garfield Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 cena poprvila?...pa kok doug se bo popravlal? ← Dva nova ležaja ne bosta velik pršla - okol 7k s tem da sem mel srečo da disk ni zvit. Pol bom pa še reden servis naredu tko da bo pol prpravlen za nasledno sezono :afro1:
_ales_ Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 garfild kam si pa pelu prdo na servis
GrCaR Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 ej folk a se splača zdej nove gume kupt, ker dobim zdej (konc sezone) 30% popusta + zastonj montaža, pa gume so itk premazane s tistim premazon, tko da bojo spomlad take kot zdej, pol spomlad k bo pa sezona, pa sam 100 km nardim, da premaz dol gre, pol pa sam GASSSSSSSA :D
_ales_ Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 če mislš da boš cenejš skoz pršu k spomlad pol jih nabav, no saj jest bi jih...
GrCaR Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 če mislš da boš cenejš skoz pršu k spomlad pol jih nabav, no saj jest bi jih... ← ja itk da je cenejš, k zdej je konc sezone pa jih dobim 30% cenej, pol k je pa sezona, je pa reku da bi lahko dubu maximalno 15% popusta!
_ales_ Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 a bi se dal kej še za kšnga druzga to zrihtat npr. zame :doze:
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Ja če lahko zrihtaš bi se jst tut priporoču ;)
GrCaR Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 dejta povedat dimenzije, pa bom šu jutr al pa v sredo do njega, pa bo povedu kok bi pršle! pa povejta kero fermo gum, pa model pa bo naredu predračun, pol pa kukr bota hotla
garfield Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 garfild kam si pa pelu prdo na servis ← Tomaž Barborič s.p., žužemberk... Pooblaščeni servis za suzuki....
Stric Burek Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Itak se ti splača zdej nabavt gume, montaža je ponavadi povsod zastonj, izrecno mu reči :D da nej ti jih še scentrira! Poglej tudi zavorne ploščice, pa če so slabe ti bo zraven zamenjal-meni je zamenjal zastonj, gume in ploščice, popusta sm pa mel tolk da so na koncu ble ploščice zastonj(9000-10000sit), gume pa po tisti uradnem dunlopovem ceniku
Mte :) Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Dej če bo fešta še jst uletim :) Pa tud če je 9k, sej če je velik ludi, ni panike to zbrat. ← ja ce bo interes bom probu zrihtat (po moznosti zastonj) vi sam recte kdo use pride (ce bo) pa da vidmo kako pa kdaj :D pa raj tle piste... tm je sam od kluba!
GrCaR Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 ja ce bo interes bom probu zrihtat (po moznosti zastonj) vi sam recte kdo use pride (ce bo) pa da vidmo kako pa kdaj :D pa raj tle piste... tm je sam od kluba! ← mene štej zravn!!! :yea2: sej veš da na nobenm žuru ne manjkam :nono:
Mte :) Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 dej ti praši, sej ns bo verjetno več kot 9, tko da ni panike, bomo že zbral tistih 9k! tut če bojo ženske, sam ne takih kt je bla una biatch! ← dj tle no... ja unih nebo... drgac so bli tisto kr eni taborniki... zdj bom pa jest moj klas prnesu... boste vi vidl kwa se prau zurka... sam do ene 2h nobenih zelisc k pol folka kr neki cudn zmanka... pa drva mormo zrihtat da bomo zakurl... p.s.: takrt k je ful zebl smo pol zu3 ugotovl da je biu un kamin ze prpraulen pa da bi mogu sam s fajerjem przgt paper pa bi blo toplo :slap:
GrCaR Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 dj tle no... ja unih nebo... drgac so bli tisto kr eni taborniki... zdj bom pa jest moj klas prnesu... boste vi vidl kwa se prau zurka... sam do ene 2h nobenih zelisc k pol folka kr neki cudn zmanka... pa drva mormo zrihtat da bomo zakurl... p.s.: takrt k je ful zebl smo pol zu3 ugotovl da je biu un kamin ze prpraulen pa da bi mogu sam s fajerjem przgt paper pa bi blo toplo :slap: ← jst sm mislu, da bi to naredl žurko motoristov (klub & stuff)
Mte :) Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 ja caki... nobene dekline se nimamo notr... jest jih mam pa u klasu pouhn :D pa pol da nebi zgledal tko cudn bi prsu se un mark... sj ves... kamerman :P
Stric Burek Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 hmmm, jest sm tudi mislu da bo bolj intern žur! nevem, nč ne rečm
GrCaR Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 ČESTITKE Mte-ju, KER JE KONČNO NAREDU IZPIT :OK: ZDEJ PA SAM NA RIDE :D bravo Mte! :yea2:
mi Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 ja ja jst bi se tut kkšne žurke udeležu :kva2: sicer pa čestitke Mte:)
Zigc Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 dj tle no... ja unih nebo... drgac so bli tisto kr eni taborniki... zdj bom pa jest moj klas prnesu... boste vi vidl kwa se prau zurka... sam do ene 2h nobenih zelisc k pol folka kr neki cudn zmanka... pa drva mormo zrihtat da bomo zakurl... p.s.: takrt k je ful zebl smo pol zu3 ugotovl da je biu un kamin ze prpraulen pa da bi mogu sam s fajerjem przgt paper pa bi blo toplo :slap: ← ZURKAAA?!?!!?A js kj zamujam, kdaj, kje zakaj? :kva2: EI ne ti zalt nas Tabornikov (res d sta una 2 ene budale) sam useen :) Zelenje samo za tiste ki ga prenasamo :grim :grim Alkohol pa tut pickam d se bomo kermu režal, ane Grcar :lol1: Ja mraz je pa res biu problem tko d bomo kj zakuril, pa NJ GRE FOLK VN KOZLAT!!!!!! Drgac se pa vidmo kjerkoli, ce ze bom povabljen :naughty:
Zigc Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 jst sm mislu, da bi to naredl žurko motoristov (klub & stuff) ← Ja in kdo ponavad gre na zurke od ns bajkrjev? JS, TI pa MI pa smo ze vsi :slap:
GrCaR Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 1. Zelenje samo za tiste ki ga prenasamo :grim :grim 2. Alkohol pa tut pickam d se bomo kermu režal, ane Grcar :lol1: NJ GRE FOLK VN KOZLAT!!!!!! ← 1. Na prvem žuru ni blo vidt, da bi ti lahko zelenje prenašal :grim 2. Ja alkohol tut pičkam, sam KOZLA SE ZUNAJ!!! :fight2: notr bomoo pa zakurl da ne bomo zmrznl!
Zigc Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 1. Na prvem žuru ni blo vidt, da bi ti lahko zelenje prenašal :grim 2. Ja alkohol tut pičkam, sam KOZLA SE ZUNAJ!!! :fight2: notr bomoo pa zakurl da ne bomo zmrznl! ← Eh to sm se sam delov d sm zaspan :P Ei MTE kdaj pa misls zrihtat tisto kočo tm gor, bo ze ta viknd kj :kva2: ?
garfield Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 fešta :eek: Jst sm za... Če ne drugač bom pa z avtom mal okol pršu pogledat :OK: Sam povejte kje :D
Mte :) Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 (popravljeno) tnx usm za cestitke... 1. ratal registrirat motor... MAM ZE TABLCO PA PROMETNO!!! :OK: 2. izpita ni KER unga za H nimam... eni picki sm ga dau... zdj pa ce ga u3 ne dobim, ga morm preklicat pol pa traja se 4 dni da rata uradno, pol mi komi izdajo NOUGA... tko da ta vikend nebo 0 z ridami... itaq je dz napovedan... 3. za ta vikend nau se 0, med drugim tud zato ker mors 3 dni prej najavit bajto... zdele je pa mal prepozn km hodit... jest bi to med pocitncami. what do u think? 4. bajta se ni rezervirana... u3 zvem a je ze zasedena al ne... djte si ze zapomnt da je MTE - MTETA ne pa MTE-ja WTF? Popravljeno Oktober 19, 2005. Popravil Mte :)
_ales_ Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 JEST TUD pogrešam kšno žurko da ne polnm. Če bom povabljen me prosim obvestite (če lih nm na netu) :yea2: :yea2: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se