Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
In kok je to kej keša tale augusta :)
MV Augusta F4 1000 Tamburini stane po mojih podatkih okolo 33500 € ... kr poceni a ne?

(če te zanima za to augusto)

Ne Augusta, niti Septembra, še manj Oktobra.. temveč Agusta :trance_33_sleep: :glare: :rolleyes: :huh:

Objavljeno

popravlam: stane mnda 18500 € Agusta F4 1000S ... pač vglavnem cene so velike, tak da ... wake up while u still can :P

Objavljeno

iz leta 2006:

MV Agusta F4 CC

Nova različica, prva predstavitev

Motocikel z oznako CC, ki predstavlja inicialke direktorja Claudia Castiglionija, že s tem namiguje, da mora biti nekaj posebnega. Čeprav oblikovno F4 ni doživel večjih sprememb, pa ima povsem na novo razvit pogonski agregat. Sedaj iz 1078 kubičnih centimetrov prostornine iztisne skoraj dvesto konjskih moči. Motor se zato ponaša z izjemnimi pospeški, končna hitrost pa je zaradi proizvajalcev gum omejena na 315 km/h. MV Agusta F4 CC bo ročno izdelana v sto primerkih z vrtoglavo ceno okoli 100.000 evrov.

Objavljeno
hehe, lepa krivina :P

:evilgrin:

ne, sj ni moja, hec, hec

en znanc je to kupu :D

sm pa gledov na moto.it, so cene za tako (2001) okol 8 jurjev, čim je novejša je že 10 pa več

kolk je pa konkretno ta stala, pa ne vem povedat, bi mogu vprašat

aha ql pol :)

Objavljeno
:evilgrin:

aha ql pol :)

mal zajebana bi bla a, da bi si mulc pr 18ih omislu 10 jurjev vreden moped :D

pizda, tlele stikam konce, da si bom lahko en star avto kupu, pa še za to mi bodo mal tastari prpomogl :whistle:

;)

Objavljeno
mal zajebana bi bla a, da bi si mulc pr 18ih omislu 10 jurjev vreden moped :D

pizda, tlele stikam konce, da si bom lahko en star avto kupu, pa še za to mi bodo mal tastari prpomogl :whistle:

;)

pa nea ki še vedno o smartu sanjaš :D

Objavljeno
pa nea ki še vedno o smartu sanjaš :D

sj nisem govoru o smartu

Objavljeno

ja kaj nisi enkrat sanjal da bi si kupo tistega smarta for two al kak...

Objavljeno
pa vsaj po ldiska rabiš praznega da ti bo lahko to naredlo

ni res....kolko mas prostega lahko ziher 90% tistega placa das drugi particiji....sprobano :D

Objavljeno
ni res....kolko mas prostega lahko ziher 90% tistega placa das drugi particiji....sprobano :D

kakim patricijom bi zaj vi to dajali neke, patriciji so bli najvišji družbeni sloj v rimski družbeni hierarhiji, zaj pa so že kar na računalnikih al kaj hehe.... :D :D .)

Objavljeno
kakim patricijom bi zaj vi to dajali neke, patriciji so bli najvišji družbeni sloj v rimski družbeni hierarhiji, zaj pa so že kar na računalnikih al kaj hehe.... :D :D .)

haha gik :D

Objavljeno
ja kaj nisi enkrat sanjal da bi si kupo tistega smarta for two al kak...

aja, še za prj mislš :D

ma, veš kko, zdej delam polahko ispit, k mam šele konc leta rd, pa pol to mal čekiram. moram pa mislt tud na to, da je treba zadevo registrirat pa tankat. js drugač že vem kaj bi si omislu (opelastrabertonecoupepress), samo je razlika al je poraba 4l/100km al 9l/100km pa al je registracija 600 al 900€...

mi je pa zj v uč pou en vw polo 1,4 16v 75KM, highline oprema, pa tud ni tako draga registracija, poraba pa tud neb smela bit več k 5-6 litrov...

mah sj...cajta mam še, samo če bo kaka prilka pa dnar, bi rad že pred novim letom. pol po novem letu bo s šolo kurac, matura and shit...sj veš

Objavljeno
partition magic

izvirno ane :)

s tem negre :) al pa vsaj pri demotu ni šlo :)

s kerim programom gre to??? sm iskal na netu pa nism nič pametnega najdo :)

Objavljeno

ma, veš kko, zdej delam polahko ispit, k mam šele konc leta rd, pa pol to mal čekiram. moram pa mislt tud na to, da je treba zadevo registrirat pa tankat. js drugač že vem kaj bi si omislu (opelastrabertonecoupepress), samo je razlika al je poraba 4l/100km al 9l/100km pa al je registracija 600 al 900€...

mi je pa zj v uč pou en vw polo 1,4 16v 75KM, highline oprema, pa tud ni tako draga registracija, poraba pa tud neb smela bit več k 5-6 litrov...

mah sj...cajta mam še, samo če bo kaka prilka pa dnar, bi rad že pred novim letom. pol po novem letu bo s šolo kurac, matura and shit...sj veš

Tako ma moja mt, modre barve.

Objavljeno
Ne Augusta, niti Septembra, še manj Oktobra.. temveč Agusta :trance_33_sleep: :glare: :rolleyes: :huh:

sj se bojo navadl.. :D

Objavljeno

Partition Magic PRO....jaz mam 7ko,ker za 8ko nisem takrat najdo serial...

Objavljeno

Partition Magic PRO....jaz mam 7ko,ker za 8ko nisem takrat najdo serial...

evo to sm mislu napisat

Objavljeno
Kupim izpuh Akrapovic ali LeoVince za Suzukija GSX-R 600 K4

link

@Gixxer mogoce bi pasalo na tvojga

Objavljeno

ma ja stokrat boljše polo ko pa neki smart, zdaj se boš lahko vsaj normalno vozo pa če boš šou kam na morje kako prtljago pa 4 pičke zraun hehe...glede mature se pa ne obremenjuj, ker je v resnici 100krat manj hudo kot te zaj vsi učitli strašijo....jaz sem osebno mislo da neom mature naredo, ker me ni blo praktično nič v šoli, na koncu pa sploh nič ker sem delal od konc aprila dalje, pol pa sem brez problema naredo, z samo eno dvojko (slov), ostale je blo vse precej boljše....tak da tu ni panike, še več cajta boš mel kot ostali, ker boš fertik en mesec prej s poukom....

Objavljeno

u bravo za poznavanje osnov zgodovine :P

link

haha preberite opis izpuha :D

Objavljeno
link

pa ves da ne dam na suzukija Termignoni avspuha :D bom kr lepo za yoshimuro nasparal :D

Objavljeno

kavalir: KLIK izgleda da mv agusti ni všeč v novem mestu, no poslikal si jo zdaj pa lahko gre naprej :D aja pa nikol ne bo dobo tega dnara, ker dobiš novo F4 1000 za 14.000 €, te 750ke pa se po italiji prodajajo tut po 6.000 € sem že videl take letnike...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!