Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

AbNormaln :worship: Ta 2 mam najbolj nagledana. Fokus ma 230 konjev in gre ko tsrela, zvok ma hud, pelje se tud fajn. Vsaj testni Focus :evilgrin: Za Cliota pa nevem, po moje da more bit tud kr pošten :worship:

Objavljeno
Jah me je klicu kaj se jst grem da me bo razbil pa te.....pa sm ga počaku pred šolo s parimi kolegi. In smo se lepo pogovoril

a ti si rabil kolege za soočenje :whistle:

Objavljeno
a ti si rabil kolege za soočenje :whistle:

Ne, za moralno podporo :D

Objavljeno

Ma dej jebeš avto...motor si kupte :whistle:

Objavljeno

Men je fotr reku da mi da za avto zraven kolkr bom nuco, pa vse, registracija.. pa še za izpit :whistle: Za motor pa niti dinarja :unsure:

Objavljeno
in ... kak zgleda v živo ... zvok ? mal povej :)

zgleda fajn :D zvok pa ni nč posebnga.. saj js nism kj posebnga slišou :D

barva je pa lepa :P

Objavljeno

motor je itak prvo :OK:

Fiesta ST pa ni tk švoh

220 gre :worship:

Objavljeno

hehe...kok se vam bom smeju pozim :P

jst hočm avto azto ker se pozim pa podežju ne da vozt...drgač mi je itak motor jači... ;)

ajd pa nesreče ga mal morijo...sej vidte da letos se nas je 99% razbil ;) sam dobr...prva dva razloga sta najbolj odtehtala :P

ti orgazm boš meu pa najlepši motor :worship: nepa neke nije pa cbr pa to :D hehe :D

Objavljeno

Mah avto lohk že doma enga uzamš od tastarih, kaj boš svojga kupvov :closedeyes:

Objavljeno
ti orgazm boš meu pa najlepši motor :worship: nepa neke nije pa cbr pa to :D hehe :D

A se teb tud tko zdi :wub:

Objavljeno
Mah avto lohk že doma enga uzamš od tastarih, kaj boš svojga kupvov :closedeyes:

jah na žalost mamo samo enga...in lih med vikendom k bi ga jst najbl rabu ga ma ZMER fotr..tko da :(

pa še za na fax bom rabu drug let...in da bom motor meu 2 mesca pol pa prodauz...hehe hvala :D

Objavljeno
jah na žalost mamo samo enga...in lih med vikendom k bi ga jst najbl rabu ga ma ZMER fotr..tko da :(

pa še za na fax bom rabu drug let...in da bom motor meu 2 mesca pol pa prodauz...hehe hvala :D

No ja sej te razumm, sam sej boš pridn ane pa boš hitr pol še za motor našparu :winkiss:

Objavljeno
No ja sej te razumm, sam sej boš pridn ane pa boš hitr pol še za motor našparu :winkiss:

ja kok si pa to lepo povedu :P

sej pol k bo dnar valda da in avto in motor :D

najbl so mi smešni teli 16 letniki k so čist veseli k majo vsak svojga tomosa pa ne vejo sploh zakaj majo tist spodaj :P :D

Objavljeno

a kdo pozna kšnga k prodaja Peugeot 106 XS, al pa XSi :D 1.6. mašina mislm da je.. frend kupuje :) ampak ga nker ne dubi :whistle:

Objavljeno
ja kok si pa to lepo povedu :P

sej pol k bo dnar valda da in avto in motor :D

najbl so mi smešni teli 16 letniki k so čist veseli k majo vsak svojga tomosa pa ne vejo sploh zakaj majo tist spodaj :P :D

:lol1: :lol1:

no ja sej veš da sm do tebe zmer prijazen :blush:

Objavljeno

ti že veš ja, pa js tutvem zka ga mam, moja bolša (slabša) polovica pa tut ;) :winkiss: :)

zaenkrat mam vsaj svoje prevozno sredsvto :winkiss:

Objavljeno
ti že veš ja, pa js tutvem zka ga mam, moja bolša (slabša) polovica pa tut ;) :winkiss: :)

Ja če ti veš zkva ga maš ni nujn da tud tvoja bolša polovica ve zakva ga maš :whistle:

Objavljeno

jst bom pa od atija avto še naprej furov...

torej zaenkrat še

CARDIFF_AUTOPERFORMANCE_83_1.jpg

spomladi pride pa nova zverina .... :naughty: :naughty: :naughty: to pa je lepota :evilgrin: :winkiss: :worship:

MitsubishiOutlander2007.jpg

:winkiss:

Objavljeno

Pa ja, Jurči, mi vsaj nismo peš.. :whistle:

Objavljeno
Ja če ti veš zkva ga maš ni nujn da tud tvoja bolša polovica ve zakva ga maš :whistle:

ve ve :naughty: :winkiss: ;)

Lahko Noč :winkiss: :zzz:

Objavljeno

mah on ma kondicijo lohk use peš uštima, sej on ma hondo :lol1:

Objavljeno

hihi

hihi

tudi jaz nisem peš =)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!