehe

evo urejeno ti si pa daj---motocikel: moje krive noge in primestni avtobus

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
ok, bom hehe

evo urejeno ti si pa daj---motocikel: moje krive noge in primestni avtobus

done.

vidiš kako mava midva lep odnos...temu se pa reče prava ljubezen...tvoja lana bi zapela... prava ljubav :P

Objavljeno
done.

vidiš kako mava midva lep odnos...temu se pa reče prava ljubezen...tvoja lana bi zapela... prava ljubav :P

tako je...your wish is my command, in obratno seveda, torej: vzami v roke krtačko za vece pucat in si jo potisni globoko v rit, ter zarotiraj trikrat okoli svoje osi...ko boš to nardil, bo tvoje ritka godna za parjenje :lol1:

Objavljeno
tako je...your wish is my command, in obratno seveda, torej: vzami v roke krtačko za vece pucat in si jo potisni globoko v rit, ter zarotiraj trikrat okoli svoje osi...ko boš to nardil, bo tvoje ritka godna za parjenje :lol1:

Prepozn :whistle: sm mu jo že jst :devil:

Objavljeno

alo pubeci, predvsem đeri, fafex, risko, strojan....če mate cajt pridite nasljedno soboto v maribor, da spet malo začagamo, jaz odkar sma bla v lj z čamyjem sploh nisn bil vuni....tak da se zmenite pa pridite, ker zdaj se vi na vrsti....risko je že reko da je za....seveda pa vabljeni tudi vsi ostali :yes:

Objavljeno
alo pubeci, predvsem đeri, fafex, risko, strojan....če mate cajt pridite nasljedno soboto v maribor, da spet malo začagamo, jaz odkar sma bla v lj z čamyjem sploh nisn bil vuni....tak da se zmenite pa pridite, ker zdaj se vi na vrsti....risko je že reko da je za....seveda pa vabljeni tudi vsi ostali :yes:

tako kot je nejko reku ...jst sm za...zdej pa še ostali...kdo je za?

Objavljeno

Pizda a se bo kej spamal al ne....sej ni vsak dan nedelja

Objavljeno

idi u krevet

Objavljeno

A si ti slišu resko...pravm d sm zanč tist tvoj italjanski skret vidu :whistle:

Objavljeno

nč :D

Objavljeno
jaz ga mam se samo za v solo pa k moji dragi :D sem se peljal prejsnji vikend po stari cesti do bisterce in ni vec fajn...se ne splaca reskirat zdaj na koncu sezone... zaj prie yoshimura and co. (cez kaka 2 mesca) :D

kaj tolko polagaš da ne drži? jaz sem včeraj šel malo turističko okoli pa je čisto vredu res pa da ni več za neko polaganje pa čez ovinke na nekih vlkih obratih itd

akcij maš kolko hočeš zdaj za gume :) za 200 € dobiš komplet qualifier, bt014, ... al iščeš bolj športne gume? conti race attack naprimer dobiš za 250 € komplet

haha saj tak ni neki enduro tisto :P

Objavljeno

lohk sam prevoz zrihti :)

Objavljeno
kaj tolko polagaš da ne drži? jaz sem včeraj šel malo turističko okoli pa je čisto vredu res pa da ni več za neko polaganje pa čez ovinke na nekih vlkih obratih itd

akcij maš kolko hočeš zdaj za gume :) za 200 € dobiš komplet qualifier, bt014, ... al iščeš bolj športne gume? conti race attack naprimer dobiš za 250 € komplet

dovolj sem se ze naucil polagat, da ze cutim majhne zdrse, za turisticno voznjo pa se se da ja...samo vseeno nevem zakaj bi reskiral, ker lani me je to drago stalo (mrzli asfalt, pa se pesek, ampak doro, saj seeno)

odloco sem se za michelinke...pa vem da ma en v radljah akcijo ja, ga bo treba ju3 poklicat :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

slovenske železnice :P lahko pa brata vprašam kdaj gre kaj iz lj lahko koga zraven vzame, samo če vas je dosti pol bolj težko

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

seveda, da drži :grim

Objavljeno

slovenske železnice :P lahko pa brata vprašam kdaj gre kaj iz lj lahko koga zraven vzame, samo če vas je dosti pol bolj težko

tako je, mater žabari se ne znate nič zoorganizirat, če mi lahko pridemo k vam bote še vi nekak ne...samo volje je treba :D

Objavljeno

ti pa zagnjavi za avto doma, pa v soboto prpeli pubece in sebe v maribor :D

Objavljeno

matex kak si kaj zadovoljn z bt014 ? jih lahko dobim za 200€ pa me mikajo :P

Objavljeno

dečki eč mislite v mb met kaj povejte se oglasim obvezno.

drugače pa še asvalt pikne prav fajn......preizkušeno danes.........vse kaj sme sem lepo počasi zagrel gume na delovno temperaturo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!