Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
če je to name letel, vem jest to :) zato sm pa reku da ma lih pol manj konj. Samo v vodljivosti je pa vrjetn tale ninja boljša, k je tok novejša.

Am, se mi zdi da sm nekje enkrat gledal, da ma na zadnji gumi Honda največjo moč, na gredi pa Yamaha nisem pa sigurn :whistle: :whistle:

eh 2003/04 ninja ima 110km na kolesu, s tem da slip on akrapo ne doda nič moči ampak samo največjo moč premakne za 1500rpm višje

drgač maš pa za skor vse motorje na akrapovič strani diagrame moči in navora

hahahhaha nejko ki si zdaj :D sploh se neom več vozo okoli s tabo ker maš švohotno kljuse od motorja :D

Objavljeno
kolko se te zgubi do kolesa? se da to izgubo kak zmanjsat?

Največ v menjalniku, nekej tud na ketni. Tko da obstaja Motul Chain cleaner, k ti kao doda 1km, zaradi zmanjšanega trenja... bullshit če mene vprašaš :rolleyes: :rolleyes: :headbang:

Objavljeno
:lol1: če ima tvoja ninja 125km dam takoj jajca stran, seveda šteje moč na kolesu

jaz sn na uradni strani prebral zmogljivosti, in piše 125 hp, tvoja naj bi imela 130 hp....mi pa piše v prometni 87 kw, kar je nekje 119 konjev...zdaj pa nevem no...čamčy ti se pa sploh ne oglašaj, ker ma tvoja honda 117 kao, v resnici pa pomoje 90 :D

Objavljeno

to je vse res, samo moraš upoštevat to, da kawasaki podaja moči merjene na gredi, honda pa na kolesu

kot sem že rekel stric igor ima meritve za skoraj vse motorje in moči izmerjene na kolesu, tam se vidijo realni podatki

KLIK

Objavljeno
hahahhaha nejko ki si zdaj :D sploh se neom več vozo okoli s tabo ker maš švohotno kljuse od motorja :D

jaz sem vozo tvoj motor in moj, tak da ne pametuj ker ti še mojga nisi....in če po resnici povem je edina razlika bla ki sn jo občuto, se mi zdi da se je moji bolj spipalo pri 8 k rpm...ostalo pa je isti šmorn....

Objavljeno

evo, obljubljene slikice MV Aguste F4 :D

gre za 2001 letnik 750cc

post-12378-1192642359_thumb.jpg

post-12378-1192642397_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

hahahaha čamac ti se pa kar ne smej, ker zdaj vidim, da ma tvoja stock honda 107 konjev hahahaha pusssyyy

...samo fak ej ne morn verjet da te ninje do 03 letnika komaj dosežejo 100 konjev na zadnji koli, pol 03/04 je prva ki doseže 110, pa pol 05 ki je pri 115

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

no danes smo bli duhec, nsr_freak in jaz pri verdineku v bolnici. Decko kr vredu ukreva in vrjetno bo vse ok, oz. kolko vredu bo pac lahko...

in pa vse vas lepo pozdravlja :D

Objavljeno
no danes smo bli duhec, nsr_freak in jaz pri verdineku v bolnici. Decko kr vredu ukreva in vrjetno bo vse ok, oz. kolko vredu bo pac lahko...

in pa vse vas lepo pozdravlja :D

oooo to vidš :D

@cavalier...preveč lepa ;)

Objavljeno
evo, obljubljene slikice MV Aguste F4 :D

gre za 2001 letnik 750cc

post-12378-1192642359_thumb.jpg

post-12378-1192642397_thumb.jpg

:wub: :wub: :wub: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
oooo to vidš :D

@cavalier...preveč lepa ;)

Ah dej no dej :P

Sej drugac je res huda

Popravljeno . Popravil Stafuc
Objavljeno
Aj to hyosung?

Če je, pol je SHINKO :rolleyes: :rolleyes: modela pa ne vem , bi mogu pogledat it pa se mi ne da :whistle: :whistle:

amm ne varadero 125 pa nevem kera je ker neka takiga bi jas dau gor...

Objavljeno
jaz sem vozo tvoj motor in moj, tak da ne pametuj ker ti še mojga nisi....in če po resnici povem je edina razlika bla ki sn jo občuto, se mi zdi da se je moji bolj spipalo pri 8 k rpm...ostalo pa je isti šmorn....

hahahaha čamac ti se pa kar ne smej, ker zdaj vidim, da ma tvoja stock honda 107 konjev hahahaha pusssyyy

ti sam sebe negiraš?

ajde k0ci ti pa zdaj metlo v roke pa začni brisat zadnje strani nabijanja :P

Objavljeno
amm ne varadero 125 pa nevem kera je ker neka takiga bi jas dau gor...

lej, moja je takale:

Cavalir.... ful lepa :wub: :wub:

post-11961-1192643054_thumb.jpg

Objavljeno
ti sam sebe negiraš?

ajde k0ci ti pa zdaj metlo v roke pa začni brisat zadnje strani nabijanja :P

zakaj bi se negiral??? eni posti so hec, drugi pa sn reko da po resnici povem...drugač pa no koci, kaj boš porekel na tole, da ima na akrapovičevi strani stock honda 05' 107 konjev na zadnji koli, z akrapotom pa 109...prej si pa rekel da honda poda meritve na zadnji koli....torej to ni res, ker te bi moglo pisat tu da ma honda 117 konjev :D

Objavljeno

ko vam v 3 prestavi blokada vseka, kolko vam leti takrat..

Objavljeno
85km/h :whistle: :whistle: :whistle:

:P :P :P :P

:lol1: tolko gre pri meni prva na 3/4 obratov

Objavljeno
lej, moja je takale:

Cavalir.... ful lepa :wub: :wub:

kolk je široka?

aya pa jas iščem neko bol znano firmo :rolleyes: če veš za kako 130/60-70/17

Objavljeno
85km/h :whistle: :whistle: :whistle:

:P :P :P :P

meni pa 90 :lol1: :lol: :lol:

Objavljeno
kdo pa to ve na pamet?

problem je v tem ker nea vem al sem mel v 3 al v 2 ko sem jaz danes to neke eksperimentiro.. mislim da je bla 3, števec pa se je vstavo na 196..

glede stojala, ti kr naroči, jaz sem si že sposodo $$ :D

Objavljeno
ko vam v 3 prestavi blokada vseka, kolko vam leti takrat..

pritebi more bit 200 oz. prek

Objavljeno
kolk je široka?

aya pa jas iščem neko bol znano firmo :rolleyes: če veš za kako 130/60-70/17

Hm, ata ma na ER-5 dunlop arrowmax, se mi zdi kr dobra, pa je te dimenzije :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!