_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Qualifier RR, Conti GP, BT-002 :) za normalne ceste??? mislim da neprimerne .)
Matex_46 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 za normalne ceste??? mislim da neprimerne .) pa še kako primerne :grim
biker125 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 http://www.avtopikanet/2004/oprema/oglas.asp?ID=1523083 ...z čamacom sma naročla za prednjo kolo, za zadno že mama stojalo... Čene pa švajs aparat v roke pa sam nardit :rolleyes: .!
Gixxer Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 te bom se pa jaz naroco :D aja brodar...jaz grem v soboto po gume, tak da se odloci...
Noiser69 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 v lojzo je zdej akcija ... 20 € STOJALO (klik)
Schmid87 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 v lojzo je zdej akcija ... 20 € STOJALO (klik) js sm ga kupu en mesc nazaj v akciji.. 16€
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 v lojzo je zdej akcija ... 20 € STOJALO (klik) toti je šit roba, sma ga gledala z čamacem in že zgleda piravo ko ga v roke primeš, ne pa da bi motor gor postavljal....raje dam par evrov več, pa vsaj vem da bo do spomladi motor še cel :D
HyperJack Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) Evo malo pozno ampak vseeno. Po ravnini sem vozil za avtodomom. Že prej sem videl, da z nasprotne smeri prihaja moder avto. Zato sem ga počakal, da je šel mimo. Nato sem dal v nižjo in po gasu, da bom prehitel avtodom. Kar naenkrat sem opazil avto iz nasprotne smeri. Nevem od kot se je znašel :headbang: . Avtomatsko sem zapelal v 1.5m neutrjen graben. Za pol metra sem falil prometni znak. Spomnim se, to da sem zapeljal dol. In se kar naenkrat znašel na tleh. Kak me je vmes šeklalo se nespomnim. Škoda ogromna.... :unsure: Ali mogoče ve kdo zakaj mi motor noče več vžgati. Iskra je bencin tudi, mašina se zavrti vendar malo manjka da bi vžgala. Je pa res, da je dobro vsekalo skozi izpuh.... Ali je potrebno naštelati elektriko? lp Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil HyperJack
Schmid87 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 toti je šit roba, sma ga gledala z čamacem in že zgleda piravo ko ga v roke primeš, ne pa da bi motor gor postavljal....raje dam par evrov več, pa vsaj vem da bo do spomladi motor še cel :D videz vara. drži čist fajn
pehy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 pa priji na msn gustl Ki te ma cajt, če se uči ko nor. Alo Čamil že znaš kaj? Jaz sem zdaj komaj s treninga prišo, zdaj še jem, pol pa v akcijo. Kaj v soboto gremo te na en nočni pohod? (Od gostilne do gostilne,...)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) videz vara. drži čist fajn ja to tvojo prdalico 100-kisko že drži, prave motorje pa bolj težko...hehe .) Ki te ma cajt, če se uči ko nor. Alo Čamil že znaš kaj? Jaz sem zdaj komaj s treninga prišo, zdaj še jem, pol pa v akcijo. Kaj v soboto gremo te na en nočni pohod? (Od gostilne do gostilne,...) ćamile, je resno zagrizo v novo šolsko leto vidim :D Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil _Nejko_
reesko Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ćamile, je resno zagrizo v novo šolsko leto vidim :D haha to on vama govori...ubistvu pa žre debeluh en
Schmid87 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ja to tvojo prdalico 100-kisko že drži, prave motorje pa bolj težko...hehe .) ma mitofreak isti stojau.
k0ci Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ma mitofreak isti stojau. on ma R6, ne motor :devil:
Matex_46 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 on ma R6, ne motor :devil: k0ci za v toplice (banovce) :P
k0ci Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 al sebe ne morm, tut če bi hotu :kva2:
Matex_46 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 al sebe ne morm, tut če bi hotu :kva2: :topic: še eno tako, pa boš šou
k0ci Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 kaj smetiš, to je tema za nabijat :P
C4V4L13R Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Evo malo pozno ampak vseeno. Po ravnini sem vozil za avtodomom. Že prej sem videl, da z nasprotne smeri prihaja moder avto. Zato sem ga počakal, da je šel mimo. Nato sem dal v nižjo in po gasu, da bom prehitel avtodom. Kar naenkrat sem opazil avto iz nasprotne smeri. Nevem od kot se je znašel :headbang: . Avtomatsko sem zapelal v 1.5m neutrjen graben. Za pol metra sem falil prometni znak. Spomnim se, to da sem zapeljal dol. In se kar naenkrat znašel na tleh. Kak me je vmes šeklalo se nespomnim. Škoda ogromna.... :unsure: Ali mogoče ve kdo zakaj mi motor noče več vžgati. Iskra je bencin tudi, mašina se zavrti vendar malo manjka da bi vžgala. Je pa res, da je dobro vsekalo skozi izpuh.... Ali je potrebno naštelati elektriko? lp Aujej :wacko: Sam, da je s tabo ok. Motor bo že kaj smetiš, to je tema za nabijat :P Kje si, sabla stara, jebemu odkar si se žabarjem preselu, te ni nč vidt :P
k0ci Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 res ja, med prsti mi je že plavalna koža zrasla :D
Čamac Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Qualifier RR, Conti GP, BT-002 :) če bi iskal gume v tem rangu bi kupo supercorse al pa conti race attack :) Ki te ma cajt, če se uči ko nor. Alo Čamil že znaš kaj? Jaz sem zdaj komaj s treninga prišo, zdaj še jem, pol pa v akcijo. Kaj v soboto gremo te na en nočni pohod? (Od gostilne do gostilne,...) jaz pa se grem zdaj učit ker sem zdaj domov prišo :) lahko gremo ja :) ja to tvojo prdalico 100-kisko že drži, prave motorje pa bolj težko...hehe .) ćamile, je resno zagrizo v novo šolsko leto vidim :D no ja... haha to on vama govori...ubistvu pa žre debeluh en kaj pritiskaš ti zadnje čase? ti ga bo treba spet uvalit od zadaj da en mesec ne boš hodo pol pa bo mir :)
reesko Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 kaj pritiskaš ti zadnje čase? ti ga bo treba spet uvalit od zadaj da en mesec ne boš hodo pol pa bo mir :) hočm se s tabo kregat pa nikakor ne primeš za nobeno besedo :D nejko ima malega lulija.
C4V4L13R Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 hočm se s tabo kregat pa nikakor ne primeš za nobeno besedo :Dnejko ima malega lulija. si že preveru vidm :naughty:
k0ci Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 hehe risko ga je pomoje že tokrat v šupak dobu da ko prdne se sliš isto kot blow off ventil na turbinah ko odvečni zrak spusti ven :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 hehe risko ga je pomoje že tokrat v šupak dobu da ko prdne se sliš isto kot blow off ventil na turbinah ko odvečni zrak spusti ven :lol1: po mojem bol zapiha uno buuuuh, kot pa zapiska :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se